Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra předvádí alchymii v Kingdom Come na úkolu s průjmem
19.1.2015 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
https://webtrh.cz/291565-prace-aaa-konzolove-hre-flash
Dokončení hry se očekává v Q2 2016
Oficialni oznameni posunu vydani -
"Na hracich nemam rad kdyz nejsou schopni poznat rozdil mezi staryma a novyma falloutama. Ale pokud jsou to konzolekids a je jim 10-15 tak chapu."
Nevim. 15 mi neni (vic nez dvojnasob) :D a hral jsem vsechny :D Rozdily tam jsou, ale blbej nebo debilni (cituji Vavru) neni ani jeden. ;) -
Na hracich nemam rad kdyz nejsou schopni poznat rozdil mezi staryma a novyma falloutama. Ale pokud jsou to konzolekids a je jim 10-15 tak chapu.
-
Vskutku jedni jak druzi.
-
Jj. I když tam se jim říkalo "Orcs".
-
To delivery Dec 2014 bylo na ty mece a dalsi blbinky, ktere byly u tech vyssich ranku.
To pomijeny poznaky o husitech nechapu, mohl by jsi to trochu rozvest, proc by ve hre, odehravajici se v roce 1403, meli byt husiti? -
Hm, tak pro tebe musi byt stresujici se i doma na hajzlu vysrat. Byt tebou prestanu hrat hry, jinak z toho stresu pojdes.
-
Jj na oblivionu sem miloval ty supermutanty.
-
ND znamená Nemocný D*bil?
-
To není špatný nápad, kolego ;)
-
Sorry kolegové, ale těch 30 minut byla pro mě naprostá ztráta času. Řešit půl hodiny v kuse zácpu, to raději budu bouchat 30 minut hlavou do zdi.
-
Narovinu, nejsem Vávra abych se snížil k pomlouvání, upozorňování ní na chyby druhých a sám si nebyl jistý svým produktem. Všichni máme spoustu informací co ta hra má umět a co ne, co vše bude možné co ne. Také díky Vávrovi víme, kde jiní vývojáři udělali chybu a zcela jistě ji v jeho hře neuvidíme. Co se týká datumu vydání, nechme se překvapit, ono když se totiž u projektu řekne Q4 2015 tak to většinou reálně je Q2 2016 s odůvodněním „musíme to doladit“ a během té doby se ještě vyberou další peníze, kterých není nikdy na takto rozmáchnutý projekt dost, tak pokud se nepodaří implementovat všechny Vávrovy sny tak pouze kvůli nedostatku financí, nikoliv pro přehnané ambice a megalomanství hlavního hrdiny celé tragikomedie Vávry. ;) Všem lidem co na hru přispěli, upřímně přeji minimální zklamání, a aby neztratili víru v komunitní financování her, protože některé jiné produkty jsou naprosto skvělé i v menším formátu a nabízí dokonalou hratelnost. Ono totiž hratelnost není o technickém a grafickém zpracování hry ale o originálním nápadu, a tem mi tady opravdu chybí. Nyní je to slátanina Skyrimu, Zaklínače, Haryho Pottera, tak pokud se to toho kotle hodí ještě Minecraft, Mount & Blade, simulátor počasí a serii Tycoon Hospital + City. Tak to bude prostě muset být ta nejlepší hra nasvětě, prostě Vávronina.
-
Nj, zapomněl jsem že v Drakensang jsou expy něco jinýho než ve snad všech ostatních hrách.
-
Přesně tak.. Jestli KC někdy výjde v použitelném a ZÁBAVNÉM stavu, tak se budu opravdu divit a nejspíš to bude za hooodně dlouhou dobu.
-
Je to Oblivion.
-
drakensang?
-
Je to bagr?
-
hm, Fallout 3 není Fallout :)
-
Ty se nevyjadřuj. Máš v tom uplně stejnej bordel.
-
Nebo se prostě bude držet myšlenky se kterou začínal, a udělá dospělou hru pro dospělé hráče.