Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra o historickém a výzkumném aspektu RPG Kingdom Come
3.5.2014 | Ladislav Loukota
128 příspěvků
-
Líbí se mi, jak si schválně ještě doplnil, že zbytek her hraješ na PC...pobavilo. *1* *1* *1*
-
Trollovat se musi umet a tohle se ti fakt povedlo :) A jak je videt, spousta lidi to jako vtip nepochopila, tak te zacnou krmit. Dobrou chut :)
-
Já jsem teda u pc rád za těch 30FPS při full hd, navíc 60FPS je takový bubák, třeba Crysis 3 nedá při full hd na max na 60 fps ani 780 TI, u Metra je to podobné a to je karta, která stojí o pět tisíc víc než celý ps4 dohromady, navíc Infamous se může rovnat grafice Crysis 3 a jede na 30FPS stabilně. Takže děláš pc- hráčům jenom ostudu ty gumo.
-
Teda, člověk by řekl, že hráči na vyvolené platformě se nebudou zabývat podřadnými platformami, ale ono ne...ty konzole vážně musej vyvoleným ležet v krku...
-
No jo no, co má člověk dělat, když si chce zahrát Deamon Souls, The Last of Us, Heavy Rain, Beyon Two Souls, Red Dead Redemption, Killzone serii, MGS serii, Grand Turismo, Foza Motorsport, GTA V, Dragons Dogma Arisen, Army of Two serii, God of War serii, Dust 514, Infamous 1,2, Resistance 1-3, Siren Blood Curse, RE 1-3, RE Code Veronica ?
PS : Na ostatní hry mám PC. -
GameBoy Color
-
Ale to myslis ty drazsi konzole ne?
-
Podle názvu 25fps jsem myslel, že to je nějaký časopis o konzolích.