Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II už možná nebudou tak nekompromisní hrou
10.12.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
To co je v článku je zatim hodně nekonkrétní, takže si počkám na nějaký soudy až uvidim něco z gameplaye.
-
To jak byl Dark Souls nelineární a nekompromisní se mi na něm líbilo nejvíc... Takže jak říká Triss, zachovám paniku do doby, než se dozvíme víc...
-
Tak potom ať si hrajou něco jinýho!!! Třeba codko žejo cody!!!!
-
musíte si uvedomit ze lidi co chodí do práce nebo do školy a delaji si ukoly (ne jako vy) a maji taky jine zajmy a holky nemaji čas hodinu pižlat nejakeho bosse a zkoumat taktiku, proste chteji sednout a hrát.
get a life *7* -
To sou ale jen takový drobnosti, oproti tomu co zamýšlejí s dalším pokračováním! Teda aspoň podle toho co čtu v tomdlectom článku!
-
Na VGchartz má Dark Souls dohromady necelý dva milony, což je na tenhle typ hry hodně dobrej výledek.
Demons Souls má dokonce 1.6 milonů a to je PS3 exclusivní. -
Snad z toho neudělají panebože další Skyrim!
-
Jasně. Ono když je nějaká hra propadák, tak je obvyklý, že se dělá pokračování viď :)
-
konkretni čisla neznam ale asi to byl propadak nebo si spočítali že takhle se toho proda vic
-
cody - Přece od tý chvíle, co se přestanou dělat pro hráče!
-
Nemusí bejt všechno tak černý. V Dark Souls je oproti Demons Souls taky několik prvků který hru zpříjemňujou a neznamená to že by byla o moc lehčí. Například odstranění vahovýho limitu z inventáře, oživování přes humanitu nebo automatický doplňování estus flašek u bonfiru.
-
Já ti fakt nevim, ale podle toho co sem se dočetla v tom článku, tak radějc nic dobrýho nečekat! Nedej bože se na to těšit! Raději zachovejme paniku!!! *15*
-
A ty máš pocit, že při Demon's Souls a Dark Souls vývojáři neměli z čeho žít?
-
vyvojari taky potrebují z nečeho žít *7* odkdy se hry nedelají pro penize *7*
-
hitman lineární není, teda zatím jsem v dakote nevím jak to bude dál. zdala se ti mise v dakote lineární, nebo nemocnice, nebo china town?
-
neházejte flintu do žita ,uvidíme jak to dopadne
-
Jestli to zjednoduší nějak moc, tak přijdou o exkluzivitu toho extrémního zážitku a upadnou do mainstreamu, což bude pro mnohé potenciální kupce znamenat ztrátu zájmu. Doufám, že se tak nestane, i když už když jsem zjistil, že se to bude jmenovat neoriginálně Dark Souls 2, hned mi tam něco nehrálo...
-
Snad u každý dokonale fungující hry se časem objeví blbec, který si myslí, že ví jak to vymyslet líp! Nakonec všecko zničí a jde mrvit zas něco jinýho!! Nejradějc bych jim ty jejich zlepšováky nacpala někam!!!!
-
*15* Koukám stejný přístup jako k lineárnímu Hitmanovi . Kdy pochopí , že některé hry jsou úspěšné právě díky tomu že se od masové produkce liší ?
-
Možná se teď Veskoslav konečně dostane přes prvního bose .)