Přejít na výpis diskuzí
Další hacker se chlubí, že prolomil PS3
3.1.2011 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Předpokládám, že doma xbox samozřejmě máš a tvoje tvrzení, že na xboxu nikdo nehraje online je taky pravda viď?. Četl sis v poslední době nějaký statistiky? Na xboxu se hraje více jak na PS3 a to zejména online tituly. Neříkám tím že PS3 je lepší jak xbox, v nečem samozřejmě i určitě je a v nečem není. Jsem student, chodím jenom na brigády, ale jednou za měsíc si koupit hru mi problém nedělá. A sice spousta lidí pirátí, je tu i ta větší část, kterou baví zejména online hraní.
Zrovna nedávno proběhlo porovnání konzolí http://ps3.ign.com/articles/114/1142051p3.html kde jdou čísla poměrně krásně vidět -
S prvnima dvema vetama souhlasim, s tou posledni teda vubec ne, to je proste blbost, vzdycky pujde jen o to hrat na PS3 stazeny hry zadarmo. Moznosti ma konzole dost.
-
ááále BORDEL to je všetko - A BAVÍM SA TU!! :DDDD som tu raz za 2 mesiace, tak mám veget z takýchto KOMENTOV TU! :DDD
-
Měl by ses jít léčit, ty jeden Lolku.
-
Ty seš ale moralista ještě jedno lol a budeš i blbec.
-
1) rozhodne neni zanedbatelny, problem je, ze ve vetsine statistikach neni do prodeje zahrnuta digitalni distribuce, ktery tvori velmi velkou cast prodeje pc her
2) ja na PC stojim o kvalitni hry (a ty si na sebe jsou schopny vydelat), nechci hrat 8 vydani fify, nhl, 10 dil call of duty. SC2 byl urcite hrozne prodelecnej, Amnesia byla urcite hrozne prodelecna, Diablo 3 bude urcite taky hrozne prodelecny -
A co jako to že jsou na internetu PS3 hry ke stažení neznamená že si je ale můžeš zahrát k tomu potřebuješ upravit konzoli.
-
joj ty jsi zase chytrej *1* nebudu si kupovat hru za 1200.- kterou dohraju za 7 hodin. Origo hry si kupuji jen kvuli multiplayeru a to jeste si nejdrive hru stahnu a vyzkousim jestli vubec stoji za to si ji koupit. A v dnesni dobe hry co neobsahuji multiplayer tak moc neuspeji. Dekuji piratum za to ze mi daji tu moznost si hru nejdrive vyzkouset nez ji koupim!!!
-
V normalni svete funguje ze kdyz na neco nemam tak to proste nemam. A to nebudu si kupovat kazdou blbost ...... prosim te to je vymluve kazdyho druhyho pirata *1*
-
ono ale celkovo som si všimol tu na tomto fóre celkovo komunita sťahuje LOL! je to MÁRNE.. ste ako v POLSKU LOL!
ja neviem, ja to JEBEM! LOL
že CRACKNUTÁ PS3 - no zle mi je - TFUJ!
ale pre decká asi dobre - do IZBY detskej LOL!
na te SINGLÁČE!
LOOOL! -
Covece k tvemu prispevku aby mel clovek pri ruce slovnik klingonstiny... *1*
-
Ja nevim co jede nebo nejede, ale PS3 hry maji na torrentech vlastni sekce, to mi dava jasnou odpoved na otazku je mozne na PS3 hrat warez verze.
-
Má pravdu. Proč asi čím dál víc vývojářů směruje vývoj her na konzole? Protože prodeje PC her jsou díky pirátům ve srovnani s konozelmi zanedbatelný. Až na pár vyjímek je tvorba exkluzivní PC hry prodělečnej bysnys.
-
vám tu všetkým pekne dáva - akože mám dosť. som proti akémukoľvek piráteniu hocičoho.. ak to nemám mať origo, tak to radšej nemám.. aspoň nemám doma za TATRU kravín.. hrám, pozerám, a počúvam len to čo ma baví a ke´dže chodím do normálnej roboty, v pohode nato našetrím! LEBO ISTO BY SOM CHCEL KREKNUTÚ PS3jku VÁM RAJBE a načo by mi top bolo?? na TORENTY??? že FakBOX360 kreknutý a vôbec mu to nevadí LOL! žiadny ONLINE, žiadna KOMUNITA, žiadne TROPHYS COMPARING, žiadna MOTIVÁCIA. len sfakované 6hodinové SINGLEPLAYERE - to akože je GAMING? LOL good LUCK LOL
-
Vtipný
-
Co presne na ni zmrvilo? Digitalni distribuce podle odhadu prevysila prodej her na konzole. A ze ma nejaka hra DRM? I na originalni hry muzes stahnout crack, ktery te te ochrany zbavi.
-
Stahuje každej ty svatoušku.Nikdo s tim už nic neudělá a že ses kvůli tomu vykašlal na PC to je pěkná zhovadilost...Všichni třeba nemaj pořád prachy na každou novou pecku.Většinou si něco stáhnu a když mě to baví a zaujme tak si na to našetřím a koupím si to...Nebudu si kupovat každou blbost jen abych byl pak zklamanej.To radši budu nadosmrti pirátit jak jen budu moct.
-
To neni vina pirátů ale vedení sony že se k tomu staví tak negativně. Xbox je prolomený skoro od začátku a nijak mu to neškodí. Až to prolomí vrátí se OS a bude možnost aby všichni kdo to umí mohli na PS3 dělat programy. A nové programy rozšíří možnosti konzole + snad konečně někdo přeloží menu do češtiny.
-
Nevis o cem mluvis. Takove Wii s custom firmwarem jsi zrejme nemel nikdy v rukou. A naopak ted, diky tem "kriplum", mas na PS3 i PS3 Slim 100% volnost Linuxu a to az na uroven kernelu.
-
Pirátství zmrvilo PC herní scénu, díky němu a DRM jsem s PC skončil, to, že nějací kriplové se holedbají jak prolomili PS3, tak díky nim zamkli možnost mít OS na PS3, takovým grázlům bych zpřelámal prsty.
Jedině, kdy opravdu Custom Firmware vylepšil konzoli, tak u PSP, u velkých konzolí je to jen o pirátství her, o ničem jiném. Jedině kdo na to doplatí je samotný koncový uživatel.