Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokrauje to tak už několik let a ty se pořád divíš? Dokud to bude hra co vydělá nejvíc ze všech ahraje se nejvíc ze všech tak není důvod nic měnit - se podívej na čísla z xbox live co se hraje - 1. místo MW3, 2. místo - Black Ops pak tam je myslím na 6. míste mw2, cod4 a cod 5 jsou v první 15........tak asi víš co lidi baví a to jim Activision přesně každý rok dává.
  • Black Ops je jasně nejlepší díl za poslední 3 roky, MW2 a MW3 jsou konzolové slátaniny. BO mělo na PC servery, správnou podporu a MP byl skvěle vybalancovaný, s velkýma mapama (oproti mw3 a ne bf pro rejpaly). Navíc neobsahoval stupidity jako deathstreaky, support streaky a další ptákoviny, které odměnují za to, že UMÍRÁTE !!!!

To, že to některým sockám s 10 let starým pc nefungovalo není chyba tvůrců, já mám anhráno skoro 500 hodin a nikdy jsem enměl jediný lag, crash a fps nešly pod 70 snímků.

Pokud BO2 bude lepší jednička tak kupuji na 100%.
  • Souhlasím, po tolika letech by si to mohli někteří jedinci už uvědomit.
  • nj ale to by jim ty odflaknute datadisky nesmel nikdo kupovat...proc delat neco noveho, kdyz osvedceny pristup se vyplaci?
  • Caute som najvatsi ADMIN ! Dufam ze budem ADMIN aj v Cod !!! *16* *16* *16*
  • proč? stejně by ta hra přestala člověka bavit po 15 hod.
  • Alex81
    CoD série je jedna z mála, která hraje na hráče/zákazníka fér. Každý rok je naprosto stejná. Ten kdo jí má rád, dostane to co má rád. Ti co ji nesnáší, nejsou manipulováni slibem, který nebude splněn.
  • Veskoslav
    Trolovat nemůže každý debil;)
  • Tak todle mi pořadně naložilo *1*
  • COD JE NEJLEPSY! A gdo si misly ze ne je debyl a hnup a blbecek a muze my vilizat prdeel
  • Když ty komenty tady čtu jsem jak doma, kéž by to bylo takto všude a klesli activisionu prodeje sv.ním nenažraným, aby se jim ty trenky z peněz propotili
  • Jestli se něco nerespektovalo, tak to byla optimalizace, protože vydali hru, která se kvůli odbytému vývoji a brzkému vydání lagovala ještě čtvrt roku po vydání. BO rozhodně nehodnotím jako nejlepší CoD, spíš u mě patří na (před)poslední příčku spolu s CoD5 (opravdu, ale opravdu nesnáším Reznova). Že to nebylo pro děti ala styl Rambo?! Všechny CoD jsou pro nenáročné hráče a BO není výjimka - pořád je tam Dual Wield a splašené poletování kolem než taktická likvidace. Určité inovace ovšem Treyarchu upřít nelze: Wager Matche, Theatre a tvorba vlastního emblému jsou jednoznačná plus. Co mi však neskutečně vadilo, byla ztráta challengování za tagy, kterými by bylo možné se chlubit a přeplácaná kustomizace. Dát za to plnou cenu? Jen pokud je pravda, že vytvořili nový engine. Doteď jsem CoD kupoval v den vydání, ale s tím je konec do doby, než provedou nějaký významný krok vpřed (samozřejmě si hru případně nakonec koupím, ale až bude stát tak 400,-). Jestli mě Treyarch zklame i potřetí, tak pro mě CoD bude vycházet už jen každé 2 roky...
  • CRYPT
    agreed
  • DavRed
    No já nevím... hrál jsem jedničku a ta byla parádní
    A dvojka zatím taky nevypadá špatně....
    Ono je ale dost těžké udělat nudnější a míň originální hru jak CoD *7*
  • Opravdu to nema cenu predobjednat....radeji pockat a pak eventualne zakoupit. Predplatne je hazard se zdravim.....resp. psychikou.....
    Jestli bude MP pokracovat v duchu predchozich dilu s inovacemi stejneho smeru, tak se tesim na kvalitni grafiku MW 1 a placene DLC, kdy hra vyjde behem roku na kvalitnich 5 000kc *13*

A to nemluvim o one "paradni" socialni siti....
  • Že by Call of Duty který si koupim za plnou cenu??? Co se týče Black Ops tak je to jednoznačně nejlepší CoDko se spoustou inovací, kde se nerespektovali děcka a jejich přiblblý styl hraní.
  • Vrchol her ze 2SV je 2002-2003, což už je 10 let! Sice se to pak ještě ždímalo do 2007-2008, ale to už jsem prakticky nehrál. Takže já bych si určitě nějakou pořádně zpracovanou 2SV dal. Rozhodně to ale nechci od série CoD. Ti by tu 2SV znechutili všem na dalších 10 let.
  • Adam_M
    Tak to je spíš zbožné přání :D
  • A klasicke datadisky misto soucasnych DLC vycuranosti.Cest vyjimkam.
  • Kez by se vratili doby kdy singli byli delsi nez 15 hodin nez posledni MW3 5 hodinovej!!:((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit