Přejít na výpis diskuzí
Další indicie o tom, že další CoD bude Black Ops II
24.4.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
COD JE NEJLEPSY! A gdo si misly ze ne je debyl a hnup a blbecek a muze my vilizat prdeel
-
-
A naučit se psát spisoně.
-
chtěl jsi ze sebe udělat trolla,skončils však u vola
-
-
Chtěl jsi ze sebe udělat básníka, skončil jsi však u čůr@ka.
-
-
Víš, dokonce i trolování chce trochu fištrónu, ty ho evidentně nemáš.
-
Trolovat nemůže každý debil;)
-
-
Trolovat :D *1* *7*
-
Ty jsi důkazem toho, že může.
-
-
Povedal človek, ktorý na Games.cz ešte nenapísal jediný inteligentný koment *7*
-
-
-
Tak todle mi pořadně naložilo *1*
-
-
už je veľa novodobej doby nech spravia druhu svetovú a viac k náckom ,viac blízky pokus zabiť hitlera nie len pouličný masaker *1* lepšie napätie nepoznám
-
-
Vrchol her ze 2SV je 2002-2003, což už je 10 let! Sice se to pak ještě ždímalo do 2007-2008, ale to už jsem prakticky nehrál. Takže já bych si určitě nějakou pořádně zpracovanou 2SV dal. Rozhodně to ale nechci od série CoD. Ti by tu 2SV znechutili všem na dalších 10 let.
-
-
Caute som najvatsi ADMIN ! Dufam ze budem ADMIN aj v Cod !!! *16* *16* *16*
-
-
A já sem bůh! A jako bůh řikám nebudeš ! *1*
-
-
Už když jen někde vidím Call of Duty, hned se mi dělá zle. Proč nevytvoří nějakou novou značku, nebo neudělají alespoň hru ve WWI či WWII. Například hra, kde ve WWI bojuje otec a ve WWII syn a nějak zajímavě udělaný příběh k tomu by nebyla špatná. Nebo kde ve WWI nastoupí mladý, 17 letý, kluk do války a znovu nastupuje do války v 39. jako 42letý muž, který se ještě pořádně nezotavil z hrůz první války a tím pádem má nějaké psychické problémy, což by jen přidalo na zajímavosti, jak se s nima popere apod.
-
-
Kdyz ono by bohate stacilo,kdyby to nebyla zase jen nastavovana kase s preskinovanymi modely ,novymi mapami a 4 hodinovou kampani na urovni tak pro hrace po vyplachu mozku.
Proste nechrlit kazdy rok "novy" dil,ale dat si s tim opravdu praci a prinest kvalitni produkt.
A ne tyhle hodne odflaknute datadisky. -
-
nj ale to by jim ty odflaknute datadisky nesmel nikdo kupovat...proc delat neco noveho, kdyz osvedceny pristup se vyplaci?
-
-
Mno to potom krasne ukazuje,jak moc si Activision ne/vazi svych zakazniku a kolik hracu je ochotno je v tom jeste podporovat.
-
-
-
-
Call of Duty:Jak pokazit hru II
-
CoD UO nebo CoD2 a merciless mod mozna jeste german front
-
Asi takhle. Kdyz vezmene v potaz ze CoD je stary engine a tim padem mohou udelat mapy x krat vetsi nez ma BF3 proc to neudelaji? To je ten duvod proc se neda srovnavat MW3 a BF3.Kdy uz tohle deti trollovaci pochopi? Kazdy at hraje svoje a nedela dusno v diskuzich ze ta nebo ta hra stoji za vyliz pr*el. Vsichni jsou si vedomi pred koupi ze hra je ve starem enginu a presto si ji koupi miliony hracu. Chcete tim rict ze jsou ovce? Krasna grafika neni vsechno. ME se osobne skripty v CoD libi.MP taky.A tak i vetsine hracu co maji radi tuhle serii. Tim ze budete stvat lidi proti sobe udelate ze sebe akorat hlupaky. Ja jako CoDar mohu rict - jsem rad za to ze je MW serie ve stejnem enginu (neco jako HL2, E1, E2 kez by E3 :/ ) Jedna se o hry a vladne tady tolik nenavisti. Fakt to nechapu.. Jinak to ze Activision prehani s cenama stve i me. Chtit 14 euro za DLC je zhovadilost.Kdyby aspon jeden byl zdarma...nic. Snad timto promluvim haters do duse. Je mi jedno jestli me vyminusujete.Pro takove veci neziju ;) Byl bych radsi kdyby vysel uplne novy dil a ne Black Ops 2 byt na stejnem enginu. A jeste dodam ze duvod proc nemaji snahu zmenit engine jsou konzole..penizky...bohuzel *10*
-
-
Asi žádná série není tak okatě stejná (díl od dílu) jako Call of Duty. Poslední dobré CoD bylo CoD 2 a pak se mi líbilo i MW1 díky novému prostředí a zbraním (a mise na Ukrajině? Hodně atmosférická).
Podívej se třeba na Arkham City, takhle má vypadat další díl stejné značky. Já vám to neberu, kupujte si, co chcete, ale tímhle vyhazujete jen peníze z okna. -
-
Proč vyhazování peněz z okna? Není snad hlavní jestli to lidí baví? A na xbox a ps3 není žádná hra tak hraná v mp jako MW3 a Bo momentálně. Další CoD díly jsou v první 10. Lidi to baví a hrají to každý den. To je snad hlavní faktor ne? Jestli se u toho bavím, tak si to koupím. Za rok bude nový díl, budu se zas ebavit tak si to zase koupím.
Jaksi nechápeš, že to lidé hrají protože je to baví a ne proto že to je cod. nebo ty snad hraješ hry, které tě nebaví?
Lze říci, že ŽÁDNÁ jiná hra není tak zábavná jako CoD, protože podle čísel je CoD série už několik let njhranější a denně u ní tráví čas v mp miliony lidí po celém světě.
Tak to těm lidem neberte, tobě se to možná nelíbí a nebaví, ale věř, že naprosté většině lidí se to líbí a baví je to, opět, žádná jiná hra nebaví tolik lidí jako cod. Pochybuji, že to považují za vyhozené peníze. Každý kdo si dnes kupuje COD ví přesně do čeho jde, tak nemá cenu nadávat.
Lidé si to kupují každý rok, protože chtějí a protože je hra pro ně zábavná. -
-
Já jsem nemluvil o X360 nebo PS3. Když mi řekneš CoD já si představím PC, ale to je jenom proto, že jsem PCčkář. Proč je to vyhazování peněz? No, je to ta stejná hra rok co rok, ale kupuješ to za plnou cenu, tj. 1099 Kč. Jo, kdyby to stálo 400, tak to neřeknu ani slovo.
O tom, že je to nejzábavnější hra se dá polemizovat, je tu hodně her, které jsou hrány v podobném měřítku.
A pokud jsi četli pozorně, tak uvidíš, že jsem ve svém příspěvku uvedl, že to NIKOMU NEBERU, ale to neznamená, že je to nejzábavnější, nejlepší, největší a nej. hra vůbec. Není, prostě není. Já chápu tvůrce, proč to dělají. Jsou líní a mají z toho hodně peněz. Hodně peněz za málo práce = výhra. Bohužel jim na to lidi skáčou. -
-
aha, PCckar, a COD ti neprinasa radost.....a myslis si, ze je to hra na jedno odpoludnie....tak to hras single player, k multiplayeru si si ani necuchol....skus si to aspon raz kupit a nie stiahnut z netu
PS: fifa, nhl, a v podstate kazdy sport ti vychadza kazdy rok....ale to uz je OK :) ty mas teda nazory -
Naprostou většinu her člověk dohraje za 1-2 odpoledne a stojí 1000 korun, CoD člověk, kterého hra baví hraje stovky hodin. Tady vyhazování peněz nevidím, když každý rok si koupim cod a každý rok ten díl hraji 200-300 hodin, tak to beru daleko lepší investici, než 99% her co ten samý rok si pořídím také za 1000 korun a hraje je od 5-20 hodin maximálně. Prostě pokud cod lidi baví (a taky, že je to baví), tak se nedá hovořit o vyhazování peněz, to opravdu nelze.
Nejzábavnější v tom smyslu, že baví největší počet hráčů, to je jasně dokázané čísly, že poslední 4 roky se na ps3 a xbox nehraje nic víc, než Mp v serii cod. PC bych tady nepřidával, to je úplný trpaslík oproti krabicím (sám mám pc a ne konzoli), podíl v hraní na pc a na konzolích je asi tak 5-10% ku 90%.
Lidi na nic neskáčou, probud se už, hrají a kupují to co chtějí a co je baví. -
-
Já jsem probuzený. Zde vyvstává otázka proč tedy tu hru koupit, když jich máš několik, těch samých, už na poličce. To je jako kdybych si chodil rok co rok kupovat Nissan GTR a oni na něm měnili jen zadní spoiler. Bylo by to vlastně to samé auto, akorát by to mělo jiný spoiler, to by tedy taky nebylo vyhazování peněz?
Mimochodem, Nissan GTR je určitě větší zábava než CoD, ale zase taky o hodně dražší *1*
-
-
-
I když jsem zarytý BF3 hráč, tak ten chlapec má pravdu.
-
-
-
a ted cekas co? nobelovku za nastoleni virtualniho miru ve svete? a ano hraci CoD jsou ovce :)
-
-
Definuj ovci.
-
-
-
Že by Call of Duty který si koupim za plnou cenu??? Co se týče Black Ops tak je to jednoznačně nejlepší CoDko se spoustou inovací, kde se nerespektovali děcka a jejich přiblblý styl hraní.
-
-
Jestli se něco nerespektovalo, tak to byla optimalizace, protože vydali hru, která se kvůli odbytému vývoji a brzkému vydání lagovala ještě čtvrt roku po vydání. BO rozhodně nehodnotím jako nejlepší CoD, spíš u mě patří na (před)poslední příčku spolu s CoD5 (opravdu, ale opravdu nesnáším Reznova). Že to nebylo pro děti ala styl Rambo?! Všechny CoD jsou pro nenáročné hráče a BO není výjimka - pořád je tam Dual Wield a splašené poletování kolem než taktická likvidace. Určité inovace ovšem Treyarchu upřít nelze: Wager Matche, Theatre a tvorba vlastního emblému jsou jednoznačná plus. Co mi však neskutečně vadilo, byla ztráta challengování za tagy, kterými by bylo možné se chlubit a přeplácaná kustomizace. Dát za to plnou cenu? Jen pokud je pravda, že vytvořili nový engine. Doteď jsem CoD kupoval v den vydání, ale s tím je konec do doby, než provedou nějaký významný krok vpřed (samozřejmě si hru případně nakonec koupím, ale až bude stát tak 400,-). Jestli mě Treyarch zklame i potřetí, tak pro mě CoD bude vycházet už jen každé 2 roky...
-
-
Black Ops je jasně nejlepší díl za poslední 3 roky, MW2 a MW3 jsou konzolové slátaniny. BO mělo na PC servery, správnou podporu a MP byl skvěle vybalancovaný, s velkýma mapama (oproti mw3 a ne bf pro rejpaly). Navíc neobsahoval stupidity jako deathstreaky, support streaky a další ptákoviny, které odměnují za to, že UMÍRÁTE !!!!
To, že to některým sockám s 10 let starým pc nefungovalo není chyba tvůrců, já mám anhráno skoro 500 hodin a nikdy jsem enměl jediný lag, crash a fps nešly pod 70 snímků.
Pokud BO2 bude lepší jednička tak kupuji na 100%. -
-
Ke tvé klice jsi patřil mezi tu hrstku lidí, kterým to jelo od začátku bez lagů, ale nemalému procentu hráčů se hra i přes výkonné sestavy neskutečně lagovala. Měl jsem Core2Duo 3GHz, GeForce 8800GTS 512MB, 4GB RAM a OS Win7Pro, na čemž se dá plynule hrát Crysis na maximální detaily, ale BO se i na nejnižší detaily lagovalo tolik, že jsem si začínal myslet, že se jedná o tahovou strategii - takže ANO, je to chyba tvůrců (a vydavatele)! Deadstreaky nejsou "odměna" v pravém slova smyslu, ale snaha o pomoc nezkušeným hráčům (nebo měli jenom smůlu), což beru jako plus (i když by nevadila možnost je vypnout). U BO mi nechybí moc, abych tam měl nahráno nejméně hodin z celé série CoD. Jediné, u čeho mám méně hodin je MW3, ale ne proto, že by MP byl špatný, ale kvůli tomu, že na hraní během školního roku nemám čas a když už něco hraju, dám přednost sérii Assassin's Creed, která se zatím kvalitativně pouze zlepšuje.
-
Ehm, problem prave bol, ze to lagovalo aj na i7. To ze tebe nieco funguje, neznamena ze ten problem neexistuje :)
-
-
Leda tak v kombinace s GeForce 3 - prober se! :-D
-
-
Skutečně to lagovalo i na dobrých sestavách - hra vyšla prostě moc brzy, než ji Treyarch stačil pořádně zoptimalizovat (což mu trvalo čtvrt roku).
-
-
-
-
-
agreed
-
-
sice na tom dělaj jiní lidé, než na původním CoD (kteří se podepsali pod prvním MoH jestli se nepletu), ale jmenuje se to CoD tak je Vám to asi jedno....
-
když vycházely WWII hry jako na běžícím pásu a věnovala se jim skoro každá FPS-ka, tak jste všichni brečeli, že už je toho moc a že to chce posunout jinam... teď byste to všichni chtěli vrátit pěkně zpátky do zákopů... joooo člověku se prostě nezavděčíš...
-
-
Možná že tobě stačí hrát 10 let hry, které jsou od sebe k nerozeznání, odehrávají se ve stejném prostředí a mají skoro stejný gameplay, ale ostatní hráči by chtěli různorodější nabídku.
-
No a? Co je na tom tak těžkého k pochopení? Prostě to chce střídat doby aby to nezačalo nudit neni na tom nic složitého.
-