-
"jak je všechno 3D sociálně interaktivně family mass market onlajn" vystizne napsano :)
-
Souhlas s clankem. Jeste ze tam byl Battlefield 3, ArmA 3 a novej Batman jinak bych se asi nemel na co tesit.
Ad. Mafie 2 ja bych k ni tak kriticky nebyl. Pribeh takova pecka jak slibovali nebyl a az na vyjimky mise staly docela za prd ale graficka a hlavne fyzika aut byly excelentni a mela fakt super particle efekty, i kdyz za pridani volne jizdy az v DLC a vubec seseknuti hry a vypousteni jejich ruznych casti az posleze v DLC (urcite to vymyslel nejakej marketak) by nekdo mel chodit kanalama. -
Vemte si takového Terryho Gilliama. Ten natočil už tolik výpravných s prominutím sraček...rozhodně se ale nikdy nepodbízel masovému vkusu a dělal si co se mu zachce. Chtělo by to někoho s balíkem peněz, kdo by se nebál narvat je do něčeho fakticky neotřelého. Jinak sequelitidu bych úplně nekritizoval, některá pokračování jsou vymaštěná, ale např. Gears of war 3 bude nejlepší z trilogie (a kdo tvrdí že ne, nehrál betu)
-
4 Kocur: Z nadavok ta neobvinujem:-) ty si len nepochopil podstatu mojho prispevku ale nevadi ;-) Co sa tyka scenara atd po prejdeni IS pod Take 2 urobili velky pani Danovy par cervenych ciar cez jeho pracu co malo za nasledok aj jeho odchod. O tom si ale zisti nieco ty ;-) Na to by ale najlepsie odpovedal samotny Dan. Ja mozno len taram:-)
-
O tom čo je dobrá hra a čo nie je by sme sa tu mohli naťahovať do rána a táto diskusia sa tu absolútne nehodí. Ja len hovorím, že nemôžem uveriť, že autor článku je zároveň autorom scenára a základného designu mafie 2. Dôvod som napísal
-
TLESKÁM!!! Je mi 33 a z to co jsem četl bylo jako by snad někdo četl moje myšlenky a napsal je. Byť jiným slohem ale přece. Více takových článků, ať se "hráči" trochu zamyslí. Takový šlápnutí do |-|ovna jako bylo posledně s tématem o různých hrách na jiné části planety sem nepatří. Tohle je jiná liga. :-)
-
Debata o tom, či je alebo nie je mafia 2 dobrá hra patrí inde. Tu ide o to, že keď sa pozrieš na článok, a Danom popisované zlé vlastnosti hier tak v podstate neviem, čo z toho na M2 nesedí. Je to mafia 2, teda meno zdedila po hre na ktorú nenadväzuje (teraz kvôli tým 2 minutám kedy máte odprasknuť Thomasa Angela nebudeme snáď tvrdiť že hry na seba nadväzujú). Ako sám napísal, keby sa hra volala inak, hráčom by to nijak nevadilo ale oni proste chceli vyťažiť z toho názvu, byť to dobré z M1 tam toho ostalo možno tak 5%, ak vôbec. Ak ide o to že mu vadí "bad ass husto killer" no, skús napočítať, koľko si počas hrania kampane v mafii 2 postrieľal ľudí. Osobne si myslím že je to minimálne 10násobok toho čo v mafii 1
-
Já mám pocit, že herní průmysl prostě jen následuje všeobecný trend všeho ostatního ve světě, tedy směr po hlavě do pr... zadnice. Čest a sláva všem výjimkám. A s tím zbytkem stejně nic nesvedem, na to jsme moc malé ryby.
-
Já moc komentářů na weby nepíšu ale pod tento článek Dana Vávry bych se klidně podepsal. Info: 30 let, dohrány všechny dobré hry od vzniku PC.
-
urcite predmet zasluhujici projednani v diskuzi..a dokazal by si taky rict co ti na ty mafii 2 tak vadi?
-
Pěkný článek
-
souhlas
-
haha super ... tak prave si vyhral cenu : dick numba 2 v teto diskuzi ... a nezapomen ze herni prumysl ti toho hodne dluzi
-
hele co mate vsichni s tou mafii 2 ? me ta hra prijde pecka , snad jen pribeh , ve kterym sem se ztracel stejne jako v kmotru 2 a postavy, ktere se mi pod kuzi zrovna nevryli.
-
Far Cry 2 je nejvic na pest hra..Nechapu ze ty bugy jeste neopravili, ja kdybych to tedka recenzoval tak tomu dam tak 7/10, lituju toho ze jsem si to na tom steamu ve sleve kupoval :(
-
Ja som mu nadával ? Pozri sa na ten text ešte raz. A že na mafiu 2 písal scenár a základný design je fakt, to si keď tak zisti.
-
ses dick
-
4 Kocur: Nadavat Danu Vavrovy za Mafiu 2 je ako chvalit Crytek za Far Cry 2 :-) (sry neda sa mi z tel citovat prispevol)
-
SUHLAS , pod ten clanok sa mozem podpisat
-
Slušná úvaha, to šaškování CEO velkých firem je trefně vypíchnuto. A taky poznatek, že hry jsou většinou vykalkulovaný, syntetický produkt, který většinu lidí, kteří ho tvoří, v podstatě nezajímá. Prodejní čísla ale hovoří jasně.
Jen to rýpání do Brothers in Arms 4 je střela vedle. Vypadá to stejně debilně, jako Inglorious Basterds a možná o trochu zábavněji,. Příslušník 101st Airborne s čírem a válečnými barvami na ksichtě je věc zcela autentická. Tomahawk jsem ochotný odpustit jako uměleckou licenci ...