Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tldt video by nebylo???
  • Gratuluji, právě jsi promarnil 5 minut svého života psaním naprosté zbytečnosti, která je navíc úplně dementní.
  • Ty máš z toho naivního prosťáčka pořádný mindráček, viď? *3*
  • *konzistence stredoveke stolice, *počet knofliku (omluva za překlepy - pisu v aute)
  • Tak znovu; Paskvildom Undeliverance alias "Rataje Streetview Middleages" je přespříliš zpupny titul, který naivy ohromí možná na papíře, ale v reálu nemá šanci uspět. Vyvoj her a ostatně i jiných uměleckých projektu neznamená, ze na papír, který snese všechno, designer napíše simulátor středověku, nacpe tam v podstatě všechno, co ho napadne, protoze "čím víc věcí, tím větší bomba to logicky bude". Tímto syndronem velikasstvi může trpět naivní prostacek, ale odrostly vyvojar, ktery uz ma podibna fiaska za sebou (Mafia II), vzbuzuje u rozumnych lidi zděšení. Vavra cpe do Paskvildomu dalsi a dalsi elementy, aniz by cokoli odhalil z hernich mechanismu. PC Hra je HRA, ve hre jdou důležitější jine věci nez realisticnost konzistence prumerne stredoveje konzistence nebo oovet knoflíků na mlynarove kalhotách. V soucasne době si začínám myslet, zda Paskvildom jiz vubec vyjde.. Vidím to tak 50/50..
  • Nekrmte naše troly! Děkujeme *3*
  • Já jsem nahlásil tebe, protože tvůj avatar ukazje jedno ze zakázaných slov tady v diskusi.
  • Magister_Peditum
    A co myslíš, že dělají tvůrci vojenských stříleček? Světe div se, fotí a všelijak snímají zbraně a vybavení vojáků. Nebo si snad myslíš, že tu M-16 si nakreslili v malování? *1*
  • Mart9
    Díky za článek. Jeden z nejdelších, co jsem přečetl do konce.
  • tonnymontana
    nevim jak to tady funguje ale post od uzivatele "stale bezim" jsem take nahlasil. Jedna vec je vecne hadani pc vs konzole kde je to spise usmevne a druha hanit osobu ktera nedavno umrela......
  • Jack1947
    Dildo_vagins, Worhammer: Pobavily jste me *15* fakt jsem se zasmal... a i ostatnim patri (nejen)me uznani fakt pekna prace. Jen tak dál. *4*

Kazdy ma plus i Keyz ktery tuto vtipnou debatu zapocal. *5*
  • wenceslaus
    Cože?
  • Paulcz
    Joo, když má nějakej projekt přesah.. Jestli někdo díky Kingdom Come přičichne k historii tak je to úžasný, akorát je teda dost těžký popsat tehdejší svět. Jedna věc je udělat reálné objekty jako hrady, zbraně nebo oblečení, ale co se týče myšlení lidí a jejich jednání tak to bude jen fabulace. A doufám, že dost zábavná :)
  • Keyz
    Tohle ano. Ale například v Dark souls 2 protivník sekne a meč mu projede skrz stěnu (někdy). To by měli v KC vychytat.

Hlavně by to ale nemělo být přednastavené. Kde sice máš 30 reakcí ale vždy to je po přesné akci. Zde máš prostě seknou a podle toho jak sekneš a co udělá NPC, meč bude reagovat a například sjede. Tohle není v Dark Souls. Tam prostě uděláš akci a ta se povede anebo nepovede. A protože tam tam je hodně akcí, vypadá to věrohodně. Nikdy se ale nestane, že by se meč přesně střetl a reagoval podle fyziky. Na to by museli použít tu technologii kterou používá KC.

Asi jsem to blbě vysvětlil. Snad to někdo doplní anebo to je v rozhovoru o KC.
  • Ještě tam přidej MotorStorm, jak si mohl zapomenout!!!
  • Ty seš taky, radši se vzpamatuj, že ti neni hanba takhle tejrat Džambulku!
  • A je to tady, presne, jak jsem říkal a Vavrovi fanatici spoptili vzteky. Namísto toho, aby se vyvojari venovali hernim aspektum a vytvareli HRU, zabyvaji se kravinama typu obleceni a dohadujou se, zda muzou fotit v muzeu nejake exponaty. Ta hra nema sanci na úspěch. Vávra si ukousl absurdně velke sousto a dohede na to.
  • Hnisavec
    no to už bolo v 5 rokov starom Demon´s Souls, kde sa zbraň odrážala od steny, v úzkej chodbe sa nedalo trafiť, rátala s odrazom, staminou, dá sa prerušiť úder silnejším, vykryť úder a ochromiť štítom a ďalších asi 30 detailných šermiarskych fines vybalansovaných k dokonalosti....
  • Keyz
    Budeš muset stlačit "Y" *15*

Podle toho co ukazovali to má to být podle reality a zbraně se mají realisticky odrážet apod. To snad jinde není. V TES, Gothic , Witcher, Dark Souls určitě ne.

Vždy se se odrazí předem daným způsobem a často to prolítne zdí apod.
  • TheGGG
    nahlášeno, za šíření hatu a nenávisti. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit