Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra předvádí alchymii v Kingdom Come na úkolu s průjmem
19.1.2015 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Star Citizen a Kingdom Cum dávajú PC ako waiting platforme nový rozmer...priam galaktický, buhehe *15* *1* *5*
-
-
okej, ale natom videu ma 30fps lock....
-
To víš, ne každého baví ty konsoloidní sračky, které baví tebe.
-
chapu ze mas rad takovy ty mainstream prujmy jako the order, nebo unity, ale musis se furt opakovat?
-
-
Já taky nevím proč s tím nikdo nic neudělá. Pod každým typem hry stejný typ komentáře furt dokola... to musí porušovat pravidla přece *10* ^^
-
-
tak hlavne nebrec, ze si ty hry nezahrajes *14*
-
-
Narovinu, nejsem Vávra abych se snížil k pomlouvání, upozorňování ní na chyby druhých a sám si nebyl jistý svým produktem. Všichni máme spoustu informací co ta hra má umět a co ne, co vše bude možné co ne. Také díky Vávrovi víme, kde jiní vývojáři udělali chybu a zcela jistě ji v jeho hře neuvidíme. Co se týká datumu vydání, nechme se překvapit, ono když se totiž u projektu řekne Q4 2015 tak to většinou reálně je Q2 2016 s odůvodněním „musíme to doladit“ a během té doby se ještě vyberou další peníze, kterých není nikdy na takto rozmáchnutý projekt dost, tak pokud se nepodaří implementovat všechny Vávrovy sny tak pouze kvůli nedostatku financí, nikoliv pro přehnané ambice a megalomanství hlavního hrdiny celé tragikomedie Vávry. ;) Všem lidem co na hru přispěli, upřímně přeji minimální zklamání, a aby neztratili víru v komunitní financování her, protože některé jiné produkty jsou naprosto skvělé i v menším formátu a nabízí dokonalou hratelnost. Ono totiž hratelnost není o technickém a grafickém zpracování hry ale o originálním nápadu, a tem mi tady opravdu chybí. Nyní je to slátanina Skyrimu, Zaklínače, Haryho Pottera, tak pokud se to toho kotle hodí ještě Minecraft, Mount & Blade, simulátor počasí a serii Tycoon Hospital + City. Tak to bude prostě muset být ta nejlepší hra nasvětě, prostě Vávronina.
-
-
ND znamená Nemocný D*bil?
-
-
Tahle hra nikdy nebude hratelná
-
-
Ty nikdy nebudeš chytrej.
-
Nojo, ty jsi úplnej https://www.youtube.com/watch?v=0YILeo5xWsU .-)
-
-
Rekneme si to na rovinu. Puvodne bylo na kickstarteru napsane part 1 - nekdy kolem vanoc 2014. Zbytek v prubehu a na konci 2015. Nicmene se tu vydala "technicka alpha" - pojem vymysleny Vavrou. Alpha ma mit plnohodnotne gameplayove mechanismy, ktere mohou byt zabugovane. Technologicke demo na Cryengine uz davno bylo pred x lety a pochybuji, ze by Warhorse nejake zajimave technologie vymyslelo. Aspon by mne zajimalo jake, protoze v jejich "technologicke alphe" toho moc nemaji. Combat a jezdeni na koni, dulezite pro herni zazitek, nikde zatim take neni. Husiti tam take nejsou. Maximalne Vavra troli jen aby mel reklamu. Takze se tesim na part 2. A jelikoz warhorse vybral na kistarteru trojnasobek a jak v prvnim videu Dan priznava, meli jeste investora, tak to bude urcite bomba. Nejvic se tesim, jak budu s konikem jezdit po vesnicce a zkouset jeich kolize :D
-
-
Akt I byl od začátku plánovaný na konec 2015.
Ten pojem ber jako označení ukázky vybraného obsahu backerům. Zkus na to vymyslet lepší pojem :-)
Husiti v roce 1403 ani být nemůžou. -
-
V tom pripade si neni nad to zopakovat jejich kicstarter stranku: "EMPEROR (collector's edition) Estimated delivery: Dec 2014 Ships anywhere in the world. Release date: Q4, 2015 on PC, Mac and Linux Approx. gameplay time: 30 hours (Act 1), 70+ hours (all 3 acts)"
Nicmene to budu brat za chybu a muj omyl. To ovsem znamena, ze planuji vydat act1 kolem konce 2015 a zbytek jejich actu jako dlc az po vydani (2016). Jak rikal, jejich act ma rozlohu 9 km ctverecnich, coz znamena o trochu vic nez tam maji. Kazdy act znamena novou mapu a mezi temi bude mozne cestovat. Takze trada... to co ma je vlastne alpha verze jejich hry (kdyz pominu nejdulezitejsi herni mechanismy). Ok. Moje chyba. Vivat Warhorse *1*
ps: tvou poznamku u husitstvi pominu :P -
-
To delivery Dec 2014 bylo na ty mece a dalsi blbinky, ktere byly u tech vyssich ranku.
To pomijeny poznaky o husitech nechapu, mohl by jsi to trochu rozvest, proc by ve hre, odehravajici se v roce 1403, meli byt husiti?
-
-
-
btw: osvezte mi nekdo pamet. Nehejtoval nahodou Vavra chyby na Skyrimu a Falloutu?
-
-
hm, Fallout 3 není Fallout :)
-
-
Je to bagr?
-
-
Je to Oblivion.
-
-
"Na hracich nemam rad kdyz nejsou schopni poznat rozdil mezi staryma a novyma falloutama. Ale pokud jsou to konzolekids a je jim 10-15 tak chapu."
Nevim. 15 mi neni (vic nez dvojnasob) :D a hral jsem vsechny :D Rozdily tam jsou, ale blbej nebo debilni (cituji Vavru) neni ani jeden. ;) -
Na hracich nemam rad kdyz nejsou schopni poznat rozdil mezi staryma a novyma falloutama. Ale pokud jsou to konzolekids a je jim 10-15 tak chapu.
-
Vskutku jedni jak druzi.
-
Jj. I když tam se jim říkalo "Orcs".
-
Jj na oblivionu sem miloval ty supermutanty.
-
-
-
-
No pravděpodobně bude zanedlouho hejtovat chyby ve tvém příspěvku důde.
-
-
-
Tahle hra se mi čím dál tím víc nelíbí *10*
-
-
njn není tam u čeho honit
-
-
Nepotřebuji honit u PC hry *3*
-
Třeba vyjde mod ...
-
-
-
Ten rybář vypadá jako Joe Satriani. *15*
-
Sorry kolegové, ale těch 30 minut byla pro mě naprostá ztráta času. Řešit půl hodiny v kuse zácpu, to raději budu bouchat 30 minut hlavou do zdi.
-
-
To není špatný nápad, kolego ;)
-
-
Jsem jediný kdo je pohoršený tou whiskey co má vávra na stole ?
-
-
Jsi pohoršený tím, že si nemůžeš dovolit dobrou whiskey?
-
Třeba je to průjem
-
Třeba je to čaj
-
Ne, určitě vás bude víc.
-
-
Life is Feudal je v některých věcech propracovanější.
-
-
Nevím, moc se mi zatím nelíbí... ale uvidíme.
-
Tak to je pecka! Díky za tip!
-
Takových názorů bych se na tvém místě zdržel, dokud nebudou obě hry doopravdy dokončeny.
Nebo napsat, "Life is Feudal se mně zdá propracovanější" a hned ti někdo odpoví *3* -
-
Pokud totiž se nebude upravovat terén, napřiklad po těžké bitvě, nebo jen tak. Nebo bořit historickým způsobem boje budovy, popřípadě je znovu opravit podle potřeb. Pokud si nemusím hlídat kvalitu nasbíraného materiálu třeba na výrobu zbraní, aby se to pak promítlo i na kvalitu té zbraně. Tak tím se mi toto RPG zdá už poněkud tuctové. Je to jen můj názor. U Kingdome Come se těším pouze na příběh.
-
-
Nepřijde mi, že by Life is Feudal měl nějaké větší ambice, vypadá jako ostatní sandbox MMORPG hry (Mortal Online, Darkfall, Wurm) a vytýkat KC věci (stavění atd.), které ani nechce mít je trošku hloupé.
-
Pokud to není čistý sandbox tak je to tuctové? Nic proti tomu, co říkáš, ale tomu se většinou musí obětovat spousta jiných věcí (výkon, grafika, autentičnost... atp)
-
-
ano ... poněkud tuctové. Questy ... cesta za cílem ... questy ... boj .... questy ... pěkné jsou samozřejmě prvky jako praní prádla, aby člověk nevypadal jako šupák, nebo koukání na mávání rukama při alchymii, zajímavý pohyb NPC při zabití výčepního atd. ... ale shoří dům pokud na střechu padne ohnivý šíp ptám se ?? Prostě chtělo to více reality podle mého.
-
-
To by bylo naprosto skvělý... jen si nemyslím, že je to ještě dneska možný bez toho, aby hra vypadala jako z roku 2001.
-
-
-
Tedy uvidíme *3* Každopádně Life is Feudal vypadá taky "prďácky".
Více takových projektů.. jen více! http://home.hio.no/sevu/Pi3web/bilder/ET%20computer%20kid%20happy%20surprised2.jpg -
-
Po Kingdome Come se těším ještě na Novus Inceptio ... vím, že Life is Feudal a Kingdome Come jsou dva různý žánry. Jedno se zaměřuje na příběh a druhé spíše na stavby hradů, ale nesnaží se oba tyto tituly o simulaci středověku ? ... a to se Life is Feudal opravdu daří.
-
-
Nevím kde všichni vyhrabali, že KC má být simulace... Spíš tam jde o to odprostit doposud nikým nevydařený žánr RPG od zhovadělého fantasy a dokázat, že hry můžou být i něco jiného než bezhlavé sekání a farmení na stále se spawnujících NPC.
-
Life is Feudal simuluje spíš low-fantasy.
-
Souhlas *3*
-
-
-
-
-
-
Dan Vávra je neumětel, který řeší stojící npc v ostatních hrách, ale neptá se proč. Ten stejný prvok, který odsuzuje cell shading na interaktivních předmětech, ale už jej nezajímá, že je k**va stresující hledat kopřivu.
-
-
Hm, tak pro tebe musi byt stresujici se i doma na hajzlu vysrat. Byt tebou prestanu hrat hry, jinak z toho stresu pojdes.
-