Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim ze to tu kazdej resi od dob 6ky z toho je konzolova sra*ka nebo spis konverze a kdyz to budou lidi stale kupovat budou to oni stale vydavat, jednoduchy jak facka. 6ka me zklamala a tak sem si rekl ze 2x do stejne vody nevztoupim 7ku nemam 8ku taky ne a nelituju toho pac uz se dostali tak daleko ze nejsou schopni ani udelat leckdy nove mapy a dokonce recykluji ty ze starych dilu. A to je fakt silny kafe, ale americkejm harantum za tema krabicema u televize a ovladacem v ruce to asi nevadi. Cert vem cely Activision i COD
  • Ja uz jen cekam,kdy zacnou vydavat novy dil kazdeho pul roku *1* .
  • A pořád to pojede na poupraveném Id tech 3 enginu z 99, na kterym funguje třeba taková novinka jako je Quake 3 arena ? :D Má to samozřejmě svoje, ale je docela s podivem, že si k tomu nikdo v Infinity Ward nesedne a neopraví takový "bugy" jako jsou strafe jumpy nebo bounci, který byly už v tom starym Quakovi. Zdá se mi, že oni prostě ani neopravujou co je na tý hře špatný, jenom recyklujou obsah a testujou kolik "hráči" vydrží. Taky je tu možnost, že to jsou věci hluboko v enginu, který nejdou jentak překopat a to je právě ten důvod proč nepoužívat engine z devětadevadesátýho. Dokonce i samotnej ID soft používá o 2 generace novější verzi. Ještě bych nakonec uvedl jeden hodně smutnej fakt a to je to, že graficky nejlíp z celý série vypadalo COD4 (na promodu). Mimochodem nechápu naprosto nesmyslný nároky Black ops :)
    • GlaDOS
      Já ty nároky chápu. Trayarch nikdy neuměli optimalizovat ten jejich engine.
    • Jazz
      CoD4 na promodu ? :DDDDD
      Dobrej fórek...
  • Keď si spomeniem na prvý diel, tak sa mi slzy do očí tlačia...
  • Když ty komenty tady čtu jsem jak doma, kéž by to bylo takto všude a klesli activisionu prodeje sv.ním nenažraným, aby se jim ty trenky z peněz propotili
  • Veskoslav
    Nebo ještě jinak: Chci CoD: Nacist! Zabíjel jsem ve jménu Rusů (stejná svoloč jako Němci v konečném důsledku, ano osvobodili nás a pak nám 40 let "pomáhali"), tak pro změnu chci změnit stranu.
    • Hahahahha! Američané by asi neunesli, kdyby jejich hra nezvracela patriotismus a nemávala americkými vlaječky a "In God we trust" na každém rohu, takže asi ne. Alespoň ne v Cowadoody.
      • Veskoslav
        Pravda no. Stačí se podívat na poslední Assasin....
        • Jazz
          *1* *1* *1*
  • a úteky z koncentráku ,jazda na tankoch ,lietadlách ,špionáž, ponorky enigma , zachrana koncentrákoch *1* normalne sa teším škoda že to nie je pravda
  • Opravdu to nema cenu predobjednat....radeji pockat a pak eventualne zakoupit. Predplatne je hazard se zdravim.....resp. psychikou.....
    Jestli bude MP pokracovat v duchu predchozich dilu s inovacemi stejneho smeru, tak se tesim na kvalitni grafiku MW 1 a placene DLC, kdy hra vyjde behem roku na kvalitnich 5 000kc *13*

A to nemluvim o one "paradni" socialni siti....
    • Pokrauje to tak už několik let a ty se pořád divíš? Dokud to bude hra co vydělá nejvíc ze všech ahraje se nejvíc ze všech tak není důvod nic měnit - se podívej na čísla z xbox live co se hraje - 1. místo MW3, 2. místo - Black Ops pak tam je myslím na 6. míste mw2, cod4 a cod 5 jsou v první 15........tak asi víš co lidi baví a to jim Activision přesně každý rok dává.
  • Teď je jen otázkou, jak se bude jmenovat přespříští díl CoD? Bude to Call of Duty 10, Modern Warfare 4 nebo Black Ops 3? Mají v tom už pořádný chaos.
    • jindra.veliky
      Black Ops 3 bude az ten v roce 2014, studia se stridaj *4*
  • Celé video uvádí sympatický Rus s roztomilým přízvukem.
    I LOL'd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit