Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Opravím tě. On se jako Cyborg nevrátil. On se sám sebe takto stvořil, protože chtěl být dokonalý válečník. Jediové jeho rasu téměř vyhladili ne proto, že by rasa jako taková byla špatná, ale z nich se rekrutovali jedni z nejkrutějších válečníků té doby, kteří vedli proti republice nespočet válek. Je o tom dvoudíl v Clone Wars, kde je vysvětleno proč se stal tím, čím se stal a jak vypadal předtím.
  • Veskoslav
    Světelný meč jako zbraň není výsostnou zbraní pouze Jedi a Sithů. Například Inkvizitoři nebyli ani jedno a přesto měli světelné meče. Nevýhoda mečů Jedi je ta, že jejich krystaly jsou přírodní a Jedi si ten svůj musí najít. Sithové je pěstují. Proto červené krystaly do mečů teoreticky může mít každý.

Narážky na světelný meč jsou dokonce i v jiných SW hrách například Star Wars Commando (nejlepší FPS ze světa SW, škoda, že nikdy nebyl druhý díl), kdy vidíš mrtvého klona, co má u ruky světelný meč s komentářem jednoho z Komanda: "Civilizovaná zbraň v necivilizované době."
  • *1*
  • Veskoslav
    Sithové, stejně jako Jedi vedli své armády do bojů. A to včetně nejmocnějších ze svých řad. Skákající Palpatin na Hothu je podle mě nesmysl. Tam doufám, udělají reskin Skywalkera.
  • Magister_Peditum
    A že by to byla bůhvíjaká sláva, se říct zrovna nedalo. *4*
  • Magister_Peditum
    https://www.youtube.com/watch?v=BQ7_OxTDC6Q
  • piu piu piu
  • Magister_Peditum
    To by bylo pro jeho uživatele ale dost namáhavé nejen vynakládat sílu na odrážení nepřátelských výpadů, ale ještě se soustředit, aby mu meč vůbec fungoval. Jako Síla je určitě potřeba k jeho sestrojení, ale k tomu, že by byla potřeba i k jeho používání, jsem se nesetkal.
  • Kdyby to nemělo Star Wars kulisy, tak po tom neštěkne pes. Je to prostě jen střílečka. Chybí tam něco na víc - teda kromě těch kulis. Jako škoda.

Zatímco do BF3 a BF4 cpali dementní SP kampaň, která tam byla podle mě tak trochu navíc a její kvality byly tristní, tady bych nějakou ovšem lepší kampaň bral a kdyby byla šikovně zakomponovaná do celé hry, mohlo by to být něco víc než jen reskin multiplayeru Battlefieldu.
  • Myslim, ze ze zacatku to nebylo jiste, ale ted uz se bere, ze to muze pouzivat kazdy jouda. Me se teda vic libilo ,,vysvetleni,, ze ty krystaly pouze usmernuji proud sily a vytvari tak ostri mece.
  • O ten chaos ale prave jde. Ve filmu to snad melo rad ?
  • Magister_Peditum
    Tak ty "hrdinové" asi budou na různých mapách různí. Císaře bych typoval na mapě odehrávající se na Hvězdě smrti nebo na Coruscantu.
  • Magister_Peditum
    Proč reaguješ s tímhle na mě? Já se ptal, proč by k použití meče byla potřeba Síla, ne na původ Grievouse. *4*
  • Lord of the Rings: Conquest, ti nic neříká? To už tu jednou bylo... ;)
  • Ja se tuhle hru uz nemuzu dockat. Beta me hodne bavila a navic to ze tam bude Dart Sidious Han Solo je proste skvele. U tehle hry dokonce uvazuji i o season passu, ktery je sice drahy, ale tahle hra bude skvela.
  • Podle kánonu to byl prostě týpek, jehož rasu Jediové trošku posekali, tak se vrátil jako kyborg, generál a hrdina separatistů, kterej sbíral meče jediů, který zabil a dál je používat, aby mohl zabíjet další zbraní jejich vlastního řádu. Tak proto :)
  • Keyz
    Ten BF model je strašně chaotický a jen se to snaží dávat pocit, že hráč má nějakou roli na bojišti.

To logicky nemá v náhodné partě. Tam to vypadá pořád stejně. Každý se rozeběhne kam chce a pak se to nějak rube. Někdo čeká x minut na spawn něčeho, další se točí na místě, do toho se tank zasekne na kopci protože ho nevyjede, stíhačka nabourá do baráku, protože to nevytočí, vrtulník se letí kochat krásou mapy.... *15*

Zde to bude ještě větší šílenost když tam jsou hrdinové. Tedy někdo vždy získá na omezenou dobu lepší možnost jak osobně zabodovat. O nic jiného v náhodné partě nejde. Prostě osobně zabodovat. Ale lidé to zatím baští jako ve wot, kde neustále nadávají na náhodné party ale stejně to hrají 10x a 10x to je tak, jak jsem napsal.
  • To bude Darth Sidious, nejnebezpečnější bytost a imperátor jen tak poskakovat po Hothu? WHAT THE...? Díky, nechci. Sidious má být myslí a tajemnou silou za impériem, ne voják.
  • Strategie, ne střílečka.
  • Proč ne?

http://games.tiscali.cz/the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle-earth-7958/recenze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit