Přejít na výpis diskuzí
Další hacker se chlubí, že prolomil PS3
3.1.2011 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
omg
-
Já souhlasím s placením ale přiměřeně a ne círka kolem 1500 kč za FIFU 11 nebo NHL a další sport. hry které vychází každým rokem a mění se snad jen soupisky mužstev ! Proč , kdo třeba vlastní tyto starší hry třeba z roků 7,8,9,10 si nemohou stáhnout na PS3 soupisky z ročníku 2011 ? U PC to jde a u PS3 ? Každý rok 1500 kč - zlodějna ! A třeba u F1 proč neudělají abych si závodníky mohl sám přendávat do týmů dle ročníku ? To by byla hra a ne kupovat kvůli tomu zase další předraženou hru !
-
Hry z druhe ruky jsou ilegalni - resp. ty, ktere maji standardni placenou licenci, coz jsou az na vyjimky vsechny. Jsou uplne stejne ilegalni jako klasicke zpirateni.
-
NIKDY TO NEBUDE HACKNUTÉ DO POHODY :) hovorím vám to furt a vy sa tu len nadrapujete :DD a najradšej mám tie trapné komenty akože "nemám tuny penĚZ na hry" to akože socky šetko tuná?! Hry z druhej ruky nikdy nestoja tonu, ani pol tony peněz, a sú vždy všetky k dostaniu na fórach, bazaróch a kade tade.. Dantes Inferno 6,- eur teraz Brloh len taký príklad. vravím PRÍKLAD!
NIKDY TO NEBUDE HACKNUTÉ DO POHODY. ak to bude, tak len OFFLINE a vždy s tým budú problémy. OFFLINE je pre mňa: NO TROPHIES, NO COMMUNITY, NO MULTIPLAY, NO CHATING.
mrtva čierna konzola pre decká do izby. howgh.
*1* a davaj mínuskááá SEM!!! -
Napr. to, ze software (vedle architektury a databazi) nesapada do vyjimky na volne uziti dila pro vlastni potrebu.
-
Mafia za 250 Kč cca 4 měsíce po vydání je ti hodně? V tom případě jsi jenom rozšlápnutej zvratek, kterej si svoje pokřivený morální hodnoty snaží odůvodnit vysokou cenou v době vydání kde se platí za EXKLUZIVITU. Ty by sis tu hru nekoupil ani za ty 200,- i kdyby byla nová, tak co to tady na nás zkoušíš?
-
A kvoli tomu ma byt mrtva? :DD Ja pozeram a som maximalne spokojny. Vies to je len vec nazoru a chuti ludi. Tak ako najdes 10tich ktorym nevyhovuje tak najdes 10tich ktorym vyhovuje. PS3 nie je mrtva ani zdaleka.
-
ted si sam hazis kameny pod nohy... pokud by nebylo tech lidi co hry kupuji , nebyli by ani vyvojari ktery by hry vyvijet zadarmo chteli .. zkus se vzit do role lidi kteri tyhle hry vyrabeji a je to jejich zivobiti , taky bys asi nebyl uplne rad kdyby ti za tvoji praci nekdo nezaplatil ..
pokud si hru napred chces odzkouset driv nez vyjde sou tady dema.. a pokud ti ta hra neprijde kvalitni kupovat si ji nemusis.. ale dohrat ty hry dokonce a trvdit ze za nic nestali to umi kazdej, pokud clovek aspon naky penize ma a tedy nakou hru dohraje uz i stahnutou mel by mit slusnost si ji pak treba poridit uz jen proto aby dal signal vyvojarum ze hra je dobra a pak se dockal nejakeho pokracovani .. diky tomuto priztupu totiz zanikne mnoho a mnoho nadejnych projektu ktere ovsem nemaji ze zacatku takovou financni zakladnu aby mohli byt distribuovany ve vice zemich .. a skonci tak prodelecne -
Ty nejsi inteligentni, ty jsi parazit a zmrd. Byt hajzl neni znamkou inteligence, ale hlouposti a bezohlednosti. Preji ti, abys v zivote potkal spoustu takovych jako jsi ty a pekne si ten zivot okorenili.
-
Stačí se podívat na to , jaké hry bych chtěl hrát a jaké mi PS3 přináší ...
-
"Doom 3 je jedna z her, která se vyplatí koupit i teď, ale pravdivě, koupil by si někdo tak starou hru ?"
Tex Murphy: Under a Killing Moon (October 31, 1994)
Purchased on Jan 3, 2011
:P -
život je příliš krátký na to, aby ho celý propařil u her. to by měl brát jako doplněk a jednoduše všechno hrát nejde, na to není čas, tedy čekání na něco je naprosto přirozené, protože všechno člověk uhrát stejně nemá šanci (pokud to není flákač a chce tvořit i nějaké hodnoty pro ostatní :) )
-
tak píšeš, že za rok toho propaříš hodně. nevím, jak to máš, ale já měl hodně času pouze jako student, případně počítám bych měl jako nezaměstnaný, ale to bych asi řešil jiné věci. jako pracující jsem rád, když dohraju jednu hru za měsíc (a to jsem to hodně nadsadil :D) ) takže pro mě není problém čekat na některé hry. je spousta kvalitních titulů, které stojí za hraní.
hry od EA moc s cenou dolů nejdou, to je jejich politika, tedy CoD se holt pořád drží, ale tak otázka, zda tahle hra někomu uteče. platit za hru kolem tisícovky opravdu nemá cenu (já udělal výjimku pouze jednou u GTA 4 za 800,-, když to vyšlo) - mimochodem teď jsem ji koupil na steamu podruhé (holt to prodávali komplet s Liberty City za 230,- a to mi za to stálo :) )
Doom 3 je na mě pořád drahý (teď už mám u her strop na koupi většinou 150,- a i tak mám her na hraní aspoň na 4 roky...) ale zahrál bych si ho klidně, protože jsem ho nikdy nehrál :)
prostě pro pracujícího člověka jsou hry levné, protože všechno hrát stejně nestíhá (když chce hrát víc věcí) a pokud chce něco hrát co nejdřív, nějakých 500,- za nějaký rozsáhlejší titul, který mu vystačí na půl roku, ho nerozhází. já osobně bych si vystačil celý rok i s L4D2, který teď nestál ani stovku a přesto je to skvělá hra. nebo nedávno vyšla Amnesia za 90,- nešlo taky odolat. já proti lidem, co stahují nic nemám, spíš mi jde o to, jak k tomu ti lidé přistupují. kdyby ke hrám přistupovalo víc lidí zodpovědně, vypadalo by to úplně jinak, ale bůhví, čeho se dočkáme do budoucna. ono s tím svobodným internetem to takhle nemusí být věčně...
jinak pro představu, co mám teď rozehrané za hry:
Tomb Raider 4 (hraju poprvné, cena nějakých 45,- nová origo)
Dirt 2 (130,-)
Two Worlds (100,-)
Borderlands (základní verze stála asi 220,-, na DLC ze mě vytáhli další peníze :) ) -
Život je příliž krátký na to aby jsme pořád na něco čekaly. Jsme tu jen jednou stejně většina až na pár výjimek skončí v pekle tak proč si to tady aspoň pořádně neužít. Stahování her je tak snadné tak proč to nedělat. No možná se dostanu jen do pátého patra pekla aspoň za to že mam cca 20% poctivě koupených her.
-
Ale kdo by chtěl hrát rok starej titul když za rok už je nová verze. Novinka tak za 500 by byla adekvátní cena a tak maximum co bych dal...
-
BTW jak sem procital ty tvoje predchozi prispevky:
Vem si napriklad takove CoD - Nove stoji 1199 (na konzole 1399), pokud nenakupujes z ruska
Hraje ted jeste nekdo MW2, ktere sezenes za 400 ? Ne Hraje jeste nekdo CoD 4? Po vydani BO ne. A Singl je tam stejne takova kravina, ze bych za to ani tu 100ku nedal.
Naopak takovej Warcraft 3, kterej se stale hraje ma porad stejnou cenu, jako kdyz vysel. Diablo 2 to same, a jak stare to jsou hry ?
Pokud se budeme bavit o kvalitnich singleplayerovych hrach, jako je treba Mass Effect, tak ty se opravdu vyplati si pockat, az bude cena prijatelna, ale tak daleko zpětně už nebudeš mít žádnou podporu, a DLC se těžko shání.
Z jiného soudku - Doom 3 je jedna z her, která se vyplatí koupit i teď, ale pravdivě, koupil by si někdo tak starou hru ? -
Mozna jsem moralni spodina spolecnosti, ale holt jsem i financni spodina spolecnosti, nejde jen o to, ze NECHCU platit za hry, ale kdyz vezmu v potaz kolik her projedu rocne, tak bych nedokazal zaplatit ani 10% z nich...
Tipuju, ze minimalne polovina z techto lidi jsou (neby byli a uz si na to zvykli) rozmazlene decka, kterym bohati rodice koupi vse co se jim zamane, nebo aspon lidi, kteri nemaji za co normalniho utracet. Pak jsou tu lidi, kteri si tu hru koupi, protoze se boji stahovani, a nakonec jsou tu lidi co si ji koupi, protoze chcou podporit vyvojare.
Posledni skupine nic nevytykam, protoze do te prakticky spadam i ja (aneb i diablo 2 a sc2 se da cracknout a hrat pres hamachi)
ohledne toho popuzovani - urcite mi das za pravdu, ze to tu delam jen pro flame :D Doopravdy me zajimalo, co se tu ztrhne, kdyz tady verejne napisu, ze stahuju hry + sem si mslel ze dostanu tech minusek vic. -
však já neodsuzuji lidi, co si hru stáhnou. je to jejich věc. spíš nemám rád, když to někdo ještě omlouvá tím, že placení je špatné, že ty hry za to nestojí (a stejně u nich propaří x hodin). pokud má někdo možnost zaplatit a produkt užívá, zaplatit by měl. a dobře, někdy člověk musí čekat třeba rok na hru, ale vlastně co je na tom špatného? (tedy když za ni nechce dávat tolik). po takovém roce a více jsou pak ty ceny hodně úsměvné a spousta dříve velmi žádaných titulů se dá sehnat i kolem stovky.
-
No za 200 seženeš tak rok starý kousky. Novinku pod 1000 určitě ne. A je pravda že některý hry ani za tu 100 nestojej, ale abych se obhájil, nedávno jsem si koupil třeba Heroes III complete i když to mam už dávno stažený, jenom abych za ten výtvor odměnil vývojáře. Popravdě odúvodnit se nepotřebuju, protože stáhnutí hry prostě podle mě krádež neni. Jenom si něco zkopíruju a nikomu nikde nic chybět nebude. Je to jako kdybych si podle kamráda auta postavil úplně to samý z vlastních součástek a on mi pak tvrdil že sem ho ukrad.
-
Vzal bych v uvahu i to, ze prodavajici vetsinou penize s doplatkem obratem investuje do dalsi nove hry, cimz podpori dalsi vyvojare. Kupec nakupuje bazarove zbozi, protoze neni ochoten dane zbozi nakoupit za stanovenou trzni cenu a prodavajici si timto rovnez kompenzuje sve naklady.
Smazenka tenhle efekt rozhodne nema.