Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o členy přichaziš když nejsou loajalni, pak by melo byt uplne jedno jak je rozdelis, ja s nima udelal vsechny jejich mise dle jejich prani a prezili vsichni...
  • Líbila se mi jednička, ale nějak sem se neměl ke koupi dvojky. Až teď na STEAMu byla sleva tak jsem si to koupil. A byl jsem uchvácený. Naprosté umělecké dílo. Neskutečně jsem si tu hru užil a zahrál jsem jí jedním dechem.

Snížení počtu spolubojovníků na jednu stranu ok. Na druhou stranu mi po nich bude smutno:)
  • ja sem o par clenu prisel v zaverecnem boji kde jsem je musel rozdelit na ukoly, ale slysel jsem ze nekdo je rozdelil tak ze mu vsichni prezily.
  • Spades
    to neni hodny a zly, ale mirumilovny a nasilny :)
  • podla mna vsetko znie super, som rad. ze sa vrati ashley alebo kaidan, mam ich rad aj liara

Nahodou sa nevie ako to bude s mirandou?? Podla mna je najlepsia na vztah , dufam ze bude v time alebo aspon na normandy alebo tak nejak
  • Ja chci zpet Legiona... :(
  • Menší parta? Paráda. Ještě lepší by bylo menší, chytřejší a užitečnější parta. A hlavně s variabilnějším použitím: co takhle možnost umístit před/během mise na vhodné místo odstřelovače (Garrus, Thane, Legion), aby partu kryl palbou? Nebo použít technika (Tali, Legion) k otevření kratší cesty nebo vypnutí ostrahy?
    Ze všeho nejvíc bych ale chtěl vesmírné bitvy! Konečně chci hru, kde budu moct velet bitevní lodi, ne jen klikat na planetky na minimapě!
  • Máš prostě úkol, záleží na tvým přístupu (nekompromisně, v míru, who cares, ale jsi prostě spektra a podle toho je tvoje miste, jen k ní jinak přistupuješ:) ) Buďto uděláš z aliance fašistickou vládu vesmíru a nebo plně respektovanou a uznávanou součást rady :)
  • MEGA SPOILER ALERT, POZOR!!! V Mass effectu 2 ses to myslím dozvěděl, prostě tím, že zklízeli rasy se sami tvořili (část rasy zotročili pomocí indokrinace a ta pro ně pak chytala ty nový rasy, z nich vytvořila další reapery, ti vyhladili další civilizaci a pořád takhle dokola - takhle to alespoň chápu :) ). Proto se jmenují reapeři asi :D Prostě zklízeli rasy a tím tvořili dál svoji rasu :) JEN PŘEDPOKLAD A POCHOPENÍ, ABY SI NIKDO NEMYSLEL..
  • Já si myslim, že je to všechno špatně. Já bych to udělal, jako v Canon fooderovi. Normální jatka. Aliance má určitě dostatek schopných zelenáčů na doplnění :-)
  • No bez Legiona se neobejdu. Pokud tam nebude, nemá cenu trojku hrát. *5*

Jinak k článku. Jak tam psali o tom, že 12 je moc měli pravdu. Když ty postavy byly díky omezeným schopnostem v boji téměř stejný, tak jaký by měl takový počet smysl. V jedničce byly vývojový stromy pěkně bohatý a byla radost zkoušet jednotlivé kombinace členů posádky. Snad splní ten slib s návratem rpg kořenů, to pak bude v kombinaci s bojem z dvojky adept na nej díl série. *4*
  • Vsak uz to v mass efektu bylo vysvetlene co jsou zac...
  • Zní to čím dál tím lépe Bioware jen tak dál
  • Ale tim ze to nejde jaksi postrada smysl to jakesi hrani za hodneho a za zleho protoze prakticky hrajete jen za hodneho akorat mate jinej styl dycky at udelate co udelate zachranite zemi kdyby skutecne bylo hodny a zli tak hodny zemi zachrani a zly ji pomuze reaperum znicit takhle je to jen hodny a jinak hodny :-D
  • kurna, ja tam chci Dart Vadera
  • Hlavně jsem zvědav, jak pořeší schopnosti importovaného savu ze dvojky. Minule kvůli tomu "musel" Shepy natáhnout bačkory, aby se vysvětlilo, proč musel zase od nuly, ale teď ho čeká jen soud za zločiny proti batarianskosti. *1*

Hlavně očekávám nějaké inteligentní vysvětlení, co jsou Reapeři zač a proč to všechno dělají, a ne jen prosté: "Bububu, jsme ti zlí, ultra mega super zabijáčtí roboti z vesmíru a mezi naše koníčky patří čumákovat miliony let v prostoru mezi galaxiemi a sem tam uklidit Mléčnou dráhu od živáčků." *4*
  • tak určitě tam musí být Tali....;-)...+Garrus...ty defacto snad jako jediní (kromě Liary v SB), kteří byli jak v jedničce, tak ve dvojce, takže by medávalo smysl, kdyby je vypustili....;-)
  • hlavně že tam bude Garus, Joker a já osobně bych tam chtěl Mirandu, Thana, Jacoba, Legiona a Tali
  • to zrejme mozes snivat :D aj ked by to bolo zaujimave .)
  • Ja jsem hlavne zvedav kolik bude mit koncu :) ja chci pomoct reaperum XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit