Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II už možná nebudou tak nekompromisní hrou
10.12.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Neeeee. *11* .....ale třeba na půjdou s citem.;)
-
vzdy me udivujou typy lidi jako sou ty co hru zapnou sahnou na mys a rikaji zavery na ktery nikdo neni zvedavej .. pokud si vetsina zvas vsimla je to vyrvana hra na ukor Xboxu hraci na pc si ji vydupali pomoci petice a cekali ze se nekdo bude obtezovat jeste s pridelanim klavesnice a mysi ? je to koncept pro xbox takze komu dela problem si koupit obicejnej usb ovladac k pc s analogama aby se ta hra dala hrat... nerikam ze se to na pc nejde ale je to koncept z konzole tudis je logicke ze hrat na ovladaci bude asi nejlepsi a nemusi se nikdo starat o prirazovani klaves pak de jen o to co si za hrace a kolik tomu venujes casu aby si se se svoji postavou stotoznil a zacal ji ovladat v dnesni dobe me serou skloro vsechny hry co maj zasranej EASY mod a co vam ukazujou co kde jak a proč si utrit zadek toaletakem *16* *16*
-
-
Já třeba nechápu proč někoho sere, že má hra easy mod. Pokud je na nejvyšší obtížnost opravdu obtížná, tak ať si "hardcore" hráči hrajou ten a pro lidi, kteří si chtěj u hry odpočinout po práci/škole a prostě vypnout, ať nechaj easy mód.
Pro HC hráče jsou casualové hloupý masy a pro casualy jsou HC hráči vybledlý mloci a nerdi. Takhle se nedá generalizovat a prostě se na to musíš koukat objektivně a uvědomit si, že každej preferuje jinej styl hraní a od her očekává něco jinýho. A nadávat kvuli tomu, že těch, kteří si chtěj u her odpočinout, je víc, nemá smysl.
To že se vývojáři zaměřej na tu početnější skupinu je logický. I když bych samozřejmě HC hráčům přál další HC hru. -
-
jo v poho..ale nech si urobia hru s nazvom co nebude mat v sebe SOULS alebo Dark, alebo Demon :) takto skor zradzaju svojich top fans...casual hraci DS zapnu a vzapati vypnu alebo prejdu na Skyrim, ci Dragon age :)
takychto hier pre HC komunitu je malo(a asi uz vobec nie AA). Ak sa naplnia najciernejsie ocakavania podla tohto clanku, tak dufam, ze to neprejde. Sypat popol na hlavu si potom budu moct len majstri manazeri.. :) ale uvidime je skoro hodnotit.
-
-
-
vyvojari taky potrebují z nečeho žít *7* odkdy se hry nedelají pro penize *7*
-
-
cody - Přece od tý chvíle, co se přestanou dělat pro hráče!
-
A ty máš pocit, že při Demon's Souls a Dark Souls vývojáři neměli z čeho žít?
-
-
konkretni čisla neznam ale asi to byl propadak nebo si spočítali že takhle se toho proda vic
-
-
Na VGchartz má Dark Souls dohromady necelý dva milony, což je na tenhle typ hry hodně dobrej výledek.
Demons Souls má dokonce 1.6 milonů a to je PS3 exclusivní. -
Jasně. Ono když je nějaká hra propadák, tak je obvyklý, že se dělá pokračování viď :)
-
-
Dark souls je fenomén. To že sa snažia držať značky, neznamená že mali gigantické predaje..
-
-
Nikdo nemluví o gigantických prodejích, ty má stejně jenom COD a GTA. Jde o to, že Demon's Souls i Dark Souls nebyly žádné propádáky, ale vydělalo se na nich. Proto právě vznikají pokračování. U her, které prodělají se pokračování logicky nedělají.
-
-
-
-
-
-
Ornsteina se Smoughem sem rozsekal sám i na new game++. Nechci ale ničím chlubit :D :D :D PS: Si myslím, že Dark Souls zůstane stejně obtížným, maximálně přidají výběr obtížnosti... Oni dobře ví, proč je jejich hra tak úspěšná. Určitě to nebudou chtít pokazit.
-
Haha, treba zdimat znacku, hura do mainstreamu...
-
Snad z toho neudělají panebože další Skyrim!
-
-
Tak trochu OT, ale pobavilo mě :)
http://www.youtube.com/watch?v=icG4HlumKm8&list=UUHCph-_jLba_9atyCZJPLQQ&index=18 -
Ty jsi debílek, viď? Cíleně nadávat na populární věci je mezi parchantama teď IN? Zalez, smrade.
-
-
Já mu docela rozumim. Mám rád Dark Souls a obdobně jsem měl rád i Skyrim, ale žánrově jsou to úplně jiný hry. Když hraju Dark Souls, nechci hrát Skyrim, a naopak. Prostě své k svému.
-
-
Svým komentářem jsi debila udělal jedině ze sám sebe *3*
-
-
Eh, opravdu to byla reakce na mě? *9*
-
-
Kdepak... na toho zamindrákovaného jedince nad tebou *3*
-
-
-
-
-
-
musíte si uvedomit ze lidi co chodí do práce nebo do školy a delaji si ukoly (ne jako vy) a maji taky jine zajmy a holky nemaji čas hodinu pižlat nejakeho bosse a zkoumat taktiku, proste chteji sednout a hrát.
get a life *7* -
-
amg nekrmte trolla :-(
-
Uplně nesnášíl lidi co něco takového dokážou vypustit z huby ... když nemáš cač tu hru hrát tak si zahraj něco jiného. A pokud chceš hrát DS tak si ten čas udělej. Už se díky takovým rádoby hráčům co chcou přijít sednout a jenom hrát po*ral celý herní průmysl ... nemusíme posírat i ten zbytek.
-
Když na něco nemáš čas, tak se věnuj tomu, na co ho máš. Jak prosté. *1*
-
Hele cody, já taky musím chodit do školy a psát úkoly, ale na dobrou hru si ten čas prostě udělám!! A dobrou hrou fakticky nemyslím něco kde zabiju tisíc panáků za 10 minut!! Právě to hledání a nalezení správné taktiky je ten nejlepší pocit, to je ta opravdová hra!
-
Ano, a pro tyhle lidi (casual hráče) je tu uplně jiný typ her, a takových her je spousty s COD v čele. Takže nechápu, proč my hardcore hráči bychom neměli mít taky nárok na pořádné hry.
-
Tak potom ať si hrajou něco jinýho!!! Třeba codko žejo cody!!!!
-
-
Na PC nehratelna hra
-
-
Protože jsi ani nehrál.
-
-
Ja som ju hral a je nehrateľná.. Po dvoch hodinách doporučujem rovno navštíviť očného lekára :-D
-
-
Opravdu jsi to hrál? Jde to dobře :-) Když chceš
-
To je zajímavé, že já DS na pc dohrál a žádného lékaře jsem nepotřeboval.
-
-
Tak pak asi moc velkej gamer nebudeš :)
-
-
Dobrej hráč je člověk, co po dohrání hry potřebuje hospitalizovat?
"My brain hurts!"
Ach jo... Já asi nepochopil vtip... *9*
-
-
-
Přesně tak a je to škoda
-
-
-