Přejít na výpis diskuzí
Další novoty z Mass Effect 3 - méně parťáků, větší nepřátelé
11.5.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Menší parta? Paráda. Ještě lepší by bylo menší, chytřejší a užitečnější parta. A hlavně s variabilnějším použitím: co takhle možnost umístit před/během mise na vhodné místo odstřelovače (Garrus, Thane, Legion), aby partu kryl palbou? Nebo použít technika (Tali, Legion) k otevření kratší cesty nebo vypnutí ostrahy?
Ze všeho nejvíc bych ale chtěl vesmírné bitvy! Konečně chci hru, kde budu moct velet bitevní lodi, ne jen klikat na planetky na minimapě! -
-
Mass Effect má prostředí s potenciálem pro mnoho her, stejně jako SW aj. A byla by škoda ten potenciál nevyužít.
-
K těm bitvám, četl jsem že něco takového může přijít, ale ne v mass effect 3 se Shepardem, nýbž v jiné hře ze světa Mass effect. Takže například bude hra o bitvách flotil a jedna z bitev bude ta i citadely proti reaperovi (ten příklad jsem si vymyslel jen pro představu) *4*
-
-
Hral sem jen ME2 (blbec sem koupil origo).. Celkem pekne, ale jakmile sem travil hodiny debilnim srilenim tezebnich sond na planety hodil sem se do windows -Ovladaci panely - Pridat odebrat programy - Mass Effect 2 - Odebrat.. Nechapu jak tam mohli takovou hovadinu dat. Treba se nekdy prekonam a dohraju to, ale ta tezba je fakt dementni napad.
-
-
Tvoje problémy na mou hlavu. Navíc tvůj problém, když nejsi schopný těžit jen Rich planety. Jednu vytěžit netrvá dýl než dvě, tři minuty. Všechny upgrady taky nepotřebuješ hned.
Ano scanování nebylo nic super, ale tyhle výlevy přicházejí od lidí s nulovým citem pro hry. Stačí použít mozek a skoro nevíš že tam scanování je. -
-
Tak ja to samozrejme myslel trochu s nadsazkou s tema hodinama. Kdyz uz vyjmecne hraju singl, beru vsechno pekne pomalu a snazim se dosahnout vsechno na max. Ze zacatku me scan planet celkem bavil, ale po case uz me to otravovalo. Hra jako takova rozhodne neni spatna (sci-fi mi od mala koluje v krvi) a urcite to jeste rozehraju.
-
-
K dohrání ji ale vůbec nemusíš použít. ;)
-
-
Snížení počtu je super. Takhle bylo na lodi milion postav a se mnou mohli jít maximálně dvě a nikdy jsem si nemohl vybrat.
-
Tak jsem zvědav jak se poperou s AI. Pokud mám jít ve skupince a proti mě má být stejně silná skupinka nepřátel. Doufám, že v nejhorším případě půjde nechat společníky někde "za bukem" a postarat se o to sám, než neustále opakovat level, protože Grunt rád schytává headshoty.
A to řícení-se po skluzavce a stálé ovládání Sheparda (viz. závěr článku) mi smrdí použitím konzolových prvků "teď zmáčkni X aby ses vyhnul překážce".
No, počkáme na recenzi a uvidíme. Snad se nedočkáme negativních vylepšení podobného rázu -
mohlo by to byt RPG a nie akcna adventura
-
Me gusta!
-
Ja jsem hlavne zvedav kolik bude mit koncu :) ja chci pomoct reaperum XD
-
-
to zrejme mozes snivat :D aj ked by to bolo zaujimave .)
-
-
Ale tim ze to nejde jaksi postrada smysl to jakesi hrani za hodneho a za zleho protoze prakticky hrajete jen za hodneho akorat mate jinej styl dycky at udelate co udelate zachranite zemi kdyby skutecne bylo hodny a zli tak hodny zemi zachrani a zly ji pomuze reaperum znicit takhle je to jen hodny a jinak hodny :-D
-
-
Můžeš to brát takle,
zastavim je protože jsou to sv**ě a mě sv**ě do mé galaxie nepolezou, tady to vše ovládnu jednou já muahahahaah }:-)
nebo
zastavím je protože chci zachránit všechny sirotky ve všech sirotčincích ve všech milionech městech a vesnicích, na všech možných planetách a taky chci ještě založit sbírku na pomoc obětem otrokářů z terminus systému z drobných co mi po misi zbudou a.. a .. a.. O:-)
*1* -
to neni hodny a zly, ale mirumilovny a nasilny :)
-
Máš prostě úkol, záleží na tvým přístupu (nekompromisně, v míru, who cares, ale jsi prostě spektra a podle toho je tvoje miste, jen k ní jinak přistupuješ:) ) Buďto uděláš z aliance fašistickou vládu vesmíru a nebo plně respektovanou a uznávanou součást rady :)
-
-
-
-
tak určitě tam musí být Tali....;-)...+Garrus...ty defacto snad jako jediní (kromě Liary v SB), kteří byli jak v jedničce, tak ve dvojce, takže by medávalo smysl, kdyby je vypustili....;-)
-
kurna, ja tam chci Dart Vadera
-
Já si myslim, že je to všechno špatně. Já bych to udělal, jako v Canon fooderovi. Normální jatka. Aliance má určitě dostatek schopných zelenáčů na doplnění :-)