Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu, že taková hra může někoho bavit, ale nemluvil bych o ní ve spojení hardcore a PC, hardcore hry na PC byly vždy o komplikovanosti a né o tom, že je nějakou pasáž potřeba donekonečna opakovat než hráč příjde na způsob jak ji projít. Hrál jsem Ninja Gaiden nebo DMC 3 a Demon's Souls jsem měl chuť zkusit, ale asi už jsem moc starý na to hrát něco kvůli pocitu, že jsem překonal pasáž hry s přemrštěnou obtížností. Na hrách mě dnes nejvíc zajímá příběh a jeho podání hráči. Asi nejvíc z console-only her se teď těším na LA Noir. Ale jinak se mi popravdě na PSko víceméně jen práší, více mi slouží jako přehrávač než jako herní konzole.
  • Spades
    Tuto hru jsem zral uz u prvni hry, ale nemam PS3, tak doufam ze dodrzi slib a vyjde to na xbox
  • Spades
    toto je JRPG - pokud narazis na to, ze nejlepsi JRPG jsou na konzolich tak ano, ale treba diablo, dungeon siege a dalsi jsou pc only
  • Spades
    magicka neni RPG
  • Spades
    Muzes hru projet klidne bez smrti... kdyz si opravdovej skilla :)
  • zdroj zde
    http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/20200701/Why_No_Super_Street_Fighter_IV_for_PC?pg=381
  • xMort
    Ještě aby ne, když běží v XNA.
  • Je to hra pro inteligentni lidi, kteri dokazi pozorovat a premyslet. Nesmi se to brat jako tupa mlaticka, tak se ta hra hrat neda. Je jasne ze pro urcitou sortu hracu to rozhodne neni, ale ti at si hrqji treba cod :-). V demons souls jsem prvni tri bosy dal napoprve.
  • Ale prave o tom nektery hry jsou, tak jako jiny jsou zase o necem jinym. Staci si jen vybrat dle sveho gusta. Napr. je spousta lidi, co neda dopustit na Rush'n Attack a jak to byla tezka hra. A nebylo to zadny pokus omyl, ale proste jsi to musel jen umet :) Tohle jsou jen vymluvy lidi, kteri nemeli nervy a sikovny prsty :)
  • Blbost, hral jsem predchudce Demons Souls a vubec to neni hardcore, jak se povida. Zvlast pro nas pametniky, co pamatujeme poradne hry. Pro dnesni mladochy je hardcore vsechno, kde se automaticky neobnovuje zdravi. Staci trocha trpelivosti a rozvahy a chapat tu hru jako objevovaci. Podobne jako je tí v roguelike hrach, ktere jsou ale mnohem tezsi.
  • Pekné video, škoda, že si túto hru nezahrám. Ja mám už isté roky a hry hrám pre zábavu, nie preto aby ma frustrovali... ak je niekto masochista, tak prosím, ja zvolím niečo zábavného.
  • Magicka je dobrá ale bude i na xbox *1*
  • Například?
  • tomu sám nevěříš, že?
  • taka magicka je len pc only a je perfektna... lahko porazi take tituly ako Dragon age ci mass effect.
  • Zayl
    Opravdu? Jmenuj teda nějaké. A ne JRPG, bo ty jsou prakticky exkluzivní pro konzole.
  • zdeeneek
    koncept hry postaveny na tom aby se hrac dostal nekam dal ve hre, tak musi umrit se mne taky moc nelibi ... to se ve hrach objevovalo tak pred 15 lety kdy se tim prodluzovala hraci doba pokud byla hra prilis kratka
  • Zayl
    SMB jsem nehrál, každopádně jestli narážíš na retardované skákací pasáže nebo bossy na které člověk musel umět specifický pattern jinak chcípnul jedním pohledem... to bylo omezení té doby. Dnes bych čekal víc.

Nepochop mě špatně, já vám to neberu. Ale hrát něco 50x dokola jen abych konečně trefil tu správnou sekvenci je pro mě spíš frustrující než zábavné.
  • Dark Souls je japonské RPG jak stehno, tvůj strach je oprávněný.
  • On má, ale pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit