Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono ale celkovo som si všimol tu na tomto fóre celkovo komunita sťahuje LOL! je to MÁRNE.. ste ako v POLSKU LOL!
    ja neviem, ja to JEBEM! LOL

že CRACKNUTÁ PS3 - no zle mi je - TFUJ!
    ale pre decká asi dobre - do IZBY detskej LOL!

na te SINGLÁČE!
    LOOOL!
    • Ty blaho dospeli kazatel, ktery ma ve vete pet detskych vykriku LOL, masakr. *1* *1*
    • Měl by ses jít léčit, ty jeden Lolku.
      • no LEBO IDEM UŽ! :DDDDD rehoooot!!!
    • Ty seš ale moralista ještě jedno lol a budeš i blbec.
  • Ja nevim co jede nebo nejede, ale PS3 hry maji na torrentech vlastni sekce, to mi dava jasnou odpoved na otazku je mozne na PS3 hrat warez verze.
    • A co jako to že jsou na internetu PS3 hry ke stažení neznamená že si je ale můžeš zahrát k tomu potřebuješ upravit konzoli.
      • Ano potrebujes upravit konzoli ale jak vidno jde to. Jelikoz cisla stahovani PS3 her jsou velke, a mozna jsem optimista ale pochybuju ze jsou vsichni tupi a stahujou si to zbytecne...
        • S největší pravděpodobností ano, protože PS3 vlastní hodně lidí a tak si prostě pár tisíc lidí z toho celého množství zkusí, jestli jim to náhodou nepůjde..
          • Souhlas. Uvidí na netu hru tak si jí stáhnou aby to aspoň zkusili. To že k tomu potřebují i něco dalšího je zajímá až potom. Celkově ale co jsem koukal ty hry tam mají i 15Gb a to je na stahování dost a to nemluvím o only hrách ty mají i přes 20Gb. Když vezmu svou normální rychlost tak bych to stahoval tak 2 týdny. To neni moc hezký.
      • ááále BORDEL to je všetko - A BAVÍM SA TU!! :DDDD som tu raz za 2 mesiace, tak mám veget z takýchto KOMENTOV TU! :DDD
  • vám tu všetkým pekne dáva - akože mám dosť. som proti akémukoľvek piráteniu hocičoho.. ak to nemám mať origo, tak to radšej nemám.. aspoň nemám doma za TATRU kravín.. hrám, pozerám, a počúvam len to čo ma baví a ke´dže chodím do normálnej roboty, v pohode nato našetrím! LEBO ISTO BY SOM CHCEL KREKNUTÚ PS3jku VÁM RAJBE a načo by mi top bolo?? na TORENTY??? že FakBOX360 kreknutý a vôbec mu to nevadí LOL! žiadny ONLINE, žiadna KOMUNITA, žiadne TROPHYS COMPARING, žiadna MOTIVÁCIA. len sfakované 6hodinové SINGLEPLAYERE - to akože je GAMING? LOL good LUCK LOL
    • Předpokládám, že doma xbox samozřejmě máš a tvoje tvrzení, že na xboxu nikdo nehraje online je taky pravda viď?. Četl sis v poslední době nějaký statistiky? Na xboxu se hraje více jak na PS3 a to zejména online tituly. Neříkám tím že PS3 je lepší jak xbox, v nečem samozřejmě i určitě je a v nečem není. Jsem student, chodím jenom na brigády, ale jednou za měsíc si koupit hru mi problém nedělá. A sice spousta lidí pirátí, je tu i ta větší část, kterou baví zejména online hraní.
      Zrovna nedávno proběhlo porovnání konzolí http://ps3.ign.com/articles/114/1142051p3.html kde jdou čísla poměrně krásně vidět
      • vyjadroval som sa ku KREKNUTÉMU FakBOXU.. *3*
        • Chápej, že když spojíš slovo xbox a f*ck tak to prostě žádného solidního xboxaře nemůže nechat chladným. Sám jsem se dlouho rozmýšlel mezi PS a boxem a nakonec vyhrál box. Proto si to musím hájit. A´t už jsi v právu nebo ne *5*
          • no proste KONKURENCIA, no! aj keď nikdy nezabudnem na časy online DOOM3, klávesnicu a LOGITECH G5.. nedá sa na to zabudnúť.
            konzola bola nutnosť kôli online komunite PC FOREVER!
    • Covece k tvemu prispevku aby mel clovek pri ruce slovnik klingonstiny... *1*
  • spoock
    Pirátství zmrvilo PC herní scénu, díky němu a DRM jsem s PC skončil, to, že nějací kriplové se holedbají jak prolomili PS3, tak díky nim zamkli možnost mít OS na PS3, takovým grázlům bych zpřelámal prsty.
    Jedině, kdy opravdu Custom Firmware vylepšil konzoli, tak u PSP, u velkých konzolí je to jen o pirátství her, o ničem jiném. Jedině kdo na to doplatí je samotný koncový uživatel.
    • joj ty jsi zase chytrej *1* nebudu si kupovat hru za 1200.- kterou dohraju za 7 hodin. Origo hry si kupuji jen kvuli multiplayeru a to jeste si nejdrive hru stahnu a vyzkousim jestli vubec stoji za to si ji koupit. A v dnesni dobe hry co neobsahuji multiplayer tak moc neuspeji. Dekuji piratum za to ze mi daji tu moznost si hru nejdrive vyzkouset nez ji koupim!!!
      • Nikdo nerika ze musis kupovat, ale ze nemas krast.
    • Má pravdu. Proč asi čím dál víc vývojářů směruje vývoj her na konzole? Protože prodeje PC her jsou díky pirátům ve srovnani s konozelmi zanedbatelný. Až na pár vyjímek je tvorba exkluzivní PC hry prodělečnej bysnys.
      • 1) rozhodne neni zanedbatelny, problem je, ze ve vetsine statistikach neni do prodeje zahrnuta digitalni distribuce, ktery tvori velmi velkou cast prodeje pc her
        2) ja na PC stojim o kvalitni hry (a ty si na sebe jsou schopny vydelat), nechci hrat 8 vydani fify, nhl, 10 dil call of duty. SC2 byl urcite hrozne prodelecnej, Amnesia byla urcite hrozne prodelecna, Diablo 3 bude urcite taky hrozne prodelecny
        • Prave si vyjmenoval ty vyjimky :)
          • :) Muzes jim klidne rikat vyjimky, ale me osobne klidne staci 2 fakt super pecky rocne, u kterych mam jistotu, ze po dobu alespon 5 let budou mit plnou podporu od vydavatelu. Nelaka me kupovat hry, co se meni kazdy rok a pritom jsou porad stejny.

Navic nepochybuju o tom, ze si na sebe vydela i spousta jinych prumernych her, jen je dulezity narvat prachy do spravnych mist a ne vetsinu do reklamy, jako to s oblibou delaji.
    • Co presne na ni zmrvilo? Digitalni distribuce podle odhadu prevysila prodej her na konzole. A ze ma nejaka hra DRM? I na originalni hry muzes stahnout crack, ktery te te ochrany zbavi.
    • Stahuje každej ty svatoušku.Nikdo s tim už nic neudělá a že ses kvůli tomu vykašlal na PC to je pěkná zhovadilost...Všichni třeba nemaj pořád prachy na každou novou pecku.Většinou si něco stáhnu a když mě to baví a zaujme tak si na to našetřím a koupím si to...Nebudu si kupovat každou blbost jen abych byl pak zklamanej.To radši budu nadosmrti pirátit jak jen budu moct.
      • To je lez, kazdy nekrade. Kdyz nemas prachy, tak jdi na brigadu nebo do prace a nechovej se jako cikan. Na vyzkouseni staci demo. Pral bych ti, aby te chytili.
        • no to vidis iba zo svojho pohladu, skus sa pozriet na to globalne, ono je problem urcit z 50 alebo 10vky ludi co poznas, ze ci su dobry alebo zly. ja nikomu neprajem nic zle iba to co si zasluzi. je mi jedno ci napises "nech ma chytia alebo nie" mam svoj nazor na ludi a spolocnost a vlasttnu filozofiu , tazko to pochopis a to iste by som povedal i pred sudom a nechal sa zavriet a trval na tom takze asi tak ja som o tom presvedceny tak ako niekto kto je hlboko veriaci.
      • Duuku_cz
        V normalni svete funguje ze kdyz na neco nemam tak to proste nemam. A to nebudu si kupovat kazdou blbost ...... prosim te to je vymluve kazdyho druhyho pirata *1*
        • kde to zijes asi nie na nasej zemi, ludia sa zabijaju, podvadzaju , kradnu tak co je tu normalne? vies ak mam dat 100€ mesacne na hry dajme tomu vyplata je okolo 500€ tak si to asi rozmyslim. a ked nemam na to tak asi kazdy sa xce zabavit a nie len pracovat do umoru o com je potom zivot zabit sa pracou alebo si uzivat zivot? a kazdy nemoze byt jadrovy fyzik alebo profesor mame tu menej inteligentnych ludi a so skolou to nema nic spolocne a ty tiez trosku xcu zabavu a ja mam platit za zabavu ktoru predavaju chamtivci? hry su o peniazoch nie o tom ze urobime radost niekomu a z takeho principu im seriem na to a radsej stiahnem hru. uz tym ze niekto ide robit hry vie do coho sa pusta, ze budesa piratit otazka je naco potom isiel do takej prace ak vie ze ludia si to stiahnu? alebo preco niekto v takom odvetvi podnika? ak sa vie ze ludia xcu sa zabavat a nie za zabavu platit?
        • No taky že pirát jsem.Jjenom nějakou loď by to chtělo *1* Pirátím a nestydím se za to.Vývojáře podpořím jenom když uznám že si to zaslouží.To mě dohnalo k tomu že jsme si koupil aspoň všechny díly Gta *1*
    • To neni vina pirátů ale vedení sony že se k tomu staví tak negativně. Xbox je prolomený skoro od začátku a nijak mu to neškodí. Až to prolomí vrátí se OS a bude možnost aby všichni kdo to umí mohli na PS3 dělat programy. A nové programy rozšíří možnosti konzole + snad konečně někdo přeloží menu do češtiny.
      • Duuku_cz
        S prvnima dvema vetama souhlasim, s tou posledni teda vubec ne, to je proste blbost, vzdycky pujde jen o to hrat na PS3 stazeny hry zadarmo. Moznosti ma konzole dost.
    • Nevis o cem mluvis. Takove Wii s custom firmwarem jsi zrejme nemel nikdy v rukou. A naopak ted, diky tem "kriplum", mas na PS3 i PS3 Slim 100% volnost Linuxu a to az na uroven kernelu.
      • Tak to je bomba, o tom jsem vždycky snil, Linux na PS3. Sice je to úplně na piču, ale to nevadí.
  • Raděj až Sony konečně vydá novou konzoli. PS3 je už hodně za zenitem.
    • Vtipný
    • Duuku_cz
      Ale prd, je na to spousta skvelych her a dalsi se jen povali *3*
    • Ty si taky za zenitem. Ještě má dost let před sebou.
  • Custom firmware + neomezene moznosti Linuxu = konecne plnohodnotny, plne customizovatelny domaci zabavny system s moznosti hrat zdarma PS3 hry...

To by jednoho i zlakalo :)
    • Duuku_cz
      Hlavne moznost hrat zdarma hry, uz u Jailbreaku se rikalo neco o vetsich moznostech jako pridani novych kodeku pro videa atd. atd. Kde to skoncilo? Samozrejme jen u pirateni her *3* Nikde se zatil necetl ze by se v souvyslosti s Jailberakem resilo neco jinyho nez hrat warez. Ja zasebe rikam smrt hackerum a fuj pirateni na PS3 *1*
      • Ono hrát hry z netu je pro každý herní zařízení to podstatný. PS3 to nemělo a skoro se neprodávalo. Wii i Xbox sou v pohodě hlavně kvůli tomu. Nakonec to mohla Sony sama trochu urychlit, aby se konečně začlo prodávat to její černé zlato.
        • Blbost, ps3 se prodalo temer tolik co xboxu.
  • Snad se konečně začne PS3 prodávat, když tam konečně jdou hrát i kopie z netu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit