Přejít na výpis diskuzí
Dalšími hrdiny ve Star Wars Battlefront budou princezna Leia, Han Solo a Palpatine
21.10.2015 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Jasné. A ty dvě tebou zmíněné netěží, že?;)
-
komu to cpeš? Hrál jsem tak 90% všech SW her, ale většina jen těží z licence.
-
Nic jiného neuznáváš? Nebo jsi nehrál....
Ať už Empire at War, Rogue Squadron II: Rogue Leader, Jedi Knight II: Jedi Outcast, Battlefront, Star Wars: Republic Commando, Star Wars Galaxies (pro mnohé i SW: ToR),Star Wars: Dark Forces, TIE Fighter, X-Wing či Episode 1: Racer. -
No tak uplnej odborník sice nejsem, ale mám za to, že důvod, proč si někteří myslí, že meč můžou používat jenom rytíři Jedi je ten, že mají téměř nadllidský status a není možné jim ho vzít (viz epizoda I.). No a protože pro výrobu meče je potřeba síla, tudíš kromě Jediů a Sithů, je téměř nemožné se k nějakýmu dostat. Jinak myslím, že nikde není napsáno, že by obyčejný člověk nemohl meč alespoň omezeně používat.
-
Jsem si chtěl pořídit General Grievous. Ale litr se mi za to nechce dávat...
-
Kotor 1 je dětská pohádka. Jedi Academy má nejlepší combat ze světa hvězdných válek a zase to není pohádka.
Tady se nebudeme hádat, Jedi Academy a Kotor 2 suverénně nejlepší hry... -
toto je docela dobrá RTS
http://games.tiscali.cz/recenze/star-wars-empire-at-war-mega-recenze-51004
a jinak to mám přesně obráceně než ty, tj
Jedi Outcast > Jedi Academy
KOTOR1 > KOTOR2
docela dobrá je i akční arkáda ze SNES Super Star Wars, pokud má teda člověk rád osumdesátkové arkády. -
díky všem :)
a asi ho časem taky koupím :D už máme doma Darth Vadera a Obi-Wana :D http://blogs.wsj.com/speakeasy/2015/04/15/heres-your-first-look-at-lego-star-wars-buildable-figures-of-obi-wan-kenobi-and-general-grievous/ -
Jedi Academy a Kotor 2. Nic jiného neuznávám...
-
Kampaň pro jednoho ve světě SW by přece nikdo nehrál *1* nechápu, jakýho trola tohle v EA/Dice napadlo *7* (prostě jen ušetřili za vývoj singlu a cenu nechali stejnou/vyšší a když budou prodeje skvělé, což v případě SW se dá očekávat, že ovečky budou bečet o 106, tento scénář bude i v budoucích BFkách).
-
Tak to je v případě EA snad 100% jistota.
-
Já ji považuji a to jsem projel všechny FPS ze světa Star Wars. A to včetně Star Wars: Imperial Academy. Přeci jenom jich je jenom 9. A já osobně to považuji za nejlepší, pro mnohé to bude třeba Dark Forses nebo Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast:)
-
chybí tomu Bastilla a její battle meditation
-
zase nemudruj. Commando rozhodně není nejlepší FPS ze světa SW.
-
To nebyla vesmírná bitva, jak ji známe z BF II například:)
-
Vesmirny bitvy jsem tam videl locked mod v bete, takze v plny by mely byt ?
-
Mám dojem, že si toho v těchto hrách moc nenehrál a jen bez zkušeností a znalostí zase blbě kecáš .
-
http://games.tiscali.cz/recenze/star-wars-empire-at-war-mega-recenze-51004
-
no nedivil bych se, kdyby si ty vesmírné bitvy nechali na jedno z DLC
-
Dneska jsem si dal Battlefront II a zapomněl jsem, že v novém Battlefrontu jsou AT-AT šílené, ale tady jsou naprsoto brutální:-D Nejenom že slouží jako respawn bod, ale jdou opravovat a systém střelby s přiblížením znamená 100% úspěšnost. Navíc není časově omezený atd. Pro změnu tam je lepší a rozlehlejší mapa. Ale co se týče toho, že se vytýká mapě na Hothu, že impérium je OP, tak doporučuji vyzkoušet starý díl:) I hrdinové jsou tam daleko šílenější. Když člověk chytne dobrou partu, tak prakticky celou mapu lze projet s hrdinou:)
P.S: Nejvíc mě ale seje, že tam nejsou vesmírné bitvy v novém dílu. Ty byly pecka největší. A jestli se mohu zeptat, je nějaký mód na kokpity do BF II? Používám jenom grafické módy+neoficiální patche a nic moc jsem nenašel....