Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych ti to napsal ale ten prispevek by mi taky smazali.
  • Proč mi velmi "sympatická" a "příjemná" redakce maže příspěvky v tomto článku opravdu nechápu. Chtěl bych vysvětlení. Třeba od Bacha.
  • deridon
    https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
  • Magister_Peditum
    Johnny je docela divné jméno. Doufám, že v češtině to bude nějaké víc zaklínačské jméno. Jen aby se tam nevyskytoval nějaký čaroděj jménem George. *9*
  • imo ten krpec je strasne nesympatickej a meli by ho odstranit ze hry, nebo alepson dat dialogovou volbu ve ktere ho zabijete
  • ty vole, Monča Flašíková sa dostala do hry :D
  • Takto vyzerá ten slávny Jožin z Bažin!
  • stahni se program cheat engine, má to integrovaný speedhack, a ten si nastav na 0,5 hra ti pak pojede poloviční rychlostí, nezapomen to po souboji zase vypnout.
  • Blue.Shark
    To ses připravil o dobré zážitky...radím zkusit znova *5*
  • P1trs
    ja celou serii pohrbil uz po 20ti hodinach jednicky *2*
  • Vzdyt to pisi jsem lamak a nez stacim zareagovat je pozde jelikoz to pismenko se objevi jen na malou chvilicku :-)
  • vsak ti tam vzdycky vyskoci pismenko co mas zmacknout a musis vcas zareagovat...pokud hrajes na PC ... je to vzdycky jedno z W,A,S,D ... nekdy je to kombinace 2 zasebou...treba W a hned S

pestni souboje jsou to nejjednodussi co tam je ;)
  • Poradte nekdo jak v 2 zaklinaci hrat efektivne pestni souboje ?,jelikož ja si stim nevim rady a kdyz mam na zacatku hry sejmout ty bachare, tak to proste nedam a vždy me ten 2 umlati (obtizoxt mam 2) Jsem lamak vim to ale rada by se hodila :-)
  • Tak to by mě zajímalo kde? Protože Jedi Academy byla naprosto luxusní. Ale pokud víš o něčem lepším tak sem s tím to by mě vážně zajímalo
  • Black_Hand
    tak mu rikej treba "Jeníček"
  • VergiliusGrey
    *1* jo to beru, jenom mi to tam prostě nesedí.
  • Jako fanoušek knihy jsem si už u prvního dílu, říkal že mi tak akorát zmrví moji oblíbenou ságu. Byl jsem nadšený z toho, že se tak nestalo. Ale na druhou stranu, nechci aby se z toho stala dojná kráva, která už nebude mít ani hlavu ani patu.
  • poradne MMO
  • misho8723
    Tak už v knižkách malo dosť postáv veľa typických anglických mien, tak mne to až tak nevadí
  • misho8723
    Tak v traileri bola kráľovská miestnosť, ktorá sa nachádza vo Wyzime a ktorá bola v jednotke, tak nechajme sa prekvapiť

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit