Přejít na výpis diskuzí
Další indicie o tom, že další CoD bude Black Ops II
24.4.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
Možná že tobě stačí hrát 10 let hry, které jsou od sebe k nerozeznání, odehrávají se ve stejném prostředí a mají skoro stejný gameplay, ale ostatní hráči by chtěli různorodější nabídku.
-
Call of Duty:Jak pokazit hru II
-
Já ty nároky chápu. Trayarch nikdy neuměli optimalizovat ten jejich engine.
-
CoD UO nebo CoD2 a merciless mod mozna jeste german front
-
Keď si spomeniem na prvý diel, tak sa mi slzy do očí tlačia...
-
nevim ze to tu kazdej resi od dob 6ky z toho je konzolova sra*ka nebo spis konverze a kdyz to budou lidi stale kupovat budou to oni stale vydavat, jednoduchy jak facka. 6ka me zklamala a tak sem si rekl ze 2x do stejne vody nevztoupim 7ku nemam 8ku taky ne a nelituju toho pac uz se dostali tak daleko ze nejsou schopni ani udelat leckdy nove mapy a dokonce recykluji ty ze starych dilu. A to je fakt silny kafe, ale americkejm harantum za tema krabicema u televize a ovladacem v ruce to asi nevadi. Cert vem cely Activision i COD
-
Trolovat :D *1* *7*
-
No a? Co je na tom tak těžkého k pochopení? Prostě to chce střídat doby aby to nezačalo nudit neni na tom nic složitého.
-
Black Ops 3 bude az ten v roce 2014, studia se stridaj *4*
-
Teď je jen otázkou, jak se bude jmenovat přespříští díl CoD? Bude to Call of Duty 10, Modern Warfare 4 nebo Black Ops 3? Mají v tom už pořádný chaos.
-
když vycházely WWII hry jako na běžícím pásu a věnovala se jim skoro každá FPS-ka, tak jste všichni brečeli, že už je toho moc a že to chce posunout jinam... teď byste to všichni chtěli vrátit pěkně zpátky do zákopů... joooo člověku se prostě nezavděčíš...
-
Black ops2??? Tak to už vážně ne... když jsem hrál CoD5(říkal jsem si - kolik bude ještě dílů než mě to přestane bavit) - Je to tadýýýý!!! CoD BO2 mě absolutně nezajimá - singl bude zase jedna akční scéna za druhou.xPP je mi z toho nanic a mulťák?? xDDD zase si najde miliony hráčů a CoD bude nejprodávanější hrou.? xD BO2 u mě není ani na stupnici očekávání.xP No nic... nevíte jestli výjde nový Tetris? Pacman?
-
nerekl bych ze ww2 je vyzdimana byla spousta bitev ktery se do her nedostaly v podstate cely tazeni italii nikdo jeste nezpracoval hru za Nemce dle myho tam je toho jeste dost co by se dalo udelat treba neco jako Biggest Battles of World Wars ......... neco takovyho ta prvni svetova je taky ojedinela
-
CoD4 na promodu ? :DDDDD
Dobrej fórek... -
Definuj ovci.
-
A já sem bůh! A jako bůh řikám nebudeš ! *1*
-
sice na tom dělaj jiní lidé, než na původním CoD (kteří se podepsali pod prvním MoH jestli se nepletu), ale jmenuje se to CoD tak je Vám to asi jedno....
-
A pořád to pojede na poupraveném Id tech 3 enginu z 99, na kterym funguje třeba taková novinka jako je Quake 3 arena ? :D Má to samozřejmě svoje, ale je docela s podivem, že si k tomu nikdo v Infinity Ward nesedne a neopraví takový "bugy" jako jsou strafe jumpy nebo bounci, který byly už v tom starym Quakovi. Zdá se mi, že oni prostě ani neopravujou co je na tý hře špatný, jenom recyklujou obsah a testujou kolik "hráči" vydrží. Taky je tu možnost, že to jsou věci hluboko v enginu, který nejdou jentak překopat a to je právě ten důvod proč nepoužívat engine z devětadevadesátýho. Dokonce i samotnej ID soft používá o 2 generace novější verzi. Ještě bych nakonec uvedl jeden hodně smutnej fakt a to je to, že graficky nejlíp z celý série vypadalo COD4 (na promodu). Mimochodem nechápu naprosto nesmyslný nároky Black ops :)
-
kdyby se mela brat historie sveta podle CoD tak druha svetova valka nikdy neskoncila *1*
-
nj, napríklad také šachy - dvaja blbci len tak sedia, nerobia nič, len sem tam pohnú s nejakou figúrkou ... fuj, to je ale naničhodné ničnerobenie, že? *3*