Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepsi MP posledni doby je Eunning with rifles, to uz se muzou ty velke AAA ocekavane tituly jit bodnout.
  • ...a cely internet zacal sepisovat petici za unlocknutelny "slave costume" *15*
  • Veskoslav
    Tak oficiální canon je to, co jsem napsal já. Bohužel to tak Disney a spol. udělali, že všechno kromě filmů 1-6, Clone Wars, Rebels a nových knížek, co vyšli, tak jsou buď Star Wars Legends (součástí legend, které se mohly ale nemusely stát) a pak zbytek.
  • No tady je zrejme vic variant, protoze co ja vim, tak Dooku mel do jeho lodi nacpat vybusniny a lod odpalit...typek ,,prezil,, ale s nutnosti uprav ;) a pak mu nakukali ze to byli jediove. Jinak nejaka extra nenavist do te doby mezi nim a rytiri jedi nepanovala, ikdyz je teda nemel v lasce, protoze mu zabranili v pokracovani a v podstate zlikvidovani jedne nepratelske rasy se kterou jeho narod vedl valku a vyhravali.
  • No z toho by ses prave mel probudit synu.
  • *15* *15* *15* Tak ve snu
  • Veskoslav
    Pravda. Nejlepší vibromeče dokázali směle konkurovat mečům Jedi. Stačí si vzpomenou na osobní stráž Grivuse. Ale stejně, nejlepší a nejsilnější meč měla v držení Death Watch. Černý meč s nejsilnějším krystalem, co se našel. Pozůstatek jedné z válek, kdy Jedi byli systematicky loveni.

No u syntetických je problém, že se příliš nehodí na boj jako měla třeba Ventriss. Jsou spíše silové jako byl Maul. Ale hračička si s ním moc nevyhraje:-D
  • Veskoslav
    Dooku nemá s jeho proměnou nic společného. To on sám hledal dokonalost v síle, o sestřelení jsem něco četl, takže děkuji za připomenutí. On jej pouze naverboval, protože věděl, že jeho rasa atd. Jedi nenávidí a jsou skvělí válčníci. Ale kyborgem se stal dobrovolně a sám, ne proto, že by chtěl vypadat, ale protože chtěl být nejmocnějším válečníkem. Tělo také nenahradil najednou, ale postupně během let ještě před klonovými válkami.
  • Kotor 2 byl marginalne horsi nez kotor 1, to je obecne znamej fakt uz od doby kdy poprve spatril svetlo sveta. Hral se jenom proto, ze to neslo nazev Knights of the Old Republic, nicmene absolutne nedostal kvalit teto znacky. Vzdycky se smeju kdyz se nekdo snazi hazet kotor 2 nad kotor 1.
  • podepisuju, taky jsem si to dal nedavno znova po 10 letech a jednicka je strasne chuda

dvojka je celkem solidni rpg
  • Vojta_Ilavsky
    Tak on rozdíl vibromeč a světelný meč tak znatelný není, důvod proč by nemohli Silou neobdaření jedinci nemoct ovládat světelný meč nevidím. Možná světelné meče používali sekty uctívající Sithy nebo Jedie, nevím. Jinak syntetický krystaly jsou fajn, lepší, výdržnější.

S Republic Commando souhlasím, svý doby jsem se u toho náramně bavil a bohudík už je to i na GoGu. :)
  • Vojta_Ilavsky
    Jestli se nepletu, tak Dooku sestřelil jeho raketoplán a nakukal mu že to udělali jediové, potom co z něj udělal kyborga. Vzhledem k tomu že jediové už předtím vedli válku nebo cosi s jeho národem, tak to pouze přiživilo nenávist.
  • TheGGG
    tak to dopadá, když nepřidaj clone wars, nemaj žádný dobrý postavy ze kterejma pracovat.
  • TheGGG
    Ti heroes jsou tam úplně na prd, na otevřeným poli AT-AT rozemele Luka na paštiku za pár vteřin.
  • Magister_Peditum
    Nebo ta mlátička LotR:The Return of the King. Ta byla taky docela dobrá. Občas si ji ještě zahraju po LANu. *3*
  • To je věc jiná, jen mladej nepamatuje dobu EA Games, kdy každej výdělečnej film zmastrovaly minimálně na 2-3hry (Potter, Lotr, Bond, atd)
    I když občas nějaká výjimka se našla, třeba zrovna Battle for MidleEarth 1 + 2 byly dobrý hry, zábavný strategie.
  • já koupil Vadera jako předčasnej vánoční dárek, a je naprosto boží a fakt velkej, takže jsme hned běželi i pro Kenobiho, aby se měl s kým řezat :D
  • nebudeme tu řešit první Kotor, pokud jsi to hrál před 10 lety, tak to ovlivňuje tvůj úsudek nostalgie. V současnosti obstojí jen Kotor 2 a to ještě na výbornou. Nedávno jsem znovu dojel oba díly a jednička mě nemile překvapila.
  • netěží z původní trilogie, což je dobře. KOTOR má zcela vlastní svět Staré Republiky, zcela vlastní lore. To samé víceméně platí pro Jedi Knighta. Všechny ostatní hry těží z filmové triologie, tj. je tam Vader a Luke a Hvězda smrti atd.
  • mají přesah a obstály by myšlenkami(Kotor2), příběhem(Kotor2) či combatem(Academy) a multiplayerem(Academy) i mimo rámec SW her. Spousty těch SW her je dobrých jen proto, že jsou SW hry.

Witcher 3 by taky neobstál jako hra, kdybys vyjmul licenci a napasoval na jeho herní principy nějaký generický svět a postavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit