Přejít na výpis diskuzí
Další ukázka ze Zaklínač 3 zavede Geralta do bažin
16.6.2014 | Petr Poláček
113 příspěvků
-
A další web co několik dní staré video vydává za nové. *6*
-
-
Ano, požadujeme přidání informačního řádku, ve kterém se bude psát: "Viděno uživatelem RT už před pěti dny! Pozor, zastaralé! Nekoukat! Vydáváme staré video za nové! Jsme zlí a k čertu s vámi, co jste to video neviděli!"
-
-
Samozřejmě, že to je blbost. To bylo spíš takové povzdechnutí nad tím, jak je to prezentované, ne kritika toho, že se tu objevilo starší video. Pan Poláček si vzdychá nad tím, že to tvůrci vydávají po kouscích, ale přitom všechny tři gameplaye byly k vidění hned během prvního dne E3 asi hodinu po sobě, aby na každém stage ukázali trochu jinou část.
-
-
A takové trestuhodné chování nemůže zůstat bez reakce rozhořčeného čtenáře, že?
-
-
-
-
Špičkovej sound design, snad jediná hra ve které bažiny zní jako bažiny. Evidentně si dali záležet.
-
No neviem, po dokonalom traileri mierne schladenie. Atmosféra a technické spracovanie bez konkurencie, ale predvedený obsah zatiaľ celkovo za veľa nestojí. Pobehovanie po lese, nezáživný bojový systém bez nápadu, nudný hon na gryfa, a teraz quest, ktorý obsahuje hádam všetky klišé prvky, aké ide v RPG vymyslieť. Navyše dialógy z 2 odpoveďami, z ktorých 1 aj tak nikde nevedie, silno pripomínajú Gothic 4...Hra to bude pravdepodobne skvelá, len dúfam že táto ukážka nereprezentuje stupeň kvality, aký máme očakávať.
-
-
Jenom jestli nečekáš až příliš moc, pak budeš zklamaný každopádně.
-
-
Hmm propracovaná mimika, dost dobré oči, a perfektní animace při souboji. Po mrtvých zůstává loot takže crafting pojede dle mého...a co se týče zvuku je nepřekonatelný pro mě.
Ale hlavně to vypadá úplně úchvatně a už to chci mít v pazourech! -
Co napsat víc než, že mám předobjednanou limitovanou edici od února 2013? *4* Těším se jako čuně!
-
Krása až na toho Johnnyho
-
-
Právě že ten Johnny je úplně kouzelnej!
-
-
nejde o ksicht ale jméno *7*
-
-
Neboj v češtině to bude Kubík Kuba Kubikula. :D
-
tak mu rikej treba "Jeníček"
-
Tak už v knižkách malo dosť postáv veľa typických anglických mien, tak mne to až tak nevadí
-
-
Ve skutečnosti se jmenuje Chucky.
https://www.youtube.com/watch?v=i-EIAtSX3VM
Přijdou mi tak podobní, že každou chvíli jen čekám, až Geraltovi skočí s kudlou na záda.
-
-
-
HaHa ta postavicka mne tak rozesmivala.
-
Ti utopenci? A s jakymy utopenci bude Geralt bojovat? Jak mu budou branit k nalezeni Ciri? Zase to bude prasarna? Dobre veci by se nemely kazit.
-
-
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg
-
-
Snad jen dodám, že tahle ukázka by měla pocházet z PC verze narozdíl od těch předešlích (Novigrad a Gryphon hunt), které by měli být z XboxONE.
Jinak souboje vypadají jednoduše proto, protože (jak potvrdil někdo s CDProjekt RED na oficiálním fóru) demo na E3 bylo nastaveno na nejlehčí obtížnost. -
-
Staci sa pozriet ako sa vo videu z Novigradu na tej hlave gryfa hybe srst, toto je zrejme z PC so zapnutym Nvidia HairWorks.
-
Jen to video z konference Microsoftu bylo z Xbox One. Tohle a ten Novigrad by mělo pocházet z PC.
-
-
Nevím, nemám vlastní zdroj, čerpám jen z oficiálního fóra.
-
-
-
http://i.imgur.com/TnrSFzD.png