Přejít na výpis diskuzí
Další ukázka ze Zaklínač 3 zavede Geralta do bažin
16.6.2014 | Petr Poláček
113 příspěvků
-
Video je dobré, ale zas my to nádherně pocuchalo trpělivost.
Jinak všimli jste si toho dlouhého špičáku u Johnyho ?
Jinak koho byste zvolili u zaklínače 4 ?
Já volím Ciri. -
-
poradne MMO
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
-
-
Pokud bude další Zaklínač, tak doufám, že se bude odehrávat v jiném čase, třeba o 300 let dříve. Rád bych viděl další příběh o Ciri, ale ne formou hry.
-
Já doufám, že další zaklínač už nebude. Takhle to bude akorát, potom by se mohlo stát, že začnou brutálně prznit knižní předlohu a to bych nerad.
-
-
Jako fanoušek knihy jsem si už u prvního dílu, říkal že mi tak akorát zmrví moji oblíbenou ságu. Byl jsem nadšený z toho, že se tak nestalo. Ale na druhou stranu, nechci aby se z toho stala dojná kráva, která už nebude mít ani hlavu ani patu.
-
-
-
Tak zatím to vypadá dost dobře, jenom jsem fakt nepochopil, proč tam nacpali tu blbou kuši.
-
-
treba proto, ze sapkowski nevymyslel, jak ma zaklinac zabit neco co lita ? :D
-
-
*1* jo to beru, jenom mi to tam prostě nesedí.
-
-
-
Jen tak dál. Mimochodem, je fajn, že navrhli lepší inventář. Maličkost, která potěší.
-
-
To ešte zďaleka nie je finálny design toho inventára.. ja dúfam, že bude lepšie prispôsobený myške a klávesnici - teda oni už predtým potvrdili, že PC a konzoly budú mať iné rozhranie, tak som nato zvedavý
-
-
Johny je docela creepy, nevim jestli bych se s nim kamarádil *1*
-
-
me prijde strasne roztomilej x)
-
Jo ta jeho hlava by se spíš vyjímala na opasku pro trofeje :)
-
-
juu to bude super hra budeme tam plnit ukoly pro male retardovane deti
-
-
no vidiš tak že hra pro tebe *1*
-
-
CD Projekt těží především z kooperace a konkurence s Warhorse Studios, bez Dana Vávry by třetí Zaklínač nikdy nedosahoval takových kvalit. Dan Vávra na hrad.
-
-
Já si především myslím, že celý herní průmysl těží z práce Warhorse Studios, bez Dana Vávry by žádná hra nikdy nedosáhla vysokých kvalit. Dan Vávra na hrad.
-
Kolují zvěsti, že Dan Vávra spolupracuje i s Rockstar Games. Díky panu Vávrovi za Max Payne 3 a GTA V!
-
shutit :a tuhle blbost jsi si vycucal kde?
-
-
Hratelnost Jedi Academy doposud nebyla překonána.
-
-
ale byla
-
-
Tak to by mě zajímalo kde? Protože Jedi Academy byla naprosto luxusní. Ale pokud víš o něčem lepším tak sem s tím to by mě vážně zajímalo
-
-
-
-
Kooperace? O tom nic nevím. Jak kooperují?
-
-
Těším se jak cip, dvojka s polským dabingem je nepřekonatelná... a já myslel, že poláci umí jen krást :D
-
-
A já zas, že neuměj hrát.
-
-
Bude v trojce i Wyzima ?
-
-
Tak v traileri bola kráľovská miestnosť, ktorá sa nachádza vo Wyzime a ktorá bola v jednotke, tak nechajme sa prekvapiť
-
Bude tam celej svět zaklínače, takže...
-
-
No tak to opravdu nebude :-)...
-
-
-
já bych ta videa zakázal. takhle mě mučit.jak já se těším
-
Vy jste ne tomhle webu neuvěřitelně opožděný...
-
-
Dámy a pánové, představuji Vám druh blba nejapného (téže zvaného trolla) bohužel častý jev internetových diskuzí který je rád v anonymitě a velice rád na sebe upozorňuje mentálními křečemi.
-
tak sem nelez *7*
-