Přejít na výpis diskuzí
Další indicie o tom, že další CoD bude Black Ops II
24.4.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
docela by mě zajímalo do jaký bude zasazenej doby a jak to bude s killstreakama a hw náročností... neslyšel ste někdo ňáký zvěsti?
-
je na case udelat poradnou WWII akci pro sirsi verejnost. nemyslim tim sra*ku typu MW3, ale neco jako puvodni dily, nejlepe COD2 nebo uplne prvni MoH
-
Mno to potom krasne ukazuje,jak moc si Activision ne/vazi svych zakazniku a kolik hracu je ochotno je v tom jeste podporovat.
-
no tak Black Ops 2 tu bude určite...samotný názov hry je zašifrovaný v morzeovke teda v kóde počas toho ako sa stranka otvára..vyzerá to ako nejaké koliesko
(-... .-.. .- -.-. -.- / --- .--. ... / ..---)=Black Ops 2 *3* *4* -
Ty jsi důkazem toho, že může.
-
Naprostou většinu her člověk dohraje za 1-2 odpoledne a stojí 1000 korun, CoD člověk, kterého hra baví hraje stovky hodin. Tady vyhazování peněz nevidím, když každý rok si koupim cod a každý rok ten díl hraji 200-300 hodin, tak to beru daleko lepší investici, než 99% her co ten samý rok si pořídím také za 1000 korun a hraje je od 5-20 hodin maximálně. Prostě pokud cod lidi baví (a taky, že je to baví), tak se nedá hovořit o vyhazování peněz, to opravdu nelze.
Nejzábavnější v tom smyslu, že baví největší počet hráčů, to je jasně dokázané čísly, že poslední 4 roky se na ps3 a xbox nehraje nic víc, než Mp v serii cod. PC bych tady nepřidával, to je úplný trpaslík oproti krabicím (sám mám pc a ne konzoli), podíl v hraní na pc a na konzolích je asi tak 5-10% ku 90%.
Lidi na nic neskáčou, probud se už, hrají a kupují to co chtějí a co je baví. -
No vidíte, tak teď nemůžu nic než souhlasit, to jsem rád.
Od COD očekávám akci, akci a zase jenom akci a té se mi dostává.
A tvrdil bych že v každém novém díle je zase ta akčnost o úroveň výš.
Sám COD také občas hraji (je mi též 22 let) a velmi mě baví, nepotřebuji tam žádné výrazné změny. Ty bych očekával třeba u nové značky.
Takže toto nadávání lidí na tuto hru taky nechápu, protože pořád od té hry čekají něco víc a víc a stejně ji pak většina hraje.
Co se týče toho přirovnání věku k jednotlivým hrám. Tak spíše bych to řekl tak, že například hru Arma příliš dětí nehraje, naopak ji hraje hodně dospělých. Tudíž když srovnám počty lidí té a té hry + jejich věk, tak bych řekl že se to hodně podílově přibližuje tomu přirovnání co jsem řekl výše.
Každopádně ve výsledku je to úplně jedno, nic se tím na světě nezmění a my budeme žít vesele dál.. *3* *2* -
Já nepotřebuji vidět nic nového a ty menší úpravy mi celkem vyhovují. Mně se líbí, jak to je a raz za čas si rád zastřílím.
Jinak nechápu, co hráče tak hodně štve na tom CoD a chtějí furt nějaké změny. Když se změní série Thief, Splinter Cell či Hitman a stane se z toho akčnější hra, tak všichni naříkají, že už je to jiná série a ať si tohle zavádějí v nových značkách a původní série nechají beze změn. Zatímco CoD by pořád někdo chtěl měnit, a to že by se změnil styl hraní, to by nikomu nevadilo.
CoD je o hollywoodských efektech, jednoduchém příběhu a nepřestavájící intenzivní akci. -
No s těmi dospělými jsem to myslel spíše tak, že když už škatulkujeme, tak by se dalo říct, že dospělý člověk svůj volný čas využije k jiným zálibám, než ke hraní her. Protože pokud by se dalo řici, že CoD je pro děti a Arma pro dospělé, tak by se dalo říct, že samotné hraní je pro děti a tudíž to není zábava pro dospělé.
Jinak já sám rád hry hraji a většinou dávám přednost něčemu přímočarému jednoduchému s intenzivní akcí a tohle mi nabízí právě CoD nebo Battlefield, takže jestli to ze mě dělá dítě, tak ať. Ale s tím škatulkováním moc nesouhlasím, ale když si za ním tak stojíš, tak se považuju za vyjímku potvrzující tvé pravidlo *4* -
Já jsem nemluvil o X360 nebo PS3. Když mi řekneš CoD já si představím PC, ale to je jenom proto, že jsem PCčkář. Proč je to vyhazování peněz? No, je to ta stejná hra rok co rok, ale kupuješ to za plnou cenu, tj. 1099 Kč. Jo, kdyby to stálo 400, tak to neřeknu ani slovo.
O tom, že je to nejzábavnější hra se dá polemizovat, je tu hodně her, které jsou hrány v podobném měřítku.
A pokud jsi četli pozorně, tak uvidíš, že jsem ve svém příspěvku uvedl, že to NIKOMU NEBERU, ale to neznamená, že je to nejzábavnější, nejlepší, největší a nej. hra vůbec. Není, prostě není. Já chápu tvůrce, proč to dělají. Jsou líní a mají z toho hodně peněz. Hodně peněz za málo práce = výhra. Bohužel jim na to lidi skáčou. -
Jo a jinak co se týče COD, tak by mě zajímalo co nového by jste chtěli vidět v každém novém dílu? Lepší grafiku, fyziku, lepší AI?
Je to až takovým prioritním, skoro až povinným tahem každé nové úspěšné hry? To by ani v případě COD (jelikož vychází každý rok nový díl), nebylo možné.
COD je prostě čistě konzumní hra, která se snaží nabídnout mase lidí vždy dostatečnou zábavu v každém novém díle a vždy si ještě o něco zvýší laťku.
To se jim daří, lidi to prostě baví, tak na co dělat evoluci? A v jakém směru?
Na to je tady mnoho jiných her.
A dokud se tímto postupem budou ždímat další peníze z každého nového dílu, nebude se měnit víceméně nic. -
Tak samozřejmě to neplatí na každého přesně. Ale v případě srovnání množství lidí hrající tyto hry a věku se mi to tvrzení líbí a já s ním souhlasím. *3*
A btw. tak to je mi tedy líto některých dospělých lidí, že mají tolik starostí a práce že si nenajdou čas na zábavu (třeba na ty hry). Ostatně tím nemyslím vás.. -
Proboha jenom né další WWII.
-
Tak jsem ve svých dvaceti dvou letech takové dítě, které se dostává do mládežnictví.
btw: dospělí asi mají jiné starosti než hrát hry a přispívat do diskuzí nesmyslným škatulkováním hráčů :-) -
"Ono je ale dost těžké udělat nudnější a míň originální hru jak CoD" ... Tohle už je vyloženě přehnané! Jako OK - je to moderní nadávat na CoD, ale tohle už je vážně na pokraji debility.
-
A naučit se psát spisoně.
-
I když jsem zarytý BF3 hráč, tak ten chlapec má pravdu.
-
Leda tak v kombinace s GeForce 3 - prober se! :-D
-
Proč vyhazování peněz z okna? Není snad hlavní jestli to lidí baví? A na xbox a ps3 není žádná hra tak hraná v mp jako MW3 a Bo momentálně. Další CoD díly jsou v první 10. Lidi to baví a hrají to každý den. To je snad hlavní faktor ne? Jestli se u toho bavím, tak si to koupím. Za rok bude nový díl, budu se zas ebavit tak si to zase koupím.
Jaksi nechápeš, že to lidé hrají protože je to baví a ne proto že to je cod. nebo ty snad hraješ hry, které tě nebaví?
Lze říci, že ŽÁDNÁ jiná hra není tak zábavná jako CoD, protože podle čísel je CoD série už několik let njhranější a denně u ní tráví čas v mp miliony lidí po celém světě.
Tak to těm lidem neberte, tobě se to možná nelíbí a nebaví, ale věř, že naprosté většině lidí se to líbí a baví je to, opět, žádná jiná hra nebaví tolik lidí jako cod. Pochybuji, že to považují za vyhozené peníze. Každý kdo si dnes kupuje COD ví přesně do čeho jde, tak nemá cenu nadávat.
Lidé si to kupují každý rok, protože chtějí a protože je hra pro ně zábavná. -
Chtěl jsi ze sebe udělat básníka, skončil jsi však u čůr@ka.