Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II už možná nebudou tak nekompromisní hrou
10.12.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Já mu docela rozumim. Mám rád Dark Souls a obdobně jsem měl rád i Skyrim, ale žánrově jsou to úplně jiný hry. Když hraju Dark Souls, nechci hrát Skyrim, a naopak. Prostě své k svému.
-
Však jednoduché riešenie: Hra bude mať dva módy: jeden klasický ako doteraz (btw. Dark Souls je omnoho lahsia ako Demon Souls) a druhý pre menej zdatných s nejakými kompromismi.
To sa bude dať zvoliť iba hneď na začiatku a nebude sa môcť meniť v priebehu hry a je to....podľa mňa ideálne riešenie. -
Souboje jsou sice obtížný (přímo super - jsou taktický to mám rád), ale stejně tam tak 70% obtížnosti je uměle zvýšený tvůrci.
-
Ty jsi debílek, viď? Cíleně nadávat na populární věci je mezi parchantama teď IN? Zalez, smrade.
-
alebo len quicksave bez obmedzeni
-
Dobrej hráč je člověk, co po dohrání hry potřebuje hospitalizovat?
"My brain hurts!"
Ach jo... Já asi nepochopil vtip... *9* -
Ja bych tolik nepanikaril. Dark Souls je stejne druha po predeslem dark titulu a ja porad pevne verim ze Japonci nejsou blby aby nepochopili co na DS bylo tak skvely.
-
Hm...přidávám se k panikařícímu davu. A mám pro to subjektivní důvody.
Tohle už jsem totiž někde viděl. První hra, která možná neudělá díru do světa, ale je prostě "svá" (Gothic). Druhá, která herní svět a mechaniky posune kousek dál a sérii upevní v pozici "hráči oblíbená" (Gothic 2 a Gothic 2:Night of the Raven).
A pak ta třetí, protože publisher potřebuje vydělat... -
Tohle je (doufám, že se pletu!!!!!!!!!!!) to nejgeniálnější přírovnání :D
-
Dark Souls na PC má pěkně na prd ovládání, takže si budeš muset pořídit gamepad nebo sehnat nějaké záplaty, mrkni na http://darksouls.nexusmods.com/ - tu bys měl všechno najít.
-
Tak nové info beru jako solidní ránu pod pas, z HC hry udělat hru pro masy je hnus . Už jen chybí aby 2/3 hry bili skripty a místo toho abych si to koupil si to akorát stáhnu a po 20 minutách smázl
-
amg nekrmte trolla :-(
-
Haha, treba zdimat znacku, hura do mainstreamu...
-
Tak pak asi moc velkej gamer nebudeš :)
-
Zas tak tezky to neni ..mozna ze zacatku. A ovladani pres joypad je uplne v pohode , hrat to mys+klavesnice je na nic..
-
vzdy me udivujou typy lidi jako sou ty co hru zapnou sahnou na mys a rikaji zavery na ktery nikdo neni zvedavej .. pokud si vetsina zvas vsimla je to vyrvana hra na ukor Xboxu hraci na pc si ji vydupali pomoci petice a cekali ze se nekdo bude obtezovat jeste s pridelanim klavesnice a mysi ? je to koncept pro xbox takze komu dela problem si koupit obicejnej usb ovladac k pc s analogama aby se ta hra dala hrat... nerikam ze se to na pc nejde ale je to koncept z konzole tudis je logicke ze hrat na ovladaci bude asi nejlepsi a nemusi se nikdo starat o prirazovani klaves pak de jen o to co si za hrace a kolik tomu venujes casu aby si se se svoji postavou stotoznil a zacal ji ovladat v dnesni dobe me serou skloro vsechny hry co maj zasranej EASY mod a co vam ukazujou co kde jak a proč si utrit zadek toaletakem *16* *16*
-
Opravdu jsi to hrál? Jde to dobře :-) Když chceš
-
Drak Souls bylo hardcore v tom, že se s tebou nikdo nemazlil. Tutoriál je slabý. Ovládání je sice na PC nemotorné, ale po 10 minutách ho znáš a přejde ti do krve. To co je na Dark Souls hardcore je obtížnost. Zatraceně vysoká.
-
To je zvlastni... Mne se kamera natacela tam kam jsem s ni koukal mysi.
-
No, já hry hraju pro odpočinek a sedět celej den u jedný sekvence hry a dokola umírat nehodlám (ano jistě jsem podle mnohých z vás podřadnej casual, kterej ani nemá právo nazývat se hráčem)... Nicméně! Dark Souls jsem hrál na PC asi 2minuty než sem začal omdlívat vzteky z kamery která se neustále natáčela někam do p*dele a z ovládání který bylo umístěný někam na zadní stranu klávesnice.. Vysvětlí mi někdo jestli právě v tom spočívala podstata tý hardcorovosti, nebo se port na PC prostě nepovedl?