Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jen si nejsem jistý, že bude hráče bavit vařit veškeré „spotřební,“ tedy neúkolové lektvary tímto způsobem." divím se, že si tohle autor článku nezjistil, pokud se nepletu, tak je tam možnost nechat lektvar vyrobit jedním kliknutím (přijdete tím o tu srandu, ale asi tak vyrobíte jen lektvary, na které máte recept v ruce). *3*
    • To by vyžadovalo investigativní žurnalistiku. Herní novináři zvládnou jen podívat se na video, které jim někdo pošle, případně přečíst si tiskovou zprávu. Pak stačí jen přidat jejich osobní názor, který nikoho nezajímá, a článek je hotový.
  • Vím, že je to alpha verze, fandím Warhorse, ale věnovat 30 minut imaginárnímu travícímu problému vesničana ve středověkkých reáliích, to chce hodně sebezapření, Vávru mám rád, ale po třech minutách jsem to přetočil na polovinu a z poloviny na poslední minutu, nic se neděje, FPS locknuté na 30 FPS, vidět to celé, unudil jsem se k smrti. Asi už stárnu.
    • Spíš jsi prostě tak trochu víc nemozkovýho kusu debila. To nebude věkem.
    • Asharak
      30FPS by mělo být k vůli videu, je to lepší, ikdyž mohli dát 60 no, jelikož to už uTube podporuje. Jenže sem tam ty FPS někde dost spadnou takže 30 optimalni pro ukazkovy video *2*
    • Je to technical alpha. V podstate len pre backerov. To ste hádam všetci nečakali, že budú teraz implementovať do hry questy priamo súvisiace s príbehom (alebo v podstate iné reálne questy, ktoré už majú napísané alebo budú písať). Veď nemajú ešte všetky mechanizmy a systémy v hre implementované, preto sú questy v alphe takéto jednoduché.
  • Obdivuji angličtinu pana Vávry. Na poslech velice dobré a srozumitelné.
  • Když řekl u vlasů "hairs" tak jsem skoro spadl ze židle. AJ není špatná, ale trochu kulhá na nohu. Navíc z některých výrazů typické Čengliš se určitě v zahraničí musí válet po zemi. Jinak nic proti němu, ale když jsem ho poslouchal, tak mě to okamžitě praštilo přes uši.
    • Jeho anglictina je furt lepsi nez nekterych nasich politiku.
    • VaZqeZ_EU
      Říká se tomu "autentický zážitek bez okras".

za a) i když se našlo u nás i v zahraničí (nemalé) množství lidí, kteří jeho "angličtinu" a vystupování kritizují, většině se to naopak líbí a jsou nadšeni z toho, že je tu konečně to pravé studio bez okras se správnými zapálenými lidmi, které jim přinese tu "správnou" hru.

za b) při tvorbě prvního videa na Kickstarter se to právě Danovi nezdálo ale lidé z profesionální reklamní agentury ho ujistily, že je to naopak to pravé. Lidé už neletí na uhlazené "PR" kecy.

Zjednodušeně řečeno - chtějí BIO (http://preview.turbosquid.com/Preview/2014/05/19__22_00_00/wooden_toilet_c_0001.jpg0a73f920-17ad-4fee-8341-07b8712f1b54Original.jpg) *3*
      • Jinými slovy platí to co říkám již dlouho. Angličtinou se zachvíli už nikdo nedomluví, protože si ji každý przní po svém a myslí si, že mu bude každý na 100% rozumět. Občas v práci také slyším různé výrazy, které počeštěné znamenají něco, ale v angličtině nic nebo něco zcela jiného.

K tomu "autentickému zažtitku" - Nevím co to je za módu a moc to nechápu. K b) - obsah je něco jiného než forma. "Uhlazené PR kecy" mají nulový obsah, ale jsou na úrovni. Tady sice obsah je, ale úroveň projevu je horší. Přitom by stačilo si to jen trochu připravit.
        • Pokud bys někdy slyšel mluvit anglicky Japonce, Vávrova výslovnost by tě pak nechala naprosto chladným. *3* Navíc ať to zní, jak chce, problém domluvit se evidentně nemá.
        • Řeknu ti to asi takhle. Spolužák na střední žil od narození do svých 14 let v Austrálii. Jak jistě víš, je to anglicky mluvící země. No, a v hodinách angličtiny ho učitelka peskovala že vůbec neumí mluvit, že má hroznou výslovnost a dostával trojky. Podotýkám že učitelka byla rodilá mluvčí, jenže z Anglie. A co z toho plyne? To z čeho tu obviňuješ Čechy, si předhazují i občané anglofonních zemí a stejně si rozumí. U nás zase Pražák napadá Brňáka, všichni napdají Ostraváky, Hanákovi nerozumí půlka republiky. Tedy jde vlastně o to, že pokud jazyk "przní" rodilý mluvčí, říkáme tomu dialekt. Pokud jazyk uplně stejně prasí cizinec, říkáme mu hov*do. Nic víc v tom není. V zásadě ale o nic nejde, protože kdo chce, ten tomu rozumí, a o ničem jiným jazyk není. (Mimochodem, pokud chceš někoho hanět za Angličtinu, měl bys nejdřív doladit svoji češtinu. Některé drobnosti ti asi unikají)
        • Jisty zpusob vyvoje a rozsirovani jazyka musi existovat, at je prirozene spravny nebo spatny. Nemel by ses na to divat tak moc pesimisticky.
          Pokud kuprikladu cech bude chtit mluvit 100% spravnou anglictinou, tak bude. Ale nevidim podstatny duvod proc se omezovat na tu korektni anglictinu a nezpestrovat si to diky moznostem cestiny.
          I proto existuji jisty napr. narazky v anglictine, ktery spravnej anglican nepochopi.
          Ale to je jedno *1* *4*
  • Dane, prosim, priprav si co reknes do videa predem, napis si to, a precti to, anglicky mluvit umis, ale nejde ti vymyslet obsah za chodu. Pusobi to strasne blbe kdyz mluvis jak robot.
  • ondra.ch
    jsem fakt zvědavej jestli tahle hra bude tak dokonalá a bez bugů, od té doby jak negativně kritizoval Skyrim jsem zvědavej jak on sám tu hru udělá
    • Paulcz
      Co do ztvárnění světa mi přijde dokonalá už teď.
    • ... a ty jsi už nějakou podobnou udělal ?
  • prosimtě Dane suchý pečivo, čaj a piškoty.. a taky se nemusíš se všim chlubit, ještě že si nedal na twitter fotku tý hnědý kaše
  • Kdyz to tak vemu ...

Vylezlo "technologicky" demo, kterymu nefungovaly ty technologie. Je to cca 1/2 roku co mi skleroza slouzi.

Za ten pulrok, tu mame demo alchymie. Zatim se muzem pos…rat.

Pocitejte se mnou. Co dalsiho jeste potrebujem simulovat. Lov zvere, zber korinku a roslinstva, zemedelstvi, vyrobu nastroju, kovarstvi. To mame 3 roky jen to fikne. A kde je nejakej pribeh, boj, AI, ... takze za 10let to prijde jak na koni.
    • jakubc
      Sice vím, že to nemá smysl lidem jako ty vysvětlovat, ale alfa se nemá stát plnohodnotnou verzí, nemá tam přibývat obsah, který mají hotový, je to jen ukázka toho, co zrovna ukázat chtějí, odměna pro backery a taky šance na nějaký ten širší test technických problémů. Jestli si myslíš, že alfa prezentuje současný stav hry, tak jsi vedle - jestli jen trollíš, tak jsem tě nakrmil a běž spát.
      • Aha, taksi tupan, kterej netusi, jak dlouho co trva udela. Alfa je soft, kterej obsahuje veskerou zasadni funcionalitu. V tomhle pripade system qstu, boje, funkcni grafiku ... a to vsechno pochopitelne muze mit bugy, i pomerne zasadni, ale nemely by byt viditelne na prvni pohled.

Do alfy se pak jeste muzou pridavat dalsi kravovinky, ktery nejsou podstatny pro funkci samotnou.

V tomhle pripade se ty kraviny resi predem, a na to podstatny nezbudou prachy.
        • Pleteš si alfu a betu. Alfa nemusí obsahovat vůbec nic, vyjma zrovna laděného kusu. Teprve až beta by měla obsahovat vlastně všechny zásadní herní mechaniky, a ty jsou navíc často zasazeny např do jednoho questu, který ve finální hře ani nebude (nebo si opravdu myslíš, že se nějak dostaneš k testovací verzi, tu si v klídku odehraješ jen s oželením nějakých těch bugů, a na finální verzi se tím pádem budeš moct vykašlat, protože to nebude mít význam?)
          • Bohuzel, neplete.
            • Ty se nevyjadřuj. Máš v tom uplně stejnej bordel.
      • Naopak ano. Alpha ma byt zabugovana plnohodnotna verze. Vsechny dulezite herni mechanismy by tam meli byt, byt v neodladenem stavu. Mozna ne u svetoznamych ceskych hernich designeru, ale normalne to tak u vyvoje her chodi.
  • Verze 0.2 zni dobre. Takze za 8 let plna hra? :-)
  • zatim zname 2 questy: ukradni fletnu a vyleč sr4čku. to bude fakt epicky rpg. asi pan vavra zapomel že rpg je hra na hrdiny, ne na honzu z vidlakova ktery se bude prohrabavat v hownech
    • zvlastni, tohle byl trolling a zustalo to, jine prispevky napsane slušne a bez sprostych slov mi smazali :(
      • Protoze je to pravda a navic si to podal docela vtipne, zatimco vetsinu tvych ostatnich prispevku predstavuje nesmyslny slovni prujem, az ten rozdil pochopis tak ti to hodne usnadni zivot =)
        *1*
    • RPG je Role playing games, tedy hry na hrani roli. Cesky preklad Hry na hrdiny je kapku zavadejici, protoze onen "hrdina" zde neni ve smyslu anglickeho slova "Hero", ale spise ve smyslu anglickeho slova "Character". Nicmene je to stale hezka pasticka, na kterou se chyti spousta lidi a udela ze sebe v diskusich blba :)
    • martin.mares.984
      Ale, tak kdyz mu ten prujem nakonec vyleci - bude vlastne "hrdina" pro toho, kdo trpel prujmem... ono hrdinstvi ma mnoho podob :-D

Kazdopadne treba v RPG Fantasy Life na 3DS muzes taky delat treba jenom kovare nebo alchymii a hrdiny jen zasobovat a lidi to bavi, i kdyz si tam muzes libovolne stridat profese podle chuti.
    • no hrabat se vidlema v průjmu.. a máme třetí quest!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit