Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno ono je tam vic postav, ktere stoji za to. Nenecham dopustit na quarianku a zlodejku, Jack taky byla super, me osobne vic vadilo ze sem nemohl mit partu treba 5 lidi, samozrejme podle lokace, ale myslim si ze plno misi by bylo ve vice lidich lepsi.
  • Tak ja to samozrejme myslel trochu s nadsazkou s tema hodinama. Kdyz uz vyjmecne hraju singl, beru vsechno pekne pomalu a snazim se dosahnout vsechno na max. Ze zacatku me scan planet celkem bavil, ale po case uz me to otravovalo. Hra jako takova rozhodne neni spatna (sci-fi mi od mala koluje v krvi) a urcite to jeste rozehraju.
  • Hm, tak sem je asi nahodou vybral rozumne... akorat predtim mi skapaly Tali a Jack... což bylo ciste z neloajalnosti
  • Drom
    a nebo rovnou corellianska helikoptera, jak byl prelozen corellian freighter Millenium Falcon v starodavnem vydani jedne Star Wars knizni serie *1* *1* *1*
  • To samozřejmě taky, ale jak už psal Drom, tak ve vesmíru se uplatňují spíše výrazy námořního charakteru.
  • Spades
    ehm a co třeba bojový letoun ?
  • Ale ne, oni využívají genetického kódu dominantní rasy, s výtahy by daleko nepochodili. A i když to mohli vymyslet lépe, mě to vysvětlení sedí.
  • Tak jsem zvědav jak se poperou s AI. Pokud mám jít ve skupince a proti mě má být stejně silná skupinka nepřátel. Doufám, že v nejhorším případě půjde nechat společníky někde "za bukem" a postarat se o to sám, než neustále opakovat level, protože Grunt rád schytává headshoty.
    A to řícení-se po skluzavce a stálé ovládání Sheparda (viz. závěr článku) mi smrdí použitím konzolových prvků "teď zmáčkni X aby ses vyhnul překážce".
    No, počkáme na recenzi a uvidíme. Snad se nedočkáme negativních vylepšení podobného rázu
  • xMort
    Snížení počtu je super. Takhle bylo na lodi milion postav a se mnou mohli jít maximálně dvě a nikdy jsem si nemohl vybrat.
  • Kdyby ti to Sovereign neřekl, tak bychom ani nevěděli, že jde o nějakou robotickou rasu a mysleli si, stejně jako Council, že to je jen vlajková loď Sarena. *1*
  • Vzhledem k tomu, že veškerá technologie je postavená na technologii, kterou tady zanechali Reapeři, tak bych chtěl vidět, od čeho, že se to chtějí "odrazit"... Navíc je to na takovou hru, jako je ME, docela jednoduché, a nebojím se říct hloupé, vysvětlení. Kromě toho, nedávno jsem na Gameinformeru četl A&Q, kde mimo jiné bylo, že se o Reaperech ještě hodně dozvíme ve třetím díle, takže tohle zjednodušování zatím fakt neberu. *6*
  • Mně to tedy jako adekvátní překlad připadá.
  • Drom
    a vesmirna LOD ti pripada jako LOD na vode?
  • "Garrus si asi nechá opravit ono memento na sestřelení bojovým člunem?" WTF?
    Přiapdá tohle někomu jako člun? *1*

http://masseffect.wikia.com/wiki/A-61_Mantis_Gunship
  • Drom
    hlavni je, ze hard ze dvojky bude normal ve trojce :)
  • Zayl
    Tvoje problémy na mou hlavu. Navíc tvůj problém, když nejsi schopný těžit jen Rich planety. Jednu vytěžit netrvá dýl než dvě, tři minuty. Všechny upgrady taky nepotřebuješ hned.

Ano scanování nebylo nic super, ale tyhle výlevy přicházejí od lidí s nulovým citem pro hry. Stačí použít mozek a skoro nevíš že tam scanování je.
  • Ja len dufam ze daju moznost pridat si do party krogana, tu rasu mam najradsej :) Wrex v jednotke zomrel, ale o Grunta uz nechcem prist :(
  • To je proste osud ME. Nepasuje do zavedenejch norem zanru. Je to takova adventurous 3ps cover shooting role playable game. *1*

A podle me neni uplne fer hodnotit jeji kouzlo pokud si ji clovek nezkusi dohrat aspon na veterana se 100% pruchodem vcetne DLCek, je to uplne o necem jinym nez za 15h prostrilet caru skrz hlavni pribeh. Jen to tezeni je pro vetsinu lidi obruz, ale kdo umi sekat travu umi tezit rychle a efektivne *5*
  • Vidíš - a já byl v jedničce docela zklamaný, když se začal Vládce cokoliv vysvětlovat - přišlo mi to jako zcela lidské vychloubání. Nepřítel, co prostě přiletí, beze slova, bez vysvětlení a bez zjevného důvodu vyhladí veškerou populaci a opět zmizí mi přišel mnohem děsivější...
  • Není to tak.
    O členy posádky můžeš přijít i když jsou plně loajalní.
    Zálžei prostě na poslední misi a tvých rozhodnutí . Dáš vedeni někomu a někdo ti umře.. Dáš ho jinýmu a někdo zase přežije.. to si člověk musí vyzkoušet.. taky záleží na upgradech armor a lodi třeba.. viz Legion....

Jinak je pěkný jak lidi co to nehrajou , nebo nedohráli tak uměj kritizovat.
    Trolové ? Vaše kritika je zcestná, jelikož ME 1+2 jsou umělecká díla.
    To že je to mín RPG od dílu k dílu nevadi. Sami Bioware se vyjádřili, že ME chtejí co nejbliže přiblížit k filmu.

BTW ... RPG .... Role Play Game ... čili vžití se do role hlavního protagonisty..
    RPG neznamená hrát tetris s inventářem... a sudoku se staty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit