Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občas mě fakt štve, že nemam konzoli, ale do konce dubna to snad nějak doklepu. Jinak je v pohodě naskočit do Dark Souls až teď? Kvůli absenci konzole a gamepadu mě předchozí hry minuly, ale nevim, jak moc je to na škodu.
    • Vydržel jsem hrát jen k drakovy, pak jsem s tou zblitou konzolovou gameplay nemohl hrát.
      • určitě myslíš toho draka dole v Ash Lake...
        • Když nepočítám DLC, tak tam ani jinej drak než v Ash Lake nebyl. To v Undead Burgu drak rozhodně není .)
          • Tak tím pádem to je Wyverna (had s křídli).
            Já sérii souls ještě nehrál, ale už se těším až budu mít peníze ke koupě tohodle dílu.
            • xD Wyverna*
            • j je to wywerna *3*
    • bez problemu
  • smajdal
    Dark Souls jsem nehrál, herní koncept sice zní zajímavě, ale jak se znám také bych ho mohl celkem snadno nenávidět. A proto se ptám: jak je to s ukládáním/nahráváním...jak dlouho od smrti trvá, než se vrátím na místo činu? Jestli je to zmíněno v recenzi, tak se omlouvám, ale nebudu ji číst, Smutného jako recenzenta už dlouho nerespektuji. Dík
    • yenda1
      Nejlepší , a platí to víc než o kterékoli mne známé hře, je do hry skočit po hlavě. Nic nečíst, nevyzvídat. Čím míň informací, tím lepší zážitek. Zkus to a uvidíš.
      • Hanzales
        Když je člověk například na pracáku a má času nadbytek, tak asi jo :) Mně se alespoň nějaké ty rady a tipy do začátku určitě hodily ;o)
    • MidnighT91
      Hra se ukládá u ohníčků (Bonfire) vždy u posledního ke kterému sedneš. Dvojku ješte nehraji, čekám na pc, ale v jedničce byly šikovně rozeseté tak že doběhnout od ohně k místu smrti byla otázka 2 minut. Nepřátelé se respawnují vždy když k ohni sedneš, takže pokud jsi umřel v úzkých koridorech kde jsou nepřátelé, tak si cestu k místu kde jsi umřel musíš znovu probojovat. Což je ale vlastně dobře protože to znamená víc duší a tím i silnější postavu...
      • Hanzales
        To je myslím i jeden ze silnějších taháků hratelnosti. Je to tak trošku "jak se stát milionářem" :) Půjdu výš, dostanu víc? nebo se radši vrátit s tím co mám? Ovšem nepopírám, že když člověk dojde někam daleko, před dalším bonfire tam exne a upustí hromádu duší, že to není na kleppepku když tě sejme nějaký mulo kostlivec někde mnohem dříve a o tu hromadu duší přijdeš :)
      • Hra se uklada kontinualne, nikoliv u bonfire. U bonfire dochazi pouze k respawnu postavy. A bosove se bohuzel nerespawnuji.
        • Tak to ses chlapče tak trochu zesral v kině? Co? Prej ,,bohužel se bossové nerespawnují,, :D :D dlouho sem smál nad tvojí úvahou :D :D předlouze :D a to pod tím taky nemá chybu :)
        • "bosové se bohužel nerespawnují" Tady je někdo tvrďák.
      • smajdal
        cool, cool cool cool *5*
    • Miserius
      To se nedá říct za jak dlouho dojdeš tam kde umřeš když muzes umrit kdekoliv, jakkoliv daleko od bonfiru... 0-5 minut
      • smajdal
        Nevím co znamená bonfir a resují se už zabití nepřátelé?
        • Při použití bonfire si uložíš hru, můžeš se proměnit v člověka za výměnou nějaké huminity nebo co a pár dalších blbostí, které jsem neodemknul + se resnou všichni nepřátelé.
          • Bonfire hru neukládá panebože. Hra se ukládá pořád. Čili, když zmáčkneš alt+f4 a pak hru načteš budeš, tam kde jsi byl. Bonfires slouži k respawnu hp, hp flaštiček, nepřátel. Je to takový kamp, kde můžeš craftit, enchantovat apod.
            • Jako že mě to zajímá.
        • kennyB
          Jj, resují se. Můžeš klidně cestou znova umřít a tím přijít o všechny duše, které si můžeš na místě bývalé smrti vyzvednout. A bonfire je místo, kde si ukládá hra, obnovuje zdraví atd. *3*
  • To zas budou mít Skyrim hateři žně *15*
    • Neboj se, jsou tu i fanoušci Skyrimu (stále se nestačím divit, že takoví existují), kteří vlezli tam kam neměli a čekali pozitivní přivítaní. Podle hodnocení jsem potěšen, evidentně si hráči Skyrim už tak růžově nemalují.
      • jen id.ot muze tyhle dve hry srovnávat..ale koukam ze hinipindouru co si sem prijdou plivnout na dobre hry je porad dost. Skyrim i DS jsou obe fajn hry, kazda to dela ale jinak..
        PS: zkus se nekdy podivat na steam a porovnat kolik lidi hraje DS a kolik Skyrim, to se teprve nebudes stacit divit:)
        • Proc bys nemohl srovnatdve RPG hry s otevrenym svetem.
          • otevreny svet je prilis povrchni a jednoducha definice. hlubsi pruzkum prozradi ze hry jsou hodne odlisne. A ne nejsou to věci jako ze sekam mecem a drzim v ruce stit :p
        • Psychotic
          Klid. Jestli máš rád Skyrim jako já, prostě hraj a na tyhle elitistický hovádka s komplexem nadřazenosti se můžeš zvysoka vykašlat. Sám jsi řekl, že obě jsou to dobré hry a většina světa souhlasí. Co si myslí pár haterů někde ve východní Evropě nikoho nezajímá, takže určitě bude brzy TES6 a bude stejně epický jako pětka.
          • Můžeš být konkrétnější v čem spočívá ta tvoje údajná epičnost Skyrimu? Já hru považují za fajn parodii na fantasy a občas jsem se dokonce i zasmál.
            • gg: podle diskuze spíš na super tuper ultra mega sr... *1*
            • Já jsem to napsal správně, soudě podle toho co píšeš. Prostě typičtí zaslepení fans Dark Souls a Zaklínače (jsou to samozřejmě super hry), kteří jako obvykle porovnávají jabka z hruškama. Napsal jsem to tu schválně, abych zjistil, kolik podrážděných super tuper ultra mega hardcore hráčů se nechá vyprovokovat *15*.
            • Já bych dodal jen to, že fanoušci Babovřesek by se neměli bavit s fanoušky Kmotra, vždycky to skončí hádkou. Stejné je to i u Dark Souls(Kmotra) vs. Skyrim(Babovřesky)
            • Psychotic
              Nemám, co bych dodal.
            • Pokud se ti nelíbí Kmotr,tak jsi pro mě méněcenný a s takovým člověkem opovrhuji.
            • Psychotic
              Tohle je přesně ten komplex nadřazenosti, o kterém mluvím. Říkáš: "Nelíbí se ti to, co mně, tudíž jsem lepší. Když se mi nelíbí to, co se líbí většině, jsou všichni tupé ovce. Když se mi líbí to, co se líbí většině, tak každý, komu ne, je blb, který nechápe genialitu věci."
            • Tak pokud jsi nedokoukal nudou jedno z nejlepších děl filmového průmyslu o tobě hodně napovídá.Rád se utápíš v nízký vodách zábavy, proto už chápu tu tvoji epičnost.
            • Psychotic
              To by se vysvětlovalo těžko. Líbí se mi i Smrtonosná past, ale kdyby ses mě zeptal, co se mi na tom přesně líbí, pokrčil bych rameny. Příběh? Sotva. Akční scény? Mohly být lepší. Vývoj postav? Žádný. Hlášky? Moc ne. Ale líbí se mi.

Navíc preference jsou něco tak subjektivního, že logické argumenty postádají smysl. Mohl bys mi tu vylíčit veškerou "genialitu" filmového Kmotra, ale na tom, že jsem to nudou v životě nedokoukal, by to nezměnilo nic.
        • Chudáci Skyrim fanoušci. Ohánějí se jen počtem ovcí. Kolik lidí čte 50 Odstínu šedi nebo Twilight ságu a kolik lidi čte např. Bakkera? Jsi chudák bez argumentů.
          • Co se tyce poctu urazek za hodinu tak zatim vedes. Chapu ale proc to delas... Musis prece tem podlidem vysvetlit co je to prava inteligentni a hodnotna zabava. Nejsi prece zadna ovce co jde s davem.
            Pevne doufam ze se tva vize naplni a vsechny ty trolly a hlupce v diskuzich co se proti tobe spikli porazis argumenty a urazkami a stanes se nejlepsim diskuterem v diskuzi!
            • V poho máš pravdu, byl jsem trochu protivný,zrovna tvoje názory jsou ok, čili sry
            • To je ten ignorant co se mu lore DS libil ale ne natolik aby se o nej nejak aktivneji zajimal. Nebyl pro hrani DS az dulezity i kdyz parkrat vysvtrcil ruzky.
            • Drasta? To je ten co nevěděl, proč nemůže být pyro v DSII? ANO,blbínci mě rozčilují a že jich tady je.
          • problém je v tom ze je nediskutuju kvůli argumentum, ty jsou dobre tak k soudu. Ale tebe koukam to argumentovani nalezite trapi, to vis, hledani pravdy a sebe sama da vždycky zabrat, ale neboj v urcitem veku se to prehoupne, a budes si jisty tim o cem mluvíš a nejaka argumentace ti bude ukradena:)
          • Ja opravdu nechapu proc musis bejt tak agresivni. Pusobi to docela legracne :D
            • Ale ja ani nechci nabízet argumenty, nemam to zapotřebí. A myslim ze mi to dneska stacilo, jako vždy naprosta ztrata casu která nikam nevede:)
            • Nechoď na mě se svým okolím. To je ta nejotřepanější fráze, když už diskutující nemá šanci nabídnout proti-argument.
            • Myslis ze potraviny pro diabetiky konzumije vic lidi, nez potraviny pro nediabetiky? To co tvrdis logicke neni. Je rozdil mezi tim co muze byt a mezi tim co je.
            • většina tech casual postizenych hrala oboji a byli spokojeny, aspoň v mojem okoli to tak je.
              Samozrejme chápu se mas vyhraneny názor a snazis se o tom presvedcit zbytek světa, ale to te prejde az zjsitis ze kazdy vidi stejnou věc většinou jinak a nic s tim nejde udelat:)
            • Tak mi prozrad, co je to za názor,že na steamu se hraje vice casual hra než hardcore? To je přeci logické, že hra přístupná i postiženym má více hráčů
  • Za mě jako fandu Souls serie taky 10/10, ostatně stejně jako oba předchozí díly. Potřeboval bych poradit, stal se mi takový zlý, nepěkná věc. Jak trouba jsem zkoušel, co udělá spálení efiggy u bonfiru a zrovna v tý lokaci, kde jsem potřeboval nejvíc pomoct od ostatních s boss arenou, kde jsou rovnou 3 bossáci najednou a sám bych je fakt nezvládl, no tím spálením efiggy jsem si zablokoval jak invading, tak tu možnost přivolat si někoho na pomoc a teď nevím, jak to zrušit, zvrátit. Na wiki jsem četl, že prej to po půl hodině odezní, ale mě nic neodeznělo. Nevíte někdo, co s tím? Díky
    • kennyB
      Já asi tak dvakrát umřel a zmizelo mi to. Ale asi by to chtělo jinej fígl *1*
      • Hmmm *9* mně to nezmizlo ani po 4, ani po dvou hodinách čekání, ty 3 sentinelové jsou takový ku*vy *1*
    • "Za mě jako fandu Souls serie..."

Byla jasné, jak to dopadne. Zbytečně jsi se rozepsal.
  • XXHUGOXX
    Čaute, skúsil som si len tak pre skúšku stiahnuť dark souls 1 na pc. A fakt na to nemám nervy. Nehovorím o obtiažnosti, ale o tom, že mi je priamo v hre vidieť myš, teda kurzor myši. Prosím, poradte mi ako urobiť aby ju nebolo vidieť.
    • pokud to hrajes na PC tak si kup DS2 ...nebo spis pockej jestli splni sliby a opravdu to ovladani mysi a klavesnici bude pouzitelne. DS1 je v tomhle ohledu peklo a ikdyz to jde prezit proti obyc mobum, tak proti nekterym bossum to je ocistec a oproti hre s gamepadem to umele zvysuje obtiznost hry tak o polovinu.
    • alladjex
      Sice to spustí možná flame, ale ... zainvestuj a kup si dobrej Gamepad. Já mám například už mnoho let rumblepad od Logitechu (drátový) a nikdy jsem koupě nelitoval. Hraju jen na PC, ale gamepad je na některý hry super ovladač. A DS se mi s ním hrají moc fajn.

Jen aby mě někdo nekamenoval. Nemyslím si obecně, že to je pro všechny lepší. Jen sděluji svůj subjektivní názor.
      • gamepad je pro ty, kteří nepochopili, jak se ovládá myš
        • Ve skutecnosti je obtiznejsi zvladnout gamepad. S mysi umi soupat kdejaky duchodce :-).
        • kennyB
          Myslíš šoupání po podložce??? Pravda, to asi chápe málokdo *7*
      • Keyz
        Obecně by bylo lepší, kdyby to tvůrci udělali pořádně a nebyla nutnost kupovat další ovladač.

Kdyby to byl letecký simulátor tak neřeknu....
      • Nejsem si jist, ale i když to hraješ s gamepadem, tak jde pořád bez té úpravy vidět kurzor. To samé je např. V MGR:R
        • kurzor strčíš za okraj monitoru :) aby neobtěžoval
        • Nene, hrál jsem to taky na pc s xboxovým gamepadem a bylo to úplně stejný jako hrát to na xboxu.
    • http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/? v config souboru zapnout hide mouse cursor on the startup tak nějak....
  • At řekneš jakýkoliv prvek z TES, tak ti ho zničím přirovnáním, což je smutné. U Dark Souls to tak nefunguje, už tím, že se vymezili z High fantasy a vytvořili v podstatě PRVNÍ opravdovou Dark fantasy hru.
    • tak to jsi toho asi moc nevidel, když si myslis ze DS je první hra co se vymanila s klasicke fantasy...:)
      • Kings Field serie (mimochodem hra která obtiznosti mozna prevysuje DS, nebo aspoň se ji rovna, taky od From), dal pak japonska odnoz serie Wizardry, zejmena Tales of Forsaken Land.
        A pak třeba Severance: Blade of Darkness, coz je plus minus to same jako Dark Souls.
        • Severance: Blade of Darkness určitě ne. Popravdě ty ostatní taky nejsou tak čistokrevné dark. Navíc jsou to archaismy.
          • Wizardy není jen fantasy,ale i sci-fi což bych moc neporovnával.
            • DS neni knizka, ale DF je zanr, ktery ma sva pravidla bez ohledu na medium.
            • ona je DS knizka?:O
            • Napůl cesty?lol víš vůbec co je dark fantasy?četl jsi nějakou?
            • japonska odnoz Wizardry nemá se scifi vůbec nic spolecneho, a Kings Field není dark?..mno ok..tak jo:) Severance je tak na pul cesty, ale priklad k prirovnani k DS to je vic nez dobry.
              PS: evidentne jsi tyhle hry nehral a jen varis z vody, nemá smysl to dal rozebirat.
      • Příklad...
        • planescape torment ?
    • sry. nějak mě ulítlo vlákno
  • Nerozumim proc se tu vetsina navazi do grafiky. Je to hra delana na 8 let stary topinkovac, tak to vypada jako 8 let stara hra. Osobne necekam, ze PC verze bude vypadat lip, a tak muzu byt pouze prijemne prekvapen ;-) A pochopitelne to pak koupim, grafika je dostatecna a co jsem videl gameplaye tak to stoji za to.
    • kennyB
      Jenže nebejt konzolí, tak si Dark Souls asi těžko zahraješ *3*
    • Jako GTA V, co? *3*
  • 25. Dubna je snad dál než vánoce :-D
  • DS2 si klidne 10/10 zaslouzi, uz jen proto ze podobných her moc není a zrejme ani nebude.
    recenze je názor recenzenta, dal 10, jeho pocit. Bohuzel napsat recenzi která je pro sirsi publikum a rozepise věci tak aby aspoň 50% citatelu se mohla s textem ztotožnit da velkou praci a v historii recenzentu napric dobou jich takových bylo jen par. takze berte hodnocenijako názor konkretniho člověka, a ne něco co vam říká ze to tak je a ze se tim amte ridit, bude se vam lip spat. (ano, presne tak, ciselne hodnoceni jsou snad největší zbytecnost co v nasem hernim svete mame)
  • 10? Stejnej vtip jako s Rambem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší