Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • By ma zaujimalo kolko ludi a za aky cas by dokazalo spravit presneho neverhooda (trebars aj remake)...Ani by len o tom nezakopli pretoze vatsia hracov je teraz "achievers"
  • Gonzi
    LOL - to že jsou v týmech např. pod EA relativně zbytečné pozice je jedna věc, ale to, že na velkou hru je velký tým prostě potřeba je věc druhá. Stačí se podívat na Alan Wake tým...
    • Taky si myslim. Pokud chci udělat nějakou rozsahlou hru, potřebuju vytvořit určitou grafiku, mechanismy, příběh, hudbu... a "napsat" takovou hru prostě zabere čas. Buď to bude dělat pár set lidí a zabere to dva tři roky, a nebo pár desítek lidí a mám dvě možnosti - buď to budou dělat deset let, nebo to musí v určitém rozsahu ořezat.
      • Hele, lidi, odkud proboha berete tu jistotu, že tyhle věci víte líp, než člověk, co to dělá? *8*
        Naprosto nechápu, co by tam mělo těch "pár set lidí" dělat, a odkud tyhle tvoje výpočty vychází. Z tvé hlavy, předpokládám, protože "si to tak nějak představuju jako, no... jsem to hrál, ne?"
        • Gonzi
          Protože vím jak fungují např indie týmy - které jsou malé a dělají malé (byť klidně skvělé) hry? *1*
        • Nikde nepíšu že mám jistotu a že to vím líp, jen že si to myslím.

Moje vypočty vychazeji z jednoduchého dělení, předpokládám že když něco dělá 10 lidí 1 hodinu, tak jeden člověk by to dělal deset hodin, ne?

K tomu tu ta diskuze je, sry ale každy mame určity nazor, jestli je ten tvůj že Vávra musi mit vždy ve všem pravdu tak ti ho neberu, ale rozhodně ho ani nesdílím.
      • mirekdusinojc
        Tady de o jádro hry, které tvoří kompaktní tým. Všechno ostatní se dá outsorcovat a je otázka, jestli lidi z outsourcu považovat za součást týmu.
        • Outsourcing je velmi narocny na udrzeni kvality a potrebujes k tomu mit velke core jadro manageru. Vetsi nez kdyz ridis vlastni lidi.
  • Dan už na začátku vývoje udělal první chybu, měl si pro své nové RPG vybrat historické období, ve kterém ještě záchody neznali *1*
    • Hairy_Ass
      Lovci mamutů. *3*
      • Přesně tak, nemuseli by dělat skoro žádné 3D modely brnění, protože se nosil leda tak kožich kolem pasu a k tomu oštěp a bylo by hotovo. Na krajinu tři druhy rákosí + smrk a borovice. To by zvládl i ten jeho tým 20 lidí. *15*
        • To co popisujes ti spravi aj 1 clovek
          • A všichni víme, jak se jmenuje *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit