-
inak EA si vymyslelo celkom sikovny reklamny tah. az budu mat na facebooku milion Like palcov na BF3 page tak ukazu nejake nove 12 minutove video. zatial je tam okolo 700 tisic likes takze snad coskoro. ale konecne som videl v trailery aspon nieco co pripomina multiplayer (aj ked to bolo pravdepodobne z SP kampane) a to tanky a hlavne stihacky.
-
Jn pokud jsi neviděl ty samé záběy jako ostatní tady už po 20x tak tomu věřím :)
-
Jak se jmenuje ten song na začátku ? btw to byly orgie pro moje oči !!
-
jj .... trochu strange. Kvůli jedné misi si hru nekoupím :_D doufám že ukážou i jinej level .....
-
Akorát teda nemusej stříhat pořád 4 stejný záběry dokola :D:D:D:D: zatím jsem neviděl ze hry nic jinýho než těchdle pír záběrů firt dokola akorát v jiném sledu........... ts ts ts ts tss............
-
The best looking..... Maybe i agree *5*
Na první pohled opravdu hezké..... -
Co to placas? Jak muze hra rozhodovat o prichodu nove generace konzoli, tahle generace tady bude este aspon tri roky. Ale jako vypada to luxusne to je jasny, akorat na konzolich to bude vyvazeny hodne nizkym rozlisenim a malinkou dohlednosti aby to utahly.
-
A křísil tě někdo?nebo ještě nedýcháš..
-
jj presne oni ukazuji porad jedna mise jeste k tomu pre alpha verze coz je hodne podstatne dulezite ! a hlavne je to porad 6 min hry a ne 12 hodin takze aj kdyby ukazaly videa kde bude 30 minut tak porad budes vedet 30minut hry a ne 12 hodin a neboj oni porad budou met trumfy v rukavu coz je multak a tam myslim je jedno jake trailery ukazou protoze stejne budem vseci behat do kola a drtit se :)
-
tak zatim to pusobi ze je to vsechno z jedne mise v rozpeti 5 minut tak zas tolik toho snad jeste neukazali .. ;)
-
Propagace téhle hry bude vypadat čím dál víc kíčovytě.
Kdyby se radši chlubili tím že jejich singl. bude o půlku delší než je dnes běžné.Místo toho nám postupně ukážou celou hru na videjích. Samozřejmě na přeskáčku aby nebyl poznat "děj". -
Jak uz v prispevcich k predchozimu clanku nekdo spravne podotknul cool veci jako skakani z letadla se zbrani v ruce atd. si mohli DICE odpustit. Ovsem kdyz to clovek vezme pragmaticky tak na poli strilecek bude moci na podzim volit mezi BF3 a dosud nepredstavenym MW3. No a v tomto pripade volim BF3 i presto ze to nebude bez vyhrad. *5*
-
Nemůžu si tu poznámku odpustit, ale tahle hra podle mě rozhodne o příchodu nové generace konzolí *3*.
-
tak to mi vyrazilo dech
-
No vypadá to, že toto bude ten správný díl BF, kvůli kterému opustím (alespoň na chvíli) tábor CoD.