Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si taky myslim, že to neni dneska žádná extra třída...
  • Crysis je mrtvý přivítejte nového grafického krále *4*
  • 4 jádro už mám 2 roky. Dnes je to snad standard
  • 4 jádrový procesory od AMD za 2000 korun, pár dní na brigádě a máš na to...
  • díky
  • smrt singleplayerovýmu C-o-D !!!! Hahaha.... *12*
  • http://www.youtube.com/watch?v=RcHbfl46Bsw - song ze začátku traileru
  • chci videt stroje co tohle potahnou, 4 jadra a 4 GB RAM minimum
  • Víte někdo název první písně? Mimo jiné...singleplayer může být jaký chce...třeba i se skriptama...to je jedno, přece jen, co chcete od singleplayeru FPSka? Pokud to bude filmově pojaté s uvěřitelným příběhe tak ok...důležitej je stejně Multiplayer a u toho doufám, že bude podobnější spíš BF2 než Bad Company...a hlavně, že tam bude hodně map se stíhačkama...na to se těšim jak malej harant
  • A bude se to ještě vůbec hrát, nebo jen koukat? Hra to bude asi graficky pěkná, ale náplň bude jako laciná vodka z lídlu. Dice mělo zůstat u Battlefieldů... Od doby co udělali Bad Company to stojí za prd. Prostě zcodovatěli....
  • Ty vole, ten první song byl hustej!
  • Skvělé pár známých a pár nových ukázek které se během pár měsíců rozvinou v další trailery :P :D jinak je to bombastické no co dodat ...
  • škoda toho konce, vypadá to přepáleněji, než oba MW díly dohromady. spíš bych od B3 čekal něco na způsob střídmější akce typu Medal of Honor.
  • stalker snad nema dobru grafiku?
  • Singleplayer na 6 hodin, gratuluji k překonání Black Ops o půl hodiny, EA opravdu zapracovala...
  • a obsenci prikazove konzole *1*
  • Teprv? Já jsem skončil už dávno, kvůli nemožnosti uložení a nahrání. *2* *1*
  • Bliss
    Paráda
  • Po delsi dobe hra, kterou si asi predobjednam.
    Nebe bud DICE milostivo, pokud to ale poserou.
    To by je PC komunita sezrala za ziva.

p.s. pokud se vyhnou problemum se server browserem pri launchi hry,tak bude taky dobre *4*
  • Všechny určitě ne.Takova arma je uplně jiná kategorie,to se nedá srovnávat.BF3 patří do kategorie arkádových válečných fps,ostatně jako všechny díly BF a tam nejspíš konkurenci mít nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit