Přejít na výpis diskuzí
Další firma žaluje EA kvůli bugům v Battlefield 4
19.12.2013 | Ladislav Loukota
96 příspěvků
-
Dobře jim tak, od těchhle k...v si nekoupím už ani ň, přál bych jim pořádnej flastr, aby se probrali idioti nenažraný.
-
Měl jsem všechny díly Battlefield až na tenhle. Asi je na tom dost lidí stejně.
-
Potěšující zpráva :)
-
-
Zvedne náladu. :D
-
-
Smutne ale kdyz to jinak nejde... musi se na to zalobami. Treba je to nauci nedelat z hracu blbce co jen kupuji recyklat a ktery neni ani poradne hratelny. Holt to nejde porad takhle, tolerovat se to taky neda. Kdyz to nijak jinak nejde tak takhle... takovyhle nesvar by se ani nemel davat zadarmo (jo jako naka rana BETA mozna). Tak jen doufat ze kdyz dostanou za usi, tak se pouci. Nelze si podrezat vetev, cekat ze nedojde k padu. Ja jsem pro, protoze pokusd se zvedne kvalita hry a dojde konecne k reseni, aspon dojdou k nazoru ze takhle se s hraci proste nezachazi, nekazi se dobre jmeno herni firmy pomoci penez. Jeste aby procitly Activision a budeme celkem v klidu.
Kdybybylo trestne staveni a zdymani znacek tak by je to preslo, hned by zacli delat COD ktere vzdy codem bylo. Zbozne prani, treba se nekdy vyplni. *4* -
Odborne sa tomu teraz hovorí nextgen *5*
-
Mám trapný dotaz. Jak je na tom v tuto chvíli hra?
-
-
Hra už nepadá a framerate je mnohem lepší, než při startu. Otravný bugy jako je vypadávání zvuku na určitých mapách, náhodná smrt či několikanásobné započítání poškození z jednoho výstřelu jsou už taky minulostí. Jsou tam samozřejmě stále drobné bugy, ale nic, co by výrazně ovlivňovalo gameplay. Navíc kluci z DICE patchujou jak zběsilý, takže i ty drobný bugy brzo vezmou za své.
V tuhle chvíli bych mohl BF4 jen a jen doporučit. -
Po posledním patchi mi to běží bez větších problémů (konečně po měsíci).
-
pojdme si zahrat battlefield 1942 ta je zadarmo a bez chyb
-
-
Tak co treba Heroes & Generals? Je dobrej a je zdarma
-
a běží na všem :D
-
Už i zadarmo? Ale jinak do dneška se hrající nejlepší z nejlepších.
-
-
U mě v pohodě až na blikající textury.
-
-
A co máš za kompa?
-
-
-
"Oproti Holzer Holzer & Fistel má však Robbins Geller Rudman & Down v rukávu jeden trumf, totiž výpis ukazující, že řídící pracovníci EA prodali v měsících před vydáním Battlefieldu 4 nemalé balíky svých akcií. " - Tak tohle je hnus...
-
-
Na druhou stranu kazdej, kdo zna serii Battlefield a neni prehanenej fanboy by to udelal taky, protoze den vydani a nasledujicich nekolik mesicu je proste pru*er...
-
-
Jj, zlata Arma *2*
-
-
Ty si může s BF podat ruku v nedodělcích a bugách..
-
-
U Army je paradoxne fajn no, ze casto ani nevim, kdo me zabil a odkud, takze ani neni komu nadavat za to, ze se kryl na pruhlednou texturou kamene :) na druhou stranu, Arma se diky svoji narocnosti neda poradne ani plynule hrat... Asi se na to vazne vykaslu a pujdu si ven uplacat blatulaka, protoze ani ten blbej snih neni.
-
Ne. Arma uz je super odladena a perfektne hratelna hra.
-
-
-
Tak, ted by si nekteri kriklouni, kteri na EA nadavaji, ze jim jde jen o prachy, mohli konecne uvedomit, ze tvorba komercnich her je v prvni rade byznys a ze i íbri vydavatele jako EA jsou pod silnym tlakem.
Nizkou prodejnost her pricitam prechodu na nextgen konzole, kdy mnozi ho planuji a uz nechteji kupovat oldgen verzi hry, ale nextgen jeste nemaji a tak zatim ani nekupuji nextgen verzi. Chyba je mozna v existenci jak oldgen tak nextgen verze hry. Silna zbugovanost sice prodejum take neprospela, ale napriklad skyrim ukazal, ze to zas az tak moc prodeje neovlivnuje -
-
Jinymi slovy tak, ted by si nekteri kriklouni, kteri na EA nadavaji, ze jim jde jen o prachy, mohli konecne uvedomit, ze jim jde skutecne jenom o prachy.
-
-
Presne tak, a ze to je normalni. A ze je velmi ucinne "hlasovat" svou penezenkou.
-
-
zvlastni je ze i íbr vyrobce aut jako treba bmw si nedovoli vydat auto bez volantu s íbr kinekt ovladanim ze to napalite rovnou do prvni zdi. Tvorba aut je taky v prvni rade byznys.
My jako hraci by sme si opravdu nemeli zvykat na nedodelany zabugovany hry. *2* -
-
Obecne mas pravdu, ale take plati, ze napsat rozsahly sw kod bez chyb neni mozne. Proti chybam je potreba bojívat, ale jenutno si uvedomit, ze i to ma sve naklady a za hraci asi nebudou chtit zaplatit 10 000 Kc za hru, ktera ma oproti ostatnim jen 10 % chyb. Je potreba najit nejaky rozumny kompromis, kdy pocet chyb a naklady na jejich predchazeni jsou vyvazene a unosne. Vydavatele jsou v tezke pozici. Hry jsou napr. skrz inflaci realne stale levnejsi, ale presto jim rostou naklady i komplexita (tj. i pocet chyb).
-
To je zase ibr srovnani hodne opravdove yntelygenta... Jaky BMW bez volantu? Tobe v BF chybi nejaka zasadni funkce diky ktery to snad nemuzes ovladat nebo jak si to mam vysvetlit?
-
-
No myslím, že nefunkční servry či moje oblíbené seknutí v tanku v textuře zdi docela je zásadní problém;)
-
-
Se severama pokud vim uz neni problem vubec a ze bych se zaseknul ve zdi s tankem se mi teda taky jeste nestalo ale z toho co pises mam pocit ze se ti to asi stava denne nebo co.
-
Tak když jezdíš jako čuník a bouráš do stěn, tak se pak nediv *15*. Navíc třeba to je fíčura. Co ty víš *1*
-
-
Bojový plyn, to je swiňa. A která hra to dneska má? Battlefield 4 FTW *1*
-
No jako vypadá to humorně, to jo, když přední část je ve zdi a druhá je venku, navíc když vystoupíš, tak hned umřeš *1*
-
-
-
-
-
Jako kdybych četl ty idioty z EA. My jsme vydali zabugovanou hru jenom proto, že je na next gen a málo se prodává ne proto, že je to špatná hra, ale čeká se na next gen. My vyděláváme prachy, tudíž se do náss neserrte, hry nevydáváme pro Vás a bez chyb, ty vydáváme jenom kvůli prachům, tak si na chyby nestěžujte....Jejdásku, raději nic nepiš. Protože ty tvoje sračkoidní kecy pana "Objektivního" vždy stojí s prominutím za hovvno. A výhoda Skyrimu je ta, že si ho zaprvé můžeš utvořit k obrazu svému a díky Steam Workshopu můžeš sám pro Skyrim vyvíjet. O tom si EA a BF4 může jenom zdát.
-
-
Srackoidní kecy mas akorat ty sam. Nepsal jsem ze je to zbugovane kvuli nextgenu, ani ze si nikdo nema stezívat na chyby. A k tomu co jsem napsal evidentne nemas co rict, nejspis to ani nechapes.
Co se tyce skyrimu, ten se nejvic prodaval na konzolich, kde si neomodujes nic, vydavat spatne hry, at si to hraci sami spravi je blbost a trvalo zhruba rok, nez Bethesda Skyrim pro PS3 opravila.
Prechod z jedne generace konzoli na druhou je ekonomicky narocny pro cely herni prumysl, ktery sejim venuje. Prehlizet to muze jen zaslepeny blazen. -
-
Jednoduche pocty PC Verze chyby a tyhle "nedodelky" ma a Konzole ne (proc asi).
Z duvodu vyssich prodeju? Hmm... hlavne napis jak jsem mimo misu a nevyznam se v nicem. Jen nejsem hloupej a vidim to.( Konzole mam furt rad. btw. ) -
-
Nerozumim dotazu, ptas se na skyrim nebo bf? Jake chyby konkretne mas na mysli?
-
-
Otaznikem vetsinou konci dotazy. Myslel jsem, ze se na neco ptas.
-
Neni to dotaz. Tak asi proto. Samozrejme ze Bf. *3*
-
-
-
-
Co tak dlouhodobě pozoruji, tak tu meleš sraččky ty. Absolutně bych do plusu nedával, že si Skyrim můžeš/musíš modovat, aby ji to vůbec zahrál. To je asi to nejhorší, co můžeš napsat, jelikož, aby jsi ti ten CRAP zahrál, tak musíš hodiny projíždět nexus, aby to mělo aspoň použitelný interface a grafiku ne jak na úrovni Oblivionu. Navíc přes 75% prodeje Skyrimu bylo na konzolích a co chudáci konzolisti? Tak se prober ty synáčku a přestaň tu valit ty tvoje průjmy.
-
-
Co to meleš zase? Hodiny projíždět? Vážně jsi tak špatný lhář? Ná úrovni Oblivionu? To myslíš zcela vážně? A pořád lepší mít zabugovanou hru, kterou si můžu opravit než mít něco co absolutně nejde spravit. Nejlepší je nemít žádný bug, ale taková hra není. Já jsem do plusu absolutně nedával to, že Skyrim měl plus, plus má to, že si ho můžeš upravit dle sebe. Nebo co jsi chtěl sdělit? Že si máme nechat od EA srátt na hlavu a nechat si líbit to, jak hry vydává? Od toho, že SimCity je hrůza, Bf4 myslím trumflo v bugování většinu současných her až po to, že důvod, proč není Fifa 2014 v pořádné grafice je "argument" o slabém pc? *7*
-
-
Proboha co jsi to zase zplodil za výblitek. A ještě sis to opluskoval to mě posser. Bethesda= +-EA. Ty musíš něco hulit to není možný, aby jsi měl v hlavě tak nasránoo. EA hry jsou většinu slušně hratelné a bez bugů(kvalitu tu neřeším) naopak Bethesda vydývá 15let to samé a ještě zabugované a tyto obhajuješ nějakýma modama. Jak asi člověk s ps3/xbox 360 dostane ty mody na jejich verze? No nijak. EA má tu slušnost aspoň přiznat, že tam ty bugy jsou a postavit se k tomu čelem.
-
-
Navic, jeste u MP a SP... myslim to je uz takhle velkej rozdil. *15* *3*
-
Tak se omlouvám, že to vyznělo tak, že bugovitost Bf4 omlouvám jiným bugfestem, to jsem nechtěl. Problém je spíše ten, že u Skyrimu si to prostě "opravím" a můžu hrát, u Bf4 ne. To je jediný rozdíl. Jinak přístup je bohužel stejný a proto jsem si Skyrim pořídil až v akci za titěrný peníz. Bf4 mám doma jenom kvůli tomu, že jsem na to psal recenzi. Protože platit 799+1099 za Premium se mi fakt nechce, když Bf3 jsem měl za 699 všechno. Ale to už je jiný příběh. Příště musím lépe psát, aby bylo pochopitelné, že neomlouvám jeden bugfest druhým.
-
Chytli jsme se, jelikož u jedné firmy to toleruješ a u druhé ne. Aspoň takhle se mi to zdálo z tvých příspěvků. A za druhé nemám rád ty argumenty, že na všechny problémy existují mody. Sám hraji na pc, ale v těchto diskuzích beru potaz, že PC netvoří majoritní většinu herní scény, proto musím brát v potaz i konzole. A za třetí Skyrim je totálně odflákla hra a vyloženě nesnáším, když tu hru pořád někdo brání, ale s tím si nejsem jist, jestli ji bráníš nebo ne. Jinak omluva, možná jsem byl moc ostrý na tebe.
-
To s tebou souhlasím. Jenom nechápu, když máme podobné názory, proč jsme se tak chytli. Jejdásek je permanentně mimo. Už když tvrdil, že nová generace konzolí je příliš výkonná. Ale to je jedno. EA mám spousty her. Ale za poslední 3 roky ani jedna (Bf3 nepočítám a zbytek, co mám, tak je z Humble)
-
Hele, ale já se nebavím, že EA vydává dobré hry, kde jsem to napsal? EA je fabrika na hry, jejich hry nemají žádné kouzlo pro mě, ale byly doby, kdy jejich hry stály za to. S láskou vzpomínám na Battle for Middle-Earth I a II.
-
Slušná/Neslušná to je jedno, ale jak se zachovala v této situaci tak kloubouk dolů. Přiznala, že je hra zabugovaná a pracuje na nápravě. Opravdu žasnu, že je tu člověk co obhajuje Bethesdu- to je firma, která ABSOLUTNĚ SEREe na hráče a jde ji jen o výdělky. Dishonored je taková kopie všech her, co vývojáři hráli. Naprosto neoriginálnÍ hra s grafikou jak z roku 2004- to už v té době Riddick vypadal a hlavně se HRÁL LÍP.
-
Takže EA je slušná firma? A oplusovat? Další debill?....Proboha EA patří v nynější podobě k tomu nejhoršímu, co herní peklo vyplivlo.... *7*A 15 let to samé? Jo takže Dishonored je recyklace jaké značky od Bethesdy?
P.S: Jakou dobrou hru za posledních 2-3 roky EA vydalo? A neber NHL a ani Fifu, dle tvých slov je to recyklace;) -
Samozřejmě v globále těch her co vydavají je jedna dvě zabugované naprosté minimum. Co vydá Bethesda je to vždy se 100% zárukou zabugované a Bethesda disponuje také obrovským kapitálem.
-
-
-
-
-
jop, je to stale vetsi dojicka na prachy a to se nejspis nezmeni, dokud budou hraci kupovat zabugovany nedodelky. To ale nezbavuje vydavatele odpovednosti za produkt, ktery je nehratelny, neobsahuje slibovane vlastnosti apod. Kdyby to nebyla hra, ale treba auto, tak je prodejce popotahovan za klamavou reklamu ci primo podvod......budme narocnymi zakazniky a ne rukojmimi dobre vule vydavatelu
-
-
Bohuzel koupit dnes hru v době premiery se stava cim dal vetsi loterii. "Proc mame k obedu kralika vzdy kdyz sousedum prejedou kocku". EA v tomto smeru není sama, napr. ja i přes dnes znacnou slevu zcela rezignoval na porizeni puvodne predobjenaneho Ghost Recon: Future Soldier na PC od Ubisoftu.
-
-
loterie je to jen u predobjednavek, kdy se skutecne kupuje zajic v pytli. Kazdy, kdo si pocka, se dozvi vse, co potrebuje pro sve rozhodnuti koupit-nekoupit. Nikdo nikoho nenuti to kupovat v predobejdnavkach
-
-
ještě předražený zajíc. Po pár měsících je cena níž a i pár patchů venku, takže počkat si vychází po všech stránkách líp. Jen šílence jde do pre-releasu, pokud teda nenabídnou nějaký zajímavý bonus, ale i tak je to hazard.
-
-