Přejít na výpis diskuzí
Další ukázka ze Zaklínač 3 zavede Geralta do bažin
16.6.2014 | Petr Poláček
113 příspěvků
-
Ja bych ti to napsal ale ten prispevek by mi taky smazali.
-
Proč mi velmi "sympatická" a "příjemná" redakce maže příspěvky v tomto článku opravdu nechápu. Chtěl bych vysvětlení. Třeba od Bacha.
-
https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
-
Johnny je docela divné jméno. Doufám, že v češtině to bude nějaké víc zaklínačské jméno. Jen aby se tam nevyskytoval nějaký čaroděj jménem George. *9*
-
imo ten krpec je strasne nesympatickej a meli by ho odstranit ze hry, nebo alepson dat dialogovou volbu ve ktere ho zabijete
-
ty vole, Monča Flašíková sa dostala do hry :D
-
Takto vyzerá ten slávny Jožin z Bažin!
-
stahni se program cheat engine, má to integrovaný speedhack, a ten si nastav na 0,5 hra ti pak pojede poloviční rychlostí, nezapomen to po souboji zase vypnout.
-
To ses připravil o dobré zážitky...radím zkusit znova *5*
-
ja celou serii pohrbil uz po 20ti hodinach jednicky *2*
-
Vzdyt to pisi jsem lamak a nez stacim zareagovat je pozde jelikoz to pismenko se objevi jen na malou chvilicku :-)
-
vsak ti tam vzdycky vyskoci pismenko co mas zmacknout a musis vcas zareagovat...pokud hrajes na PC ... je to vzdycky jedno z W,A,S,D ... nekdy je to kombinace 2 zasebou...treba W a hned S
pestni souboje jsou to nejjednodussi co tam je ;) -
Poradte nekdo jak v 2 zaklinaci hrat efektivne pestni souboje ?,jelikož ja si stim nevim rady a kdyz mam na zacatku hry sejmout ty bachare, tak to proste nedam a vždy me ten 2 umlati (obtizoxt mam 2) Jsem lamak vim to ale rada by se hodila :-)
-
Tak to by mě zajímalo kde? Protože Jedi Academy byla naprosto luxusní. Ale pokud víš o něčem lepším tak sem s tím to by mě vážně zajímalo
-
tak mu rikej treba "Jeníček"
-
*1* jo to beru, jenom mi to tam prostě nesedí.
-
Jako fanoušek knihy jsem si už u prvního dílu, říkal že mi tak akorát zmrví moji oblíbenou ságu. Byl jsem nadšený z toho, že se tak nestalo. Ale na druhou stranu, nechci aby se z toho stala dojná kráva, která už nebude mít ani hlavu ani patu.
-
poradne MMO
-
Tak už v knižkách malo dosť postáv veľa typických anglických mien, tak mne to až tak nevadí
-
Tak v traileri bola kráľovská miestnosť, ktorá sa nachádza vo Wyzime a ktorá bola v jednotke, tak nechajme sa prekvapiť