Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
Jediná hra ktorá ma v súčasnosti baví neskutočne dlho.
-
to to video projeli nějakým filtrem, aby ingame grafika naschvál vypadala jako 10 let stará hra?
-
Apropo pre všetkých pc dementov, chodte strieľať do tých vašich šmejďackych hier a neoxidujte tu. Ak sa ti tá hra nepáči tak tu ani nelez. Nikto nie je zvedavý na vaše výpoty.
-
-
ne
-
-
Ono je to na mobil, nebo proč to má takovou grafiku?
-
-
nn, je to prostě jeno, hnusný *1*
-
-
Rahpsody, mas jediný štestí že to vlákno někdo smazal, tak to rekapituluju bez tvejch urážek, aby to tu zustalo:
Rhapsody tvrdí, že na krabici je uvedený, že DS1 potřebuje/doporučuje k hraní gamepad. Poslal sem tenhle screen krabice, kde o ovladaci neni ani zmínka:
http://vgboxart.com/view/48189/dark-souls-prepared-to-die-edition-cover/
Tak mi začal tvrdit že to je neoficialni obal a buh vi co, když sem ho vyzval, at teda postne oficiální obal, kde bude videt ten poožadavek ovladače, začal prudit do mojeho nicku. Nakonci uznal, že mele nesmysly :D A žádnej screen nikdy nepostne... HAHAHAHA -
-
EGO uspokojeno. Kilometrovej HATE vyvolán. Gratuluji dítě.
-
-
za reakci já nemůžu, ale docela sem se pobavil o tom nic.
-
-
Na Steamu je doporučení hrát hru s gamepadem (alespon před měsícem tomu tak bylo).
Třeba ke mnou zmíněnému Sleeping Dogs by to měli připíchnout také, jinak hrozí že si člověk myš oddělá. -
Tu je PC obal s hláškou:
Supports Xbox 360 controler for windows.
Podporuje neznamená vyžaduje
http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/pc/16711d1358292836-dark-souls-prepare-die-edition-en-pl-obal-dvd-en-pl.jpg -
-
co je na steamu a co se programátoři vyprávěj na netu je jedna věc, co je na krabici druhá. Krabice je to co si kupuju, steam ani net nečekuju. Díky za potvrzení toho, co tu celou dobu říkám, fakt už sem se bál, že sou tu fanatici všichni
-
-
Já tady vidím jen jednoho fanatika a to tebe *1* Prostě rovnou řekni, že DS byl nad tvoje síly a nekecejtu o špatným portu *1*
-
-
ten port stojí totálně za nic, když nejde hrát na klávesnici a myši na PC, bráško :)
-
-
Ja jsem to dohral na klavesnici a mysi, musis si stahnout ruzne fixy od uzivatelu, kteri to trochu prizpusobi. Jinak o tom, ze port je srack* zadna. Aspon je videt jak jsou na tom konzole dobre.
-
Ja si myslim, ze hrat to na K+M je proste blbost, protoze tahle hra je designovana a jeji hratelnost perfektne odladena na gamepad a jeho vlastnosti. Hrat to na K+M rovna se vedome si kazit zazitek ze hry. Presto se najede dost lidi, kteri tvrdi, ze to na K+M dohrali.
-
-
haha tak tomu nevěř, nic co vyšlo v po roce 2000 nemuže bejt nad síly člověka, co dohrál skoro šecko i na ZX spektru
-
-
-
-
A co jako?
-
Tak VGboxart je fan stránka a lidi tam předkládají svoje návrhy apod. Tohle je neoficiální obal
-
-
at to ma funkcni coop at to ma funkcni coop at to ma fun....
-
-
"Coop" ma uz Demon Souls, fun to má ale hadam ze v jinym smyslu nez ty bys chtěl
-
-
tak fun to ma to jiste.. ale nechtel jsem psat porad dokola, ze funkcni coop :) takze jsem to zkratil.. ze to je fun je nahoda ;) nicmene k tematu.. tobe se dari v prvnim dile spojit se s urcitym konkretnim kamosem ke hrani coop?? me to totiz nejde (a co vim tak ani jinym lidem) jedine co funguje je ten invazivni multiplayer coz je, ale naprosto nahodne, takze kdyz se s nekym dohodnes ze by jste sly spolu tak mas proste smulu.. a pritom by to melo jit.. jenze gamesforwindows :( tak by me vazne zajimalo jestli to nekomu funguje.. btw: na minuska jsem zvyklej, ale ted bych raci argumenty :)
-
-
No, jde to... Já už mam třeba lokaci hotovou, on ne (v Demon Souls je to takle potreba mam za to). Domluvíme se hned někde na startu uplně bokem a já tam udělám znak a on si mě přivolá na pomoc... Jo a hraju na PSku, nevim jesti to je jinaci oproti PC
-
-
odkdy je Demon's souls na PC?
-
-
skoda ze to neslo na pc bych to rad zkusil.. jinak podle minusek to vypada jako kdyby lide meli jiny nazor na funkcnost coopu u DarkSouls1 skoda ze krome minuskovani nenapisi vic :)
-
s tím přesně souhlasim, dark souls sice dotahuje některý technický nedostatky demon souls, ale z demon souls jsem měl lepší pocit celkově
-
No, podle me je Demon Souls lepsi nez Dark Souls :)
-
vzdyt je to jedno.. :) je to skoro stejny lol
-
ahaaa, já už naivně doufal, že by mohlo bejt demon's souls na pc :D
-
Neni, ja psal v prvnim prispevku o Demon Souls, on porad pokracoval o Dark Souls, tak jsem zakompnoval Dark Souls do mojeho druhyho prispevku *1*
-
-
tak to bude ten problem.. na konzolich to funguje, ale pc verze je prusvih.. ostatne DS2 ma uz na multak u PC pouzivat steam api tak snad to bude lepsi nez s tim m$ shitem.. a o tom byl muj prvni prispevek modlidba PC uzivatele za to aby ten coop konecne alespon u 2ky fungoval jak ma ;)
-
-
-
-
-
Zacatek hezky, ale potom prisly graficky velmi spatne ukazky ze hry.
-
-
Si děláš srandu nebo co? Velmi špatné ukázky si představuji úplně, ale úplně jinak. Ano ty textury jsou špatné, ale ten výtvarný styl je pořád absolutně úžasný.
-
Jo, protože Dark Souls je vyloženě hra o grafice :D
-
-
Ja mam Dark Souls rad a graficky se mi libi, ale ted se bavime o traileru a ten je spatny.
-
Dark Souls i Demons Souls jsou jedny z visuálně nejpůsobivějších her, díky jejich výtvarnýmu zpracování a slabej technickej základ by to mohl shodit.
Na ten trailer sem se radši nekoukal, ale upřímě mě překvapilo jak špatně vypadala Beta na PS3. Podle mě dokonce hůř než první Dark Souls (když pominu vylepšenou fyziku šatů). Doufám že to ještě vyladěj, ale stejně asi radši půjdu do PC verze. -
-
Hm, pokud PC verze bude takova jako u Dark Souls I, tak bych rekl... radeji ne.
-
-
Ne nebude to jako u DS 1 a i kdyby to tak bylo tak s radosti reknu ano.
-
-
-
-
Stylizace je opet na jednicku ale textury a modely se zdaji byt ponekud rozplizlejsi. Skoda ze to nedelaj na next gen konzole...
-
-
Bude to i na nové konzole.
-
-
Ja to samozrejme myslel tak ze je skoda ze neni jenom na nove konzole (a PC). To zpracovani by pak mohlo byt uplne jinde.
-
A tohle víš jak? Tuhle možnost vyvrátili už několikrát
-
-
Pardon, PS4 verze fakt zmizela z nabídek *9* Sakryš *9*
-
-
engine je puvodni proto zadne zmena v grafice..
-
-
-
-
Tolik sarkazmu jsem jako v bode 1. uz dlouho nevidel. Tech celych 20 vet, ktere s Vami prohodi NPC a par popisku na zbranich, ve kterych je popsany pribeh, je uplny roman.
-
-
Nevzdělanče.
http://www.youtube.com/user/VaatiVidya
http://www.youtube.com/user/EpicNameBro -
-
Problém je v té druhé části věty, kterou jsi napsal pod bodem 1 ("Doufám, že příběh bude stejně skvělý (nebo lepší) a stejně božsky podaný jako v jedničce"). K příběhu jsi se totiž často dostával jen přes čtení popisů zbraní a vybavení. A to není zrovna ideální, natož božský způsob vyprávění.
-
-
Lojzo?
-
Můžete svému jedinému králi a spasiteli objektivně vysvětlit, jak to vlastně v té hře s příběhem je? A zdržte se prosím superlativů, zajímají mě jen fakta.
-
-
Chlapici zapomeli dodat, ze pribeh je odvypraven cca 4 videy a 20 vetami s 4-5 NPCs. To je to bozske podle nich. Proste jdes a sejmes vse co Ti stoji v ceste. Ve hre se stravi 95% bojem, 4% RPG prvky a 1% dialogy s NPC. To aby clovek prilis se nemusel zatezovat, jak jsem rekl idealni na vecerni odreagovani po praci - neco jako telenovela pro zenske.
-
-
Pán asi neví kolik se toho dá vyčíst z popisu předmětů atd. O každém bossovi se tak můžeš dozvědět hromadu zajímavých věcí, stejně tak o celkovém příběhu a svetě ve kterém se hra odehrává. Prostě a jednoduše, místo aby dali do hry nějaké trapné knížky a listiny, které bys musel do nekonečna číst a které by se stejně kvalitou nepřiblížili normálním knihám (skyrim), chytře ukryli celý příběh a nechali na hráči aby ho sám našel. Hra holt nevyžaduje jen skill, ale také inteligenci a tím hráči zvyklí se strojově pročítat tunami rádoby archaicky psaného textu netrpí.
-
-
Příběh je vytvořen opravdu božsky jelikož celé to funguje na principu tvořivosti a představivosti hráče. Tohle je neocenitelné a tvůrci zaslouží uznání za to co vytvořili.
-
-
Hodně je toho na itemech. Každé NPC toho má taky hodně, ale nestačí na něho kliknout jednou. Většinou ti pokaždé řekne něco jiného. Každý náznak musíš lepit do sebe a většinou to zapadne. Plus tam jsou třeba náznaky a nedořešené věci, o kterých si musíš domýšlet sám. Např proč nejlepší obouruční bojovník Artorias bojuje jednoruč. Je humanoid Priscilla dcera Seath The Scaleless, který zradil svůj vlastní rod. Celý konec je jedním slovem nádhera. Zlo znamená dobro.
-
Kdybych tedy neměl chodit pro analogii daleko, tak je vyprávění příběhu (a také lore) nikoliv nepodobné kupříkladu mechanismům z prvních silent hillů?
-
Mechanismus funguje na tvé představivosti a pochopení náznaku a samozřejmě inteligenci. Ne všichni si dají 1+1 dohromady jako např. Lojza
-
Stačí mi vysvětlit mechanismus, nepotřebuji znát celé lore.
-
Si to pust na youtube. Jsou to hodiny a hodiny....
-
Ale přesně toto je to, co jsem nechtěl slyšet, vágní plky. Můžete to trochu rozvést. Prosím.
-
-
Nejlepší fantasy svět+lore+ příběh za posledních 12-13 let stačí?
-
-
-
A tu máš ještě dodatek, a to skvěle zpracovaný Příběh o siru Artoriasovi
(Ve kterém je hned na začátku jedna nepřesnost a kdo na ní přijde bude mít dobrý pocit.)
http://www.youtube.com/watch?v=o4HQZqwsX34
-
-
Příběh to má naprosto brilantní a nebál bych se ho označit za přelomový. Horší je, že herní populace je čím dal tupější, a proto když je příběh podáván trošku jiným způsobem než telením tuny klišé, tak už je oheň na střeše.
-
-
S touto casti vyroku lze jednoznacne souhlasit:"Horší je, že herní populace je čím dal tupější". Proto byla odbourana nutnost cist si dlouhe dialogy, knihy a dale moznosti konverzace s NPC byla omezena na minimum. Vetsina NPC ma v zasobe 5 vet, aby hrace nebolela hlava a nemusel namahat tu kouli co nosi na krku. No pro lamy, ktere nic nehraly, nebo maji v merku pouze konzolove hry, asi v pohode. Mohli udelat vynikajici RPG, avsak udelali z toho solidni mlaticku na odreagovani po praci.
-
-
Odpor ke čtení odstavců textů během hraní nemá nic společnýho s tupostí. Když prostě držim v ruce ovladač, tak chci hrát, interagovat. O tom hry jako médium jsou. Když chci číst romány, otevřu si knížku.
-
-
totální bullshit... Ten příběh a lore je tak propracovaný, že to nemá v současnosti konkurenci.... Pokud jsi to hrál jako mlátičku tvůj problém, ale doslova jsi promrdal příběh, který v herní branži nemá konkurenci.
-
-
-
-
-
Tady se pěkně se ukazuje, co jsou zač vlastně ti ortodoxní pcčkáři. Tupý gumy bez představivosti.
-
-
Zadna takova kasta neexistuje. Jsou jen d*menti a ti zustanou d*mentny i kdyby hrali clovece nezlob se:-)
-
-
To by nehráli, nevyužili by u toho K+M *1*
-
-
nechápu jak může někdo hrát PC verzi Člověče nezlob se jinak než na gamepadu, ovládání je o tolik přesnější, rychlejší a analogové páčky simulují šoupání figurek tak přesvědčivě, že je to skoro k nerozeznání od hraní skutečné stolní verze
-
-
Gamepad je čiré zlo. Jen blázen může hrát člověče na gamepadu. Na člověče je duležítá volná kamera a v tom je unikátní herní klenot K+M. Blahoslavme K+M
-
-
Nezapomente ale na zlatou eru joysticku, ktera se doufam vrati a budeme je pouzivat kazdy den, muj den nastane jak vyjde star citizen, tehdy asi budu mit novou modlu JOYSTICK a ne jeden ale rovnou dva :)
-
Volant a telekinezeje lepší. Prý K+M... amatéři.
-
-
-
-
-
-
To vypadá docela dobře. To by mohlo být taková super "předhra" pro Witchera 3. *4*