-
čakal som že tu dostane 9/10, pretože som počul že hra sa až moc podobá na jednotku a teda už nie je tá prvá ale 10/10 mi vybilo dych ...masaker, neviem sa dočkať 25 aprila :(
-
Hmm 10/10 gratuluji Dark Souls II nastavil si laťku hodně vysoko, ikdyž jak se říká absolutní hodnocení se dávat nemá vždy může přijít něco lepšího.
-
-
absolutne hodnotenie sa dava taktiez vzhladom na danu dobu :) pretoze podla vasej logiky by ziadna hra nemala dostat 10 a mozno ani 9 ...ved mozno pride dalsia hra ktora si zasluzi 9tku ovela viac ako tato ..atd ...
-
-
Hodnoceni nema hodnotit ani danou dobu, ani srovnavat hry napric, ale maji byt dany parametry a pokud je dana hra splni, pak ji odpovida dane hodnoceni, a to tu v games.cz existuje. Ovsem hodnoceni byvaji ovlivneny subjektivnim pohledem, ktery ma kazdy i ten, co se snazi byt objektivni. At uz tim, ze dokaze videt chyby, ktery nekdo nevidi a nebo naopak prehlizi neco, co se nemusi zdat ostatnim.
Kazdopadne hodnoceni 10 muze byt pouzito stejne jako muze byt pouzita hodnota 1 pro nesplneni vsech podminek. *2*
-
-
-
Dobře, že si další díl drží laťku vysoko a nepodělali skrze změny.
Jsme zvědav na PC verzi, kde se do toho promítají další věc.
Například u konzole nemá smysl moc hodnotit technickou stránku. Vše ten HW vytěžuje co to dát a vypadat to zásadně lépe nemůže. -
-
GFWL to nema, tak to je uz ma z polky vyhrane.
-
-
Kvůli GFWL jsem dodneška svojeho Battlemage pořádně neprohnal v PVP. Celkem zamrzí. Ve dvojce mi teda GFWL fakt chybět nebude :D
-
To je velké +.
-
-