Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Tak to je brutus diskuze, nechápu ten hate na DS, když je to díky bohu zase jednou pořádná a propracovaná temná fantasy a né nějaký omalovánky pro kr*pli. Kdyby ta hra nevyšla na PC, udělají vývojáři možná líp. Stejně tak by to mohlo být i s ostatními hrami, u kterých PC hráči prosili aby byly vydány na PC a pak nad nimi ohrnovali nos. Znám sice i celou řadu slušných PC hráčů, ale tady se bohužel sešla pěkná sebranka.
    • Hate na DS je většinou od lidí co se nedostali přes prvniho bosse nebo při troše štěstí skončili u draka. Osobně se na DS těším jak malé dítě, zberatlka už abych měl doma tu collector edici
  • Už tak jsi se ztrapnil dost a tobě to pořád nestačí?
  • Když už se tu nakously konverze, rád bych od iD slyšel vysvětlení, proč u Rage (které se hraje na myši a klávesnici báječně) po mě hra furt chce, abych mačkal A a X? :-)
  • Bohužel jsem ještě nehrál ani jedničku, myslím, že je to přesně můj šálek kávy, ale GfWL mi už nesmí do compu, takže čekám do léta:(
  • michelangelocz
    Chvili nesleduju herni weby a on se objevy prvni echtovni trailer na druhy Dark Souls. S U P E R ! A docela me i zbavuje pachuti dosavadniho prezentovani tyhle hry. Jesteze se v Breznu nedeje nic zasadniho, co by me vyrazne rusilo od hrani :)
  • Ono to nakonec vychází na všechny platformy ve stejný den ? Mám totiž takový vtíravý pocit, že někdy na podzim jsem četl, že si na PC verzi budeme muset počkat... Pokud to změnili tak je to ovšem jedině dobře. :)
  • Jo jo, tak ted jsi pobavil :), videem poskladanym fanousky predevsim z datadisku, ktery ani nebyl soucasti zakladni hry. Hlavne ten fanouskouvsky hlas, ten je fakt bozi ;) i s temi castmi dialogu, ktere ve hre nejsou. A navic bylo uplne jedno jestli si Sifa zachranil nebo ne, stejne te napadl, jen to video uvodni se trochu lisilo.
    • PravyMonty
      Sif tě napadl, jelikož tě chtěl ochránit před Abyss a nechtěl abys dopadl jako chudák chrabrý sir Artorias.
      Je lepší zemřít v boji, než umírat v neskutečných mukách Abyssu.
    • Tak samozřejmě že tě napadl ty tupoune obecný. Sif byl věrný Sirovi až za hrob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit