-
Pokud nemíte udržet objektivitu, tak byste měl začít hledat jiný druh obživy, protože tyhle "recenze" jsou bezcenný kus škváru.
-
Ono po recenzií a hodnotení TW: Rome 2 (9?!?) už sa tu ozaj nedá na recenie spolahnúť a rozhodnutie kúpiť/nekúpiť nepripadá do úvahy. Otázne je, aký účel potom vlastne tá recenia má *9*
-
-
Jaký účel má?
Abyste se tu měli o čem všichni tak výživně dohadovat ;) -
Recenzi na Rome 2 psal taky Aleš Smutný.
-
-
Tak koukam ze ta 10 je zase pekna Alesovina. Jeho recenze pro me zacinaji mit vahu jako filmove recenze od pani Spacilove....
-
-
Přesně. Po světě to dostává takovou čočku a tady desítku. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/dark-souls-ii
-
-
Hned jak sem vidlel to cislo tak to nejdu ani cist. Protoze presne vim co v "recenzi" bude.
Autor je proste ucaklej z dark souls, klapky na oci a hura podme hrat. Radsi si nalistuju recenzi nekoho kto umi objektivne kriticky myslet a podat i nakej relevantni nazor.
Dat 10 jen proto ze si fanousek serie je proste trapne. -
-
Na druhou stranu berte to tak, ze se jedna o verzi pro PS3 a Xbox 360. Takze mozna proto je v nich lecos ocesane, ale osobne nemuzu hodnotit :)
-
obávám se, že když se porozhlídneš jinde, štěstím tě to nenaplní. Většina zahraničních serverů dává DS2 9-10 /10, všichni jsou prostě ucáklý zřejmě *1* No každopádně já jsem šťastnej, že se povedlo, série Souls je opravdu něco vyjímečného, jsem z toho asi taky ucáklej, ale nestydím se za to :p
-
-
ANo recenze je hodna pubertalniho fakana. Ta kvalita jde strasne dolu , zacalo to dotovanym levlem , ktery se drzi z poslednich sil. Ano tato recenze nei vubec profesionalni , psal to vubec zmineny pan Alesek?Uplatky z Games delaji otroky korporaci. Staci se podivat na vylety do Rima na jachty . Po kazde E3 nebo AAAAA hre se panove Polackove,Grygarove vraceji cim dal vice bohatsi. Kam to speje kam.
-
-
Taky si myslím, že by redaktoři měli veškerý obsah webu psát jen z čistého rozmaru pro pobavení čtenářů a zbytek času trávit doma pod mostem, hlodaje okoralé kůrky chleba.
-
-
Ačkoliv věřím, že DS 2 je skvělá hra, je vidět, že dostala desítku jen proto, že Aleš je velký fanda. Protože ta hra očividně dokonalá není a sám to i v recenzi zmiňuje. I přesto hra dostane maximální hodnocení, což by měl dostat opravdu jen dokonalý titul. Ačkoliv je hodnocení vždy subjektivní, tady si asi odečtěte jeden bod na výsledných 9, což je asi reálnější.
-
-
Aj keď s tou deviatkou súhlasím, je treba podotknúť, že každý herný web si svoju stupnicu určuje sám a games.cz rozhodne nikde nemá napísané, že 10/10 dávajú dokonálým hrám ;)
-
-
Čo je ťažšie, dark souls 1 alebo dark souls 2 ?
-
-
Zatim se to zda lehci, ale mam teprve sest hodin. Stit neni nezbytnosti jako v jednicce a maji pouze dve povolani v zaklani vybave. Ten co jsem nasel cast utoku propusti. Pouzivam dual wield. Docela mi chybi backstab animace a o spoustu!!! dusi me pripravil jiny zpusob skakani. Je potrba aby to preslo do krve. Hoodne osklive je snizovani zivota s kazdou smrti, ale nakonec prijmes, ze mas jen pulku a naucis se s tim prezit:). Nakonec jenn, ze je to stejne jak u jednicky, budes se ucit nepratele a ono to pujde.
-
-
Backstab animace jsou a vypadaj aspon lip + s kazdou zbrani jiny... Lepší než ta totožná animace v jedničce...
-
V jednom videu jsem viděl, že se dá v menu nastavit skákání na stejné tlačítko jako v jedničce.
-
-
Kilo peří.
-
-
Ježiši Kriste zase ty ? *15* To už čo za individuá sem chodí ? *15*
-
-
-
Vazne? hromada reci o smrti kam se kdo teleportuje a smrt , ale u recenze o RPG se uz nemluvi o pribehu? jaky je dokaze vtahnout? na 10 to uz musi poradna zapletka ani slovo o ni, kolik je moznosti reseni questu , na 10 bodu ocekavam aspon nejaky nelinearni postup, zajimavy vetveni pribehu a atd... nechybi v ty recenzi neco? boj je jiste dulezity ale je to jen jedna slozka rpg, vi to recenzent? *7*
-
-
Od dob kdy se Diablu zacalo rikat RPG se to s tema akcnima hrama tahne dal. Staci aby jsi mohl nejakym zpusobem rozvijet postavu a hned je z toho RPG. Svet Darksouls jsou v podstate jen kulisy, ktere potrebujes pro akcni hru...jsou zajimave a tajemne a je tam nastinen urcity pribeh, ktery se taky tvari tajemne, ale ve skutecnosti je to jen takova iluze pro hrace, ze jeho cesta skrz prosekavani se monstry a bossy nekam smeruje.
Tak to aspon bylo v DS1, cimz ovsem netvrdim, ze jsou to spatne hry, naopak. -
Asi málo co by mě tak otrávilo, jako kdyby se v recenzi rozpitvával příběh. Ten si mnohem radši odkryji sám. Mimochodem po prvním dohrání jedničky jsem neměl o jemných nuancích příběhu ani páru a stejně jsem si ji už tehdy hodnotil jako jednu z mých nejoblíbenějších her vůbec.
-
-
Upozorňuji pro čtenáře této "10" recenze, že koupí produktu "Dark souls II" podporujete nekalé obchodní praktiky. Více zde:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=784329
Hra samotná není špatná, ale vzhledem k událostem okolo doporučuji počkat, než Namco (nebo From software) podají vyjádření. -
-
Já bych to řekl takhle, kdo má zájem o další nabušnou Souls hru, nechť klidně koupí. Hra je bez chybičky, opět skvělá, nedělá svým předchůdcům ostudu. Navíc je ze všech 3 dílů asi nejplynulejší (s nejstabilnější FPS). O proti předchozím byla vylepšena i ta "hatovaná" grafika. Je mi nějak putna jestli je tma temnější a světlo světlejší a odlesky lesklejší :), hra jako taková je super a tyhle drobnosti to neovlivní. Docela bych i věřil spekulacím že to osvětlení museli stáhnout aby rozběhali X360 verzi. Já jsem záměrně před vydáním po ničem nepídil, na nic se nekoukal a jakožto fanoušek předchozích dílů jsem automaticky předobjednával a jsem spokojen.
-
????
-
-
Ved to je X Box - co by si na tej kraksni chcel???
-
-
Jak podpoří nekalé obchodní praktiky teď, když je internet plnej fotek a gameplay videjí?
-
-
Koupí produktu vysílá každý další zákazník Namcu signál, že klamavá reklama zákazníkům nevadí a naopak na jejím základě lze zvýšit počet předobjednávek od zákazníků, kteří nakupují spíše očima.
Nekupováním produktu dokud Namco nebo From software nepodají vysvětlení ohledně svých nekalých reklamních taktik způsobí drobné finanční píchnutí (asi jako komár), ale je to jediný reálně fungující komunikační prostředek s vydavatelskými společnostmi (pak je tu ještě žaloba, ale to je v tomto případě přehnané řešení).
Cokoliv jiného je ignorováno, přečkáno mlčením a zapomenuto. -
-
Vím, kam míříš. Ale teď to se to jaksi mine účinkem. Hra už je venku a lidi vidí, že se to od ukázaného liší. Veškerá případná klamavá reklama je již pasé. Smysl by v tomto případě spíš mělo nepředobjednávat další hru od Namco.
-
-
Klamavá reklama rozhodně pasé není. Rozhodně to nefunguje tak, že jakmile je produkt na pultech, tak už to nemůže být klamavá reklama.
-
-
-
-
-
hru mam dnes jsem ji hral cca 9 hodin SL 59 heavy armor str build,no a moje pocity. Hra je jina nez dark souls 1... prijde me tak nejak divne nedopracovana, novy bossove me prijdou celkem nenapaditi... ty zkurvene scripty kdy naagrujete jednoho a rozebehnou se vsichni z okoli me desne sere... protoze jsem byl zviklej si tahat nepratele po jednom lukem... nebo na agro range.. ted vas vidi jeden a ty co sou naprogramovany vas tam bezet zmastit proste bezej i kdyz nemaj VUBEC TUCHA ze tam ste. Pouzivani starych bossu jako je Ornstein me prijde celkem.... ubohy... a ten druhej dragonslayer nebo co to melo bejt v te lokaci takove to tluste cervene s halapartnou... to je akorat normalni pesak s vice HP naprosto nudnej,,, nejtezsi pro me zatim bylo trijo spejlaku v jakesi veznici kdesi tam sem fakt stracel nerva ale tower shield to nakonec vyresil.... mimochodem prijde me ze braneni stitem trva strasne douho.. tak pomale ... nevim jestli kbuli tomu mam zvysoat tu adaptabilitu nebo co tu mam ted na 12 vic se me tam strkat uz nechce kua... a ty stity me prijdou vubec domrdany cely... .. no je to uplne jina hra ale i pres nektere tzhle d)nedostaky.. je to porad svanda xD a jedina sveho druhu a nejvic me stejnak bavi odhalovani schovek a zbyrani armoru a zbrani... jeste jedna vec... enviroment me prijde ... slabe propracovanej ... dark souls jednicka,,,, tam fakt smekaaaam to je bomba promakana zalezitost do kazdeho detailu... v dark souls dva... si rikam... eeeh,,, tohle se varilo na rychlo misty... a misty mame takovy smesny kliseee ale overall porad to mam raaaaaaad a jeste me ceka spousta prekvapeni takze uvidime. zadny finalni verdikt vydavat nemuzu... ale kdyby nekho zajimal muj nazorjakozto milovnika dark souls i demon souls tak tuhle hru hodnotim 8 z 10 na tom co jsem za tech 9 hodin nasaal.... dark souls dva je takovy hybrid demon souls a dark souls s nejakou tou minimalni inovaci.... jo a jeste.. ten multak me zatim nejak... prijde divnej vetsinou je to desne jednostrane .. asi podle toho kdo zautoci driv.... tak uz seproste nehnete a ukombuje vas k smrti.... coz se v dark souls 1 nemohlo stat protoze stacilo zvednout ten stit a blokovali sjte ... tady ho pred sebe nestihnete dat me prijde a to prohravam proti trapnejm hadrakum... upozornuji ze maxuju poise a delam ze sebe takoveho iron golema takze jak rikam... prvni hit asi urci vsechno... ale neberte to tak uplne vazne treba mam nekde v tech statech chybu a vim treba kulovy.... ale pvp jsem v ds 1 valil celkem casto a proste tohle je jiny