Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra o historickém a výzkumném aspektu RPG Kingdom Come
3.5.2014 | Ladislav Loukota
128 příspěvků
-
Ještě bych chtěl doplnit, že příčinou paranoie mohou být raná rodičovská zavržení, zejména neschopnost matky uspokojit citové potřeby dítěte. Jakmile vyjde Kingdome Come a maminka ti dovolí si tuto specialitku od Vávry zahrát, možná se tvůj duševní stav stabilizuje.
-
Tomu se říká paranoia, je to psychická nemoc, ale neboj, jsou na to léky. Po pár dnech léčby už takové pocity nebudeš mít.
-
To je jenom spekulace, až bude hra hotová na PC, tak si Warhorse uvědomí, že to ta lame-gen konzole ani neutáhne a ve finále by to museli ořezat jako prase.
-
Máš rád fantasy a přesto marníš čas diskutováním o něčem, co naopak rád nemáš... Ta dnešní mládež opravdu neví, co s volným časem *7*
-
bohužel pro tebe vyjde, to tě v té jeskyni, kde tě celý život drželi nenaučili číst?
-
ano, ale ja narazim na chybejici magii a co se týče úkolu, technicky je to jedno ale je to jako bys rekl že je jedno jestli čteš detektivku od agathy christie nebo od nejakeho netalentovaneho blogera. duležita je zapletka a jeji podani.
ja mam rad fantasy a ne realizmus -
Když si vezmu například úkoly v Zaklínači, tak to byla stejně detektivní práce jen s monstry. Něco podobného asi bude zde jen bez monster. Namísto toho by měli být chytřejší lidé.
To mi podle popisu nevadí. Jestli řeším vraždu služky anebo elfa je mi jedno. Navíc jestli zabiji po cestě 10 monster jako prd anebo dva protivníky a budu se u toho muset snažit mi připadá dost podobné. -
Proč mám takový pocit, že tyto dementní pindy sem všechny píše jeden a ten samý člověk? Už je to nuda *7*
-
jen aby ta hra nebyla až tak realna že bude nudná. priznejme si, koho by bavilo hrát za vencu z vidlákovic (čechy), bojovat v kurzu historickýho šermu a rešit vrazdu služky. chybí tam cool veci z fantasy her
-
Drda by to projíst dokázal
-
Uvědomuješ si, že slovo "hate" znamená nenávidět ? Ale vyznavačovi JB to asi nemá cenu ani vysvětlovat...
-
To, že někdo dotoval mu ještě do ruky nevkládá bič :-) Ať si za to dělaj party třeba každej měsíc, když vydaj hru, co slibujou.
P.S. Co by asi člověk musel jíst, aby projedl 1,8 milionu dolarů? -
Ty můžeš zůstat v klidu, protože na konzolích to stejně nevyjde...
-
Ty máš co mluvit o holení Alfe...
-
Kdyby se radši oholil by udělal líp, vypadá jak bezdomáč, hnus
-
Koukám, že Dan trochu přibral. Jenom doufám, že neprožírá všechny ty peníze, co jsem mu poslali na kickstartru. Doufám, že to jde všechno do vývoje. A doufám, že zas nebude žádná megaparty, a když, tak až z peněz, který si vydělají z prodeje hry. Ne z těch dotací od nás.
-
jen to ne, RPG, které nám vnucují představu že když má nůž +3 a né +9 tak se sním nedá nic zabít už tu byla. Hra má být realistická, tzn. doufám že nebude záležet na nějakých čísilkách a meč bude nebezpečná zbraň a né jen hračka, dokud ho třicetkrát nepřekovám
-
aha, to nevím, ok RIP :( (bulvár nesleduji)
-
Tak hlavně a především aby hra byla zdárně dokončena. Potom budu považovat za úspěch, že se ve hře objeví vše, co si tvůrci předsevzali. A v neposlední řadě komerční úspěch.
-
LOLOLOLOLOLOLO *12* *12* *12* *12* *12* *12*