Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Přiznám se, že tohle je mi úplně jedno. Ale na jednu stranu tě chápu. Kdyby to bylo historický, tak mě budou vadit i takový malichernosti :-)
  • doufám že z Johnyho udělaj aspoň Jeníka
  • Jestli ti to tak vadí,zkus si na monitoru upravit sytost barev a je to. *3*
  • Samozřejmě, Geralt je mutant nemůže měnit barvu, pleť má bílou, nejblíže tomu byli v jedničce i ty vlasy byly správně jenom v jedničce, Geral je má bllé jako mléko jako v jedničce, čili nechápu proč je má ve dvojce stříbrné. No a ta pleť je úplne WTF. Prostě tohle jsou ty důležité detaily, pro které bych vraždil...
  • wenceslaus
    Úplně špatně?
  • To ti nevadi, že budeš 100 hodin čumět na něco, co je úplně špatně vytvořeno???
  • Thorleif_cz
    Já si především myslím, že celý herní průmysl těží z práce Warhorse Studios, bez Dana Vávry by žádná hra nikdy nedosáhla vysokých kvalit. Dan Vávra na hrad.
  • Mne to nevadi.
  • Ilusiveman
    Tož je ožraté.
  • Ilusiveman
    Neřvi. Já jsem dneska hodil svůj telefón displayem napřed o chodník a také žádnou sběratelku mít nebudu. *1*
  • Neboj v češtině to bude Kubík Kuba Kubikula. :D
  • Kdyby jsi byl takovej fanoušek, jak tady pindáš tak máš sběratelku dávno před objednanou. Předešlý díly se vyprodaly rychleji.
  • Právě u Geralta mi přišel úplnej opak. Jo anehoupal se mu přívěšek. *1*
  • To opravdu nikomu nevadí ten růžový obličej Geralta? Dyť vypadá naprosto tragicky. Kniha jim asi nic neříka že???
  • Proč končíš před polovinou?
  • wenceslaus
    Možná protože tvoje verze slova „exkrement“ se běžně považuje za vulgární a nevhodnou. :-)
  • To je smutnej příběh *15*
  • Magister_Peditum
    Naprostá tragédie... *15*
  • Patril som medzi fanúšikov štúdia CD RED ... a Zaklínača som považoval za topku medzi RPG. Malé nevýrazné štúdio, ktoré vytvorilo hru s atmosférou a pohladilo srdcia hráčov. V roku 2007 som našiel top hru a tvorcov, ktorý stoja za hráčom. Vlastním prvý aj druhý diel vo viacerých edíciách... zberateľská, rozšírená, platinová, stolovú hru Zaklínač a všetky knihy A. Sapkowskeho. Svet Zaklínača bol pre mňa modlou medzi hrami. Samozrejme som sa tešil na ich vrchol a zavŕšenie ságy, ktorý som chcel znovu spečatiť kúpou zberateľskej edície. Nie hra bude určite skvelá, ale to, že zberateľská edícia je po týždni v čudu je viac ako výsmech skalným. Nie každý je denne na nete a sleduje eshopy. Stačil týždeň a zmenil som názor na ústretovosť a taktiež na férovosť. Určite nie som jediný skalný fanúšik, ktorý prepásol možnosť zakúpiť si zberateľskú edíciu Zaklínač 3 a určite nie som jediný, ktorého to doslova nasralo. *16* *16* *16* *16*
  • Tobě ho smažou už jen za to, že jsi Drastič *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit