-
kdo je tenhle rcenzent?to je děs!
-
aha takže nakonec nebudou všechny konzolové hry srajdy co *7* *1*
osobně je 10/10 moc už jen za technické zpracování které je imho nic moc -
-
Ako keby boli hry len o tom. Ide predovšetkým aj o ten zážitok, tak dajte pokoj s grafikou.
-
-
Nemám nic proti grafice Dark Souls, ale uznej,že hra na rok 2014 vypadá dosti uboze. Samozřejmě nepotřebuju aby tam byla tuna efektů,vybuchující domy a takovýhle kraviny :D to ať si nechaj do CoD. Ale myslim,že kdyby byl svět košatější více živější, tak by z toho měl člověk ještě lepší pocit.Jsou místa,která vypadají v DS parádně, ale potom jsou místa,kde si připadám jak v nějaké alfa verzi hry z roku 2005.
-
-
-
Nejtěžší hra?
Je tu jedna věc, která je pro hodnocení složitosti naprosto zásadní. Nestačí říct, že hra je těžká bez toho, aby se uvedlo ČÍM je těžká. DS je o studiu prostředí a nepřátel. U nepřátel zkoumání pohybů, hledání časových oken pro útok, jak se kterému útoku vyhnout, atd. U prostředí překonávání nástrah, pastí, pádů, jak si rozsvítit, jak se nespálit od lávy apod.
Přesto si ale myslím, že takto je to pro DS v pořádku. Hra je to v zásadě pomalá i pro takové lamy jako jsem já. Jakmile se pochopí jak na to, jde se dál. Mě to takhle vyhovuje. Navíc si informace, jak se přes obtížné místo dostat, můžu získat z netu a tím si pošetřit svoje jedny nervy :-)
Pro pobavení s velkou nadsázkou uvádím opačný příklad hry, kde jsou pravidla jasná a člověk se jen musí naučit mít reakce. Tím je Tetris na nejvyšší rychlost. Takový DS bych samozřejmě nechtěl. Tetris překonává Darksouls v obtížnosti a nevím jestli to fandové DS překousnou :-D
Z výše uvedeného důvodu není problém říct, že jakákoliv vaše oblíbená hra je těží než DS a máte v zásadě pravdu. Uvádějte, ale čím je těžká. ;-) -
dark souls je jedna z nejlepších her kterou jsem kdy hral.Maximalni hodnoceni si rozhodne zaslouzi!!!!
-
Zdravím,
Jako nováček série Dark Souls,. Můžete mi říct, jak těžké jsou souboje za lučištníka? -
-
Bohužel nemůžu, ryze za lučišníka jsem nehrál, ale názor se kterým se nutně musím podělit v internetové diskuzi samozřejmě mám :-D
Luk má výhodu vzdálenosti od nepřítel, ale nevýhodu v nižší damage. Kvůli to mu souboje budou o utíkání a pomalém ubírání zdraví. To tě po chvíli asi přestane bavit. Klidně s lukem hraj, ale v kombinaci s jinou dexterity zbraní.
Osobně jsem kuk v DS1 používal jen jako doplňkovou zbraň pro přilákávání/aktivaci nepřátel. Občas s ním zabiješ někoho, kdo se k tobě nedostane, což může a nemusí být zábava ;-) -
v Dark Souls 1 byl luk docela zbytečný, hlavně díky tomu, že jsi jeho projektily mohl skoro předběhnout a nemohl jsi při míření chodit (ale i tak se občas používá v PvP či na tahání nepřátel). v DS2 jsou luky podstatně rychlejší a můžeš s nimi při míření chodit, takže teď se z nich stala mnohem serióznější zbraň, avšak zbraň na blízko budeš stále potřebovat.
-
-
Nehral jsem DA1 ani nebudu rhat DS2, ale dat 10? ... byla tady spoust aher co by si to zaslouzila a maj misto toho 8-9.. a vy tomuhle date 10? Nejak nechapu proc... hlavne nehcapu ten hype kolem toho :/ co z toho ze umrete 20x za 5 minut. bych u toho akorat rozmlatil stul ^_^.
Pisu jen proto, ze 10 by snad mela mit dokonala hra po vsech strankach .. a tady je co jsme cetl celkem dost chybek... Ales bude asi Fanboy nebo lehce "na prachy" .. if you know what i mean .. -
-
Kdyz si to nehral jak se muzes vyjadrovat ze si to hra nezaslouzi ? A ta tvoje teze teze ze 10 hra musi byt dokonala je uplne pitoma. Zadna hra nikdy nebude dokonala, ocividne vunec nechapes zpusob hodnoceni her obecne. A tu trapnost nakonci o "na prachy" sis mohl odpustit. Neverim ze si sam tak omezenej abys tomu veril.
-
-
10/10 ma bejt dokonalost.. proto to taky ma bejt znamka udelovana jen vyjimecne ..
Ano i tomu bych veril, nekdy jsou tu hodnoceni her dosti pochybny.. viz Treba recenze na BF4 ktery bylo v dobe vydani celkem strasny, se spoustou padu, bugu a potizi obecne a odneslo si to hodne vysokou znamku.
Jedinej komu jeste verim v hodnoceni je Polacek, Grygar, Dobrovský a Bohonek... ofc kazdymu neco sem tam ujede (podle me) ale jejich recenze jsou vyborny .... ostatnim neverim... zvlast Aleš ma v posledni dobe dost pochybny recenze -
-
Prosimtě dokonalá hra nikdy nevyjde, nemel kraviny... Zahraj si to a pak tu házej moudra, ty recenzente podle obrázků
-
-
-
CoD Maj vesmes tak 7-8 . Posledni CoD: Ghost ma 7 .. coz je celkem odpovidajici ...
Protoze 10/10 by melo dostat neco unikatniho, novyho, a neco co je ve vsem perfektni ... -
Ta hra tě férově trestá za tvoje chyby a pokud si nedáváš pozor, umřeš. Jestli se naučíš správně blokovat, uskakovat a útočit, tak nebudeš umírat v žádném díle celé serie. Ten hype nepochopíš dokud nezahraješ.
Imho dokonalá hra nevznikla a nevznikne nikdy, proto by desítku měla hra dostat, pokud si recenzent užil každou minutu hraní. Na získání informací o hře slouží text v recenzi. To, že ta je napsaná hrozně už je něco jinýho..... -
Ber to takhle...když hra jako Call of Duty může dostávat 8-9/10 a ta hra je totální kravina (SP ušel). Tak proč by hra jako je Dark Souls nemohla dostat 10/10? A umírat 20x za 5minut nemusíš,když nebudeš hlupák a nebudeš pospíchat. A to nejsem žádný fanda série Souls, aby jsi náhodou nenapsal,že jsem taky fanoušek.
-
tak jsem si přečetl recenzi, abych zjistil, jak si autor to ultimátní hodnocení obhájí *1*
-
-
Doufám, že nejsem jediný, koho číselné hodnocení vlastně vůbec nezajímá. Proč to proboha řešíte? K čemu to číslo potřebujete? Informace o tom jaká hra je by měl přinést obsah recenze. Pro mě za mě ať má třeba 0 nebo 11.
Kdybych měl být puntíčkář, tak se mrknu do "jak hodnotíme" a zjistím, že na hodnocení 9 by hra měla splňovat cituji "Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy." Takže asi tak. *1* . Tím naznačuju, že kritéria hodnocení jsou asi stejně nesmyslné jako samotné číslo. Hry mezi sebou je možné srovnávat tak možná jen v rámci jednoho žánru.
Přesto sérii Souls považuji za jednu z nejlepších her poslední doby. Proč? protože má excelentní hratelnost, baví mě a strávil jsem v ní hodně zábavy. Co na tom, že jiné hry jsou dokonalé, mají příběh minimálně o záchraně světa..., když mě nebaví. A to má přeci každý jinak. -
U té PC videorecenze radši počkejte až vyjde pár patchů od moderů a optimalizace pro myš, protože dark souls 1 krátce po vydání u mě 6/10 kvůli ovládání
-
-
Ano, ale tam to byl cisty port 1:1, vubec se nesnazili, aby se to dalo dobre ovladat bez gamepadu, na druhou stranu v DS2 se na PC verzi podivali rovnou. Ale jiste je lepsi pockat a overit si skutecnost, pokud neexistuje demo v dnesni dobe. Neni dobre kupovat zajice v pytli..
-
-
Schválně sem, vážení remcalové, pošlete odkaz na 2-3 recenze z jiných herních webů, které jsou podle vás fér :) Modelové situace jsou v zásadě dvě: hra dostane dobré hodnocení a komentáře se nesou v duchu "Autor je zapálenej fanboy, dejte to někomu, kdo to zhodnotní objektivně!" A když naopak autor vypíchne nedostatky hry a nasadí přiměřeně nízké ohdnocení, ozve se "Příště to dejte někomu jinýmu, tady ten autor to vůbec nepochopil a asi se ani nedostal z prvního levelu!" Furt dokola :)
-
-
Mno ja jsem radeji, kdyz hra ukaze kritiku a tu si sam zhodnotim, zda mi vadi nebo ne. Nez kdyz recenze jen popisuje neurcite veci a nic moc se z toho nedozvis :).
-
-
oprava: hra = recenze
-
-
Však to taky tak vypadá - Dokola a dokolečka, debata jak u blbečka.
-
-
Hype. Hype never changes. *16*