-
10 fakt ne. Je na tom hrozně vidět, že publisher nechal vyměnit kreativního ředitele. Je to SKORO Dark Souls, což je super, ale pořád jenom skoro... Taková odřená devítka maximálně.
-
-
Aj ty by si tie 2 body rad doplnil keby sa ti niekto revansuje.
-
-
Dotaz: V nějakém videu jsem zahlédl něco o možnosti zkamenět, tuším jako výsledek kletby. To se rovná permadeath, nebo jak je to ošetřené?
-
-
jakmile se ti naplní ukazatel petrified efektu zkameníš a máš insta death ať máš kolik chceš HP. Opět se objevíš u ohýnku a jdeš znova.
-
-
Hodně tu padají výtky k té "slunéčkovosti".
Já díky té třeba zvažuji koupi, protože jednička na mě byla prostě moc. Ty nonstop kobky a bezútěšnost, jako jasně, je to součástí kouzla té hry, ale myslím, že i v hezčích lokacích se dá s atmosférou dobře čarovat a že by to mohlo přispět vybalancování feelingu hry. Ani náhodou si nepřipadám casual, ale strávit 30 hodin nonstop v depresivních kulisách, to prostě není pro mě. -
-
Neuvazuj, v recenzii sa pise ze to mas hned kupit.
-
-
Opět smutná recenze.
-
Jsem fanoušek prvního dílu, a moc jsem se těšil na pokračování.
Bohužel z téhle recenze jsme se toho moc nedozvěděli. Většinu textu tvoří jen bláboly, jak je hra těžká, popsané snad na 100 způsobů. Informací je v textu opravdu pramálo. Tak jsem otevřel screenshoty. Hmm, tak zase nic. Jen obrázky od tvůrců.
Aleši, měl bych dotazy na Vás jako na recenzenta.
Kolik času jste strávil ve hře?
Kolik screenshotů je vlastních?
Kolik času Vám dalo sepsat tuto "recenzi"?
Neuvěřitelný až smutný Aleši! Vrátil bych Vám to k přepracování. Tohle si hra DS2 nezasloužila *9* -
-
Kto vam hrozil zbranou pri hlave ze ma take hodnotenie??
-
-
Ta recenze je až moc pozitivní. Technická stránka hry je dost strašná (tím nemyslím jen grafiku). Osobně mi ale nejvíce vadí obecné vyzdvihování dark souls do nebes. Těžká, ale férová hra u mně znamená, že pokud se ji někdo naučí dokonale hrát (po stovkách hodin), tak ji bude schopný proběhnout bez zaváhání, i když mu někdo přehází mapy, pozmění monstra apod. U Souls série toto ale neplatí. Neučíte se perfektně ovládat postavu, dělat perfektní timing, držet perfektní reakční vzdálenost atd... musíte se učit vyloženě konkrétní herní scénáře, jejichž procházení je do velké míry prostě pokus omyl než člověk přijde na "ten správný" způsob - toto je ještě obohacené o hitboxy jinde, než je 3D model enemáka apod.
Nesnažím se vyvolat flame, jen poukazuju na to, že v té hře se nejede na "epický skill" až tak moc jako na "epickou znalost enemáků", což prostě není "férově" hardcore - člověk sice často umírá, ale jeho zlepšení neplyne z zocelení smyslů a reakcí, ale ze zmapování enemáka. Doporučuji si to srovnat s maximálníma obtížnostma například u Mass Effectu 2, Witchera 2 apod. kde tohle prostě neplatí a hra "jen" hráče velmi tvrdě trestá za chyby v jeho taktice, ne za neznalost konkrétního enemáka/prostředí. -
-
To je asi ta největší sračka, co jsem tu četl. To sis naklikal sám ty plusy? Doufám, že ano. Jelikož ta věta o Mass Effect a Wicher by se dala zapsat do kroniky blbosti games.cz. Mass Effect má asi nejhůře udělanou obtížnost ve hrách a Witcher je zas strašně primitivní i nejtěžší. Boss fight ve druhé kapitoly na 5-6 ran a je dole. Trapné, casualní. Výsměch. Mass Effect je také casual a jen uměle navyšuje nerealisticky obtížnost. Dark Souls dáš se skillem bez smrti na levelu 1 celé, když to máš nacvičené. Tvůj koment je naprostá SRAČKAa a ty plusy? Tvůj bot nebo debilita zdejších magorků.
-
A neznalost enemáka a prostředí není díra v taktice? :-) Jak chceš vytvářet taktiku, když neznáš bojiště a nepřítele :-).
-
-
Hele to je o tom jak enemákovy pohyby zjišťuješ - pokud to objevuješ tím, že tě musí 30x zabít, než máš šanci, tak je to špatně.
-
-
Zásadně nesouhlasim, já tou hrou procházim jako nůž máslem protože mam už perfektně naučenej boj z předchozích dílů (Dark Souls stovky hodin + platina) a nemam problém s protivníkama/bossama který vidim poprví protože už jsem prostě dobrej s buildem kterej použivám... Samozřejmě pokud mi někdo vběhne do zad když bojuju s 3 parchantama nebo mě obklopí tak nemam šanci...
Zrovna obtížnost největší v Mass Effectu 2 není žádnej skill, jen nadlidská přesnost nepřátel a míň života tvojí postavy, tedy nejstupinější typ změny obtížnosti který od tebe chce abys to prostě šel o polovinu tak déle a jinak toho docílit neumí... -
Zajímavý výstižný názor. Souhlas.
-
-
To zelené tlačítko "líbí" tu není jen tak ze srandy, víš?
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo já jsem zmaten.. mám naivně věřit, že to z dubna 2013 náš čeká na PC stejně jako u Watch Dogs?
-
-
Pokud na PC bude o tolik lepší grafika, tak budu pěkně na$rán ! Musel bych si DS2 koupit podruhé :D
-
-
10? No proč ne, vypadá to, že jádro hry bude dobré a tak nějak není dneska moc konkurence. Těším se na PC verzi, snad ji tentokrát udělají pro změnu pořádně.
-
Iron Golem dvojky?
http://www.youtube.com/watch?v=GNYRH18FniM -
-
a potom prej 10/10 rhulad se rozplakal asi *15*
-
Spíše Ceaseless Discharge.
-
-
Zdravím, pokud by měl někdo náladu vyspoilovat si tuhle skvělou hru, tak může kouknout na náš LP ;)
http://youtu.be/NDbuEauJbYs