Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra o historickém a výzkumném aspektu RPG Kingdom Come
3.5.2014 | Ladislav Loukota
128 příspěvků
-
V tom neni taky problém, zatím to spíš nevypadá na 1st person souboje a la Hexen nebo Enclave. Vávra chápe, že těžko může mít REALISTICKÉ souboje a zároveň systém RPG, v němž nebude záležet, jakou zbraň nebo brnění má postava na sobě (resp. její staty). Zde se chce zřejmě nehodlá inspirovat Dark Souls, jenže tam nebyly souboje sice jakoby realistické, nicméně ozvláštněné kotouly a kouzly, což v Hovňousdomu být nemůže, tak jsem zvědav,,,
-
V tom je taky problém, zatím to spíš vypadá na 1st person souboje a la Hexen nebo Enclave. Vávra nechápe, že těžko může mít REALISTICKÉ souboje a zároveň systém RPG, v němž bude záležet, jakou zbraň nebo brnění má postava na sobě (resp. její staty). Zde se chce zřejmě hodlá inspirovat Dark Souls, jenže tam byly souboje sice jakoby realistické, nicméně ozvláštněné kotouly a kouzly, což v Paskvildomu být nemůže, tak jsem zvědav,,,
-
Skyrim je moc dobra hra a s Vavrovym článkem naprosto nesouhlasim. Skyrim je hra pro dospělé.
-
Doufám, že při soubojích bude více záležet na skillu postavy, než na skillu hráče. Nejsem vyznavač rychlého klikání. Spíš by mě bavilo dělat třeba kováře. Snad to půjde.
-
Co bereš jako úspěch?
-
Internet holt dneska dává možnost vyjadřovat se i lidem, který v reálu chodí s hlavou dolu a nedovolí si nikomu říct ani prd. Jde vidět, že někteří nikdy nedostali přes držku.
-
Zapřemýšlej nejdřív, jak moc racionální je tvá úvaha v příspěvku, na který jsem reagoval a pak tu piš něco o tom, že se snažíš někoho k něčemu přimět. Fakt nevím, kde se ve vás stále bere to přehnané sebevědomí. Asi se opravdu potvrzuje to co jsem říkal. Bude to tou neosobní diskuzí bez přímé, živé a reálné konfrontace s ostatními. Ztrácíte soudnost, protože na internetu nepocítíte nepříjemnost reálného nesouhlasu, či posměchu a tudíž necítíte odpovědnost za to co tu vyplivnete. No a ve finále jste strašně vyjevení z toho, že vám to dá někdo sežrat.
-
Vávra je srdcař. Moc, moc, moc mu přeju úspěch.
-
To jenom tak pro zajímavost, humor týkající se údajně malé výkonosti konzolí sem samozřejmě pobral...
-
Pokud jsem se správně dovtípil tak se jedná o internetový časopis o filmu a filmy(a videa vseobecne-at už v kině, televizi či na internetu) obvykle běží v cca 25 snímcích za sekundu.
-
a víš prečo? lebo mu závidíš... nehehehe :D xD XD
-
Skyrim není moc dobra hra a s Vavrovym článkem naprosto souhlasim. Skyrim je hra pro prťata
-
Předpokládám, že jeho článek o Skyrimu tě rozbrečel a teď jakože vracíš úder... Určitě teď Vávra kvůli tobě ani nebude spát
-
Timto slovnim prujmem k racionalnimu zamysleni nikoho neprimejes.
-
Snažím se přimět lidi a fanoušky k racionalnimu zamyšlení, aby hloupě naoslavovali každou ptakovinu, kterou jim Vavra naserviruje. Ja samozřejmě českým hram fandím, ale pripada mi, ze s absencí vydavatele Vávra uolne ztrazil soudnost a je na nejlepsi ceste potenciál sveho týmu a důvěry kickstarteru uplne promrhat, coz by byla škoda. Urcite nejsem jediny, komu se přístup Warhorsu mít v jedne hre uplne vsechno, zda zcela absurdní. Troska skepse nikdy neuškodí a v tomto prestrelenem případě to plati dvojnásob. Chce to trochu pokory a vysledek muze stat za to. Ale skrze středověké oblečení, šutry na ratajskem hradu a mnozstvi hnoje ve stredovekych stanvenich cesta k dobre hre rozhodně nevede. Myslim, ze kdyby se Vávra uz začal ponalu soustředit na skutečnou hru, vyvoj hlavniho hrdiny, způsob vylepšování zbrani - palcat +2 ve stredoveku? Ehm.. - získal by treba jeste vetsi financni podporu. Paskvildom zatim vypada spis jako nejaky edutainment pro skoly ci studenty nez revolucni rpg hra... Kritizovat jakoukoli kritiku dila je priznakem posetilosti a zaslepeneho fanatismu, coz je nejlepsi cesta k pruseru.
-
tralalala lololo *14* *14* *14* *12* *12* *12* *12*
-
Hra je pro tebe zpupná, jejího tvůrce označuješ za člověka se syndromem velikášství, ale to, že ty tu arogantně předhazuješ, jak bude něčí práce stát za h*vno už dávno před tím, než je dokončena, to ti přijde normální. Než začneš někoho osočovat, podívej se nejdřív na sebe..........pak sklop hlavu a poníženě odejdi *3*
-
Rust: Tak to opravdu ne. -_-
-
V první řadě jsi to neunesl ty, tak už zalez.
-
Worhammer: Líbí se mi, jak pořád opakuješ "koupím" v 1. osobě. Podle úrovně tvých názorů a nesmyslů, co tu řešíš, bych spíš tipoval "maminka koupí".