Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Nechtěli to nejprve přiznat. *3*
  • Magister_Peditum
    Po aféře s Gearboxem a jeho Alienama těmhle PR řečem už nějak přestávám věřit. *3*
  • A co inerciální tlumiče? =)
  • Mě na tom nejvíc zaujal ten docela stylovej sountrack co hraje při tý honičce. Minimálně kvůli němu to budu sledovat.
  • Proč vám vadí, že to jelo na PC? Vždyť ta hra má vyjít i na PC...
  • taky si rikam nejdrim jsem myslel ze kdyz skenoval toho bezdaka ze ma prijem 0 a ten manik vedle (co mu pak vybral konto) prijem nad 100t ze ty vybrany penize da tomu bezdakovy a vono ne. Kazdopadne take mi vrty hlavou co provedli ti policajti ze je musel zabit nebo aspon zpusobit mnohacetne zraneni kdyz jim v plne rychlosti pred aoto spustil zabranu....
  • oh nerozumite nadsazce??? tak konkretne treba 5 let: GTA4
  • Mart9
    Nejdřív ukradne peníze, pak zachrání ženskou, násilníka ale zabít nehodlá, následně střílí po policajtech a zakončí to tím, že ohrozí všechny v nadzemce. Dost rozporuplná postava.
  • 1+ *1*
  • Jeff
    Prezentace mise/nemise z Watch_dogs byl jeden z mála momentů, který mě při té konferenci docela potěšil a vytřel zrak.
    Nicméně, co mě pak docela mrzelo bylo odhalení (spíš přiznání), že celá ukázka hry jela na PCíčku.
    http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html (3:24:12)
    Což mi připomíná CGI ukázku Killzone na konferenci o uvedení PS3, co se vydávala za ukázku gameplaye ze hry.
    Jediný rozdíl je, že letos neukázali ani samotnou konzoli. Takže to byly 2 hodiny o SIMPLE, ELEGANCE, SOCIAL, DEVELOPER řečech, ukázkách her, kde některé z nich ani nejely na PS a letmo ukázaný ovladač.
    Nevím, jestli jsem byl jenom přehypovaný, ale docela mě to zklamalo.
  • smejki
    podle vyjádření maníka z Ubisoftu v následující relaci na Gametrailers to byl záznam čistého freeroamu. tedy nebyla to mise, tím méně skriptovaná
  • michelangelo
    Nahaneni padoucha ve me vyvolal podobny pocity jako trailer na Prey 2, plus mesto jako herni prvek a to vsechno v doprovodu zajimaveho konceptu cele hry, cti pribeh. Uzasny!
  • Pozor ja nepopisoval to co ten typek delal ,ale z toho mala co bylo mozno videt, tak me prave zaujalo mesto, pocasi atd.
  • AnvilNext
  • S připoutanými by to na první pohled neudělalo nic. Krom sem tam zlomeného vazu a utrhaných orgánů rozdrcených na kaši :)
  • Magister_Peditum
    Vizuál perfektní, sice mi přijde, že všechny eventy, které nám zatím autoři ukázali, jsou naskryptované až na půdu, ale i tak to vypadá hodně dobře. Myslím, že na zázračný smartphone, co ovládá celé město, bude na netu kolovat po vydání hodně fórů (těším se na How The Watch Dogs Should Have Ended). *1*
  • ZvacA
    Ovšem, tohle je velice progresivní zjištění.
  • Shaker
    Taky skoro nevidim rozdil :D
  • ok, ty vies na z toho videa presne vyhodnotit rychlost prichodzieho vlaku i jeho brzdnu drahu, aby si mohol sudit, nakolko to zodpoveda realite? lebo priznam sa, ja si na to netrufam. a vobec, je presny fyzikalny model smerodajny pre herny zazitok v takomto sandboxe? a co na to jan tleskac?
  • Ukázka na pohled vypadá hodně zajímavě, ale teprv se uvidí jak ten svět je opravdu živý a svůj a jak tohle všechno bude dohromady fungovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit