Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beefcake
    RAGE že je zastaralej engine? Grafickejma efektama asi trochu jo, ale hry už jsou nějakej ten rok v pohodě koukatelný tak jako tak...
    Hlavně exceluje fyzikálnim modelem, a to tak, že mu konkurence na záda ani nedohlídne.
    Rád přetrpím nějakou tu rozmázlejší texturu - realistický reakce na zásah, a tuny dalších libůstek to vyvážej dvacetkrát...
  • Myslim si, že tady neni co zvažovat. 100% koupě.
  • jestli budete v téhle hře pizzovat místo hranolkování, tak si ji moc neužijete... bude to těžká bomba *2* očekávam přinejmenším stéjný počet prodaných kusů jako Red Dead Redemption
  • smejki
    je to zastaralé, technologicky. technicky dělaj kluci co můžou a klobouk dolů.
  • urcite nie. maju gta engine, potrebuju to rozchodit na konzolach tak treba osekat co to da (shadery,textury,rozlisenie,AA) ked nechcu pocuvat picovanie na zly framerate
  • misho8723
    No ja som teda zvedavý, čo sú to za PC hry, na ktorých pracujú alebo idú pracovať Rockstar Toronto a Rockstar Leeds.
  • No,zastarale...Já mám spíš pocit,že to je záměr-to,jak to vypadá.
  • Phate27
    Moje rec od zacatku rikam ze ta hra vypada graficky dneska uz dost zastarale ale mimika ok lec bych okolo toho taky nedelal takove halo to je jako rict ze gears of war 3 bude mit neuveritelne casticove efekty.
  • Pokud se pujde dostat na texty....nepochybuju o tom ze cestina BUDE
  • hrál jsem na xbox 360 a byť to bylo velmi povedené a vypiplané na poměry konzole, tak mi to připadalo jako "blast from the past". Xbox sice už nemám, ale na L.A.Noir si ho na chvilku pořídím.

EDIT: tím je samozřejmě myšlena grafická stránka, to je taky to jediné co se od PC (obvykle) liší, vzhledem ke konverzím.
  • GuruSerpent
    Vidím to stejně...Záruka kvality.
  • fallout
    Taky bych na PC neváhal...
  • Zastaralá? Právě, že vůbec. Zahraj si RDR a víš o čem mluvim.
  • smejki
    Až mě mrzí, že tak propracovaná mimika je naroubovaná na tak zastaralou technologii. I tak, být to na PC, vážně zvážím koupi.
  • Nerad jsem skeptik a velmi rad bych se mylil, ale myslim, ze PC verzi muzeme dat "satecek", zkratka podobne jako tomu bylo u AW neverim, ze tady PC konverzi udelaji.
  • Určitě to bude pecka, moc se těšim. A jestli to bude na PC? No nevim nevim...RDR taky neni zatim na PC tak pochybuju, že L.A. Noire bude, aspon ne v blízký době.
  • Doufám že to na PC bude ale tady na Games.tiscali píšou že jo.
    Když si dáš kartu hry tak tam je PC,Xbox,Playstation 3
  • fallout
    ty se máš... mimochodem jaké je teď na Marsu počasí ?
  • jen se neboj Pítře, piš to všechno pamericky, já ti rozumím
  • PC verzia uz vysla pred tyzdnom.Ja ju akurat prechadzam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit