Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    To jak byl Dark Souls nelineární a nekompromisní se mi na něm líbilo nejvíc... Takže jak říká Triss, zachovám paniku do doby, než se dozvíme víc...
    • Trisska
      Přesně! *15*
  • Nj..to vite , blbeckove breci na forech jak je to tezke , jak nevedi kam jit , jak je furt neco zabiji a jak to je hra na houno a ze to byla skoda penez. Tak to ted udelaji tak aby tihle blbeckove mohli hrat , protoze by si to jinak uz nekoupily. Mimochodem tady na tiscali je takovejch taky dost :)
  • Tak nové info beru jako solidní ránu pod pas, z HC hry udělat hru pro masy je hnus . Už jen chybí aby 2/3 hry bili skripty a místo toho abych si to koupil si to akorát stáhnu a po 20 minutách smázl
  • Fallon
    No, ono netreba panikáriť, musíte to brať tak ,že obtiažnosť Dark Souls nevychádzala tak úplne z fér výzvy ale často aj z zlých designerských rozhodnutí.
    Napr. u takého Capra Demona som nespočetne-krát skapal ale nie je preto žeby som netušil čo robiť alebo preto žeby to bol nejaký extra boss ale preto ,že len čo som vstúpil do miestnosti tak sa na mňa vrhli dvaja psy a než som vôbec stihol uskočiť ma ten démon dal na 1 šupu. Ale len čo som sa dostal k schodom tak to bola vyslovene prechádzka ružovým sadom.
    Taktiež Smough a Ornstein zakiaľ na nich idete sami tak sú to neskutočne tuhý hajzlíci ale priveďte si Solaira a niekedy do nich vyslovene nemusíte ani udrieť.

Teda kým nám nedajú presnejšie informácie by som nepanikáril, Dark Souls nebol úplne dokonalý a zjednodušenie nemusí byť nevyhnutne krok vedľa.
  • jinými slovy původní fanoušci si to stejně koupí a díky přístupnosti se zvýší prodeje třeba i mezi hráči netknutými předešlou hrou, asi něco na způsob Dragon Age 2

tím si svůj "brand" vyčerpají, protože se jim na třetí díl vysere pes *1*
  • eeeee
    To je urcite kvuli pc hracum. PC kazi konzolove hry.
    • A ty, ze nie si troll? ;)
      • eeeee
        Ne, ja jsem vtipalek. Ale obracene to rada trolu mysli zatracene vazne :-).
  • Robotron3
    To sou volodroidi.
  • Trisska
    Snad u každý dokonale fungující hry se časem objeví blbec, který si myslí, že ví jak to vymyslet líp! Nakonec všecko zničí a jde mrvit zas něco jinýho!! Nejradějc bych jim ty jejich zlepšováky nacpala někam!!!!
    • Malleth
      Nemusí bejt všechno tak černý. V Dark Souls je oproti Demons Souls taky několik prvků který hru zpříjemňujou a neznamená to že by byla o moc lehčí. Například odstranění vahovýho limitu z inventáře, oživování přes humanitu nebo automatický doplňování estus flašek u bonfiru.
      • Trisska
        To sou ale jen takový drobnosti, oproti tomu co zamýšlejí s dalším pokračováním! Teda aspoň podle toho co čtu v tomdlectom článku!
        • Malleth
          To co je v článku je zatim hodně nekonkrétní, takže si počkám na nějaký soudy až uvidim něco z gameplaye.
          • Trisska
            Souhlas já taky, to zní rozumně.
            • Ferdis2
              Blahoželám k prvému príspevku bez jediného výkričníka.
              A potom, že to nejde.... *4*
  • Jestli to zjednoduší nějak moc, tak přijdou o exkluzivitu toho extrémního zážitku a upadnou do mainstreamu, což bude pro mnohé potenciální kupce znamenat ztrátu zájmu. Doufám, že se tak nestane, i když už když jsem zjistil, že se to bude jmenovat neoriginálně Dark Souls 2, hned mi tam něco nehrálo...
  • neházejte flintu do žita ,uvidíme jak to dopadne
    • Trisska
      Já ti fakt nevim, ale podle toho co sem se dočetla v tom článku, tak radějc nic dobrýho nečekat! Nedej bože se na to těšit! Raději zachovejme paniku!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit