Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Vypadá to moc dobře, na tohle se těšim :)
  • No a co? tak jela na pc, ale byla ovládaná gamepadem takže velkej rozdíl v tom nevidím, pokuď bude mít ps4 stejný výkon jako nabušený PC(což podle spec. by mělo) tak je to jedině dobře, protože až budeš mít doma novou PS4 a tuhle hru nebudeš zklamaný že hra vypadá hůř než na PC (battlefield 3). A pak že PCčkáři jsou fanatici. lol
  • PS4 bude takové čistě herní PC s ovladačem, tak to budeš asi zklamaný častěji. *1*
    No ale jako pcčkáře mě to těší, že to jede na PC, nakonec to není "only PS4 game" a hra na konzolích bude vypadat určitě stejně dobře.
  • Jako já zas nemyslím že to budou instalovat u nás, měl jsem za to, že třeba v Japonsku a tak *15*
  • Má to smysl ve hrách, protože jedna kulka avatara nezabije a ani zranění se neprojevuje realisticky, tedy může dál běžet při zásahu do končetin, nehrozí vykrvácení, šok a apd.

Pronásledovat ho má smysl pokud ho chceš živého, navíc střílel jen přes rameno, tedy větší snaha zastrašit než zasáhnout. Pokud ho má pronásledující stále na očích, tak může po něm také ihned vystřelit, pokud se on o něco pokusí.

Nebo můžeš prchajícího zastřelit do zad a zábava by byla u konce dřív než by kdokoliv z nás chtěl. *4*
  • pekny, prijde i Dr. Manhattan?
  • Kein
    Jan Tleskač je názoru, že je to kravina. :-) Předpokládám, že jsi ve vlaku někdy seděl, a víš, že pokud má zastavit na pěti metrech tak musí jet rychlostí chůze.
  • Kein
    kdo by takovou věc montoval do plechovýho starýho metra? :D
  • smajdal
    blbost omlouvat blbosti
  • Mart9
    aha promiň. Nevšiml jsem si, že před ty policajty vyběhl s pistolí v ruce *7*
  • pěkná blbost za každou cenu hledat chyby ...
  • Lawliet
    Já byt na místě toho "grázla" tak se nesnažím střelit ani obyčejného kolemjdoucího, riziko, že by mě chytli je tu značná a sedět za vraždu.. no nechtěl bych. Spíš bych střílel do vzduchu nebo tak.
  • smejki
    Just informin'
  • smejki
    pokud jsi koukal pořádně, jistě jsi viděl, že hráč měl v tom slo-mo na výběr - střelit po něm, nebo po elektrobedně. Nevím nevím, jestli se má hra kritizovat na základě volby hráče.
  • ucho
    dobrý skutek? pobíháš po městě s pistolí v ruce na místě, kde se střílí a ještě čekáš, že ti policajti budou děkovat? takhle zákony nefungují... holt zjevně tohle nebude titul pro tebe ;)
  • Mart9
    no hlavně že to dobře vypadá *1*
  • smajdal
    Opravdu nesmysl honit člověka, který po vás na oplátku střílí a nesnažit se ho taky střelit, než nějaká jeho zbloudilá kulka skončí v vaší hlavě. Proč jednoduše nepočkal, až k němu doběhnete a mohl vás tak jednodušeji zastřelit...(a ani nwm kde vzal tu pistoli, když vytáhl nůž)
  • Mart9
    jestli volnost znamená, že pokaždé, když udělám dobrý skutek, budu muset utíkat policajtům, tak jí opravdu nechci *4*
  • ucho
    ne postava, ale hráč... předpokládám, že tě nikdo bankomaty vykrádat nutit nebude. je možný, že ani ty lidi v nadzemce ohrožovat nemusíš... to chcete pořád nějakou volnost, ale pak ouha, přijde vám to divný a chcete vést zase za ručičku? už si jednou rozmyslete, lidi, co chcete :)
  • Protože šlo o prezentaci nové konzole od Sony. Tak by čekal, že prezentované hry poběží právě na ni. Tak nějak se totiž opakuje rok 2005 a oznámení PS3 kdy jsme měli možnost vidět nádherné záběry z nových her, vydávané za pořízené přímo z hraní. Výsledek byl samozřejmě úplně jiný. Jinak to PC mělo podobné specifikace jako PS4, takže bych výrazný rozdíl mezi jednotlivými "next gen" verzemi nečekal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit