Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    když se tu tak nadava na ten quick travel mezi ohnickama..proc ho pouzivate?..on vas někdo nuti? nenuti, ale presto ho pouzivate, a proc..protože je to jednodussi a vzasade to každému vyhovuje, ale rad si na to zanadava..jak se tomu říká..pokrytec?:)
    • Dark Souls 1 bylo super v tom, že byla radost objevovat propojení jednotlivých lokací, díky DS2 nadřazenému leveldesignu. Stálo to za to. Ve dvojce to zase tak dobrý není (navíc některé lokace jsou navrženy tak divně, že popírají základní zákony logiky (nepřesnosti v panoramatech a výhledech na jednotlivé lokace, lokace větší než mohou být, lokace na jiných místech než by měly podle výhledu být a tak...). V DS 1 byl warp odměnou za mnoho poražených bossů v hlavní přiběhové linii - to je v pořádku, navíc chodit mezi ohni na nížším levelu často znamenalo ohrožení naspořenýchz duší, což je dobrá herní mechanika. Tenhle systém je zde především proto, aby zakryl horší leveldesign. V DS mě nikdy nevadilo projít některou lokaci víckrát, ale v DS 2 se mi nechce a tak warpuju pořád. TEdy ano. Horší leveldesign mě nutí warpovat mezi ohněma od začátku - jednak můžu a spoří to čas, druhak, z pobíhání mezi ohni pěšky nic nemám, narozdíl od DS 1.
    • To mne třebas v zásadě nevadí, přeci jen byl i v DS1. Jediné co jsem shledal problematické, když je fast travel přístupný hned ze začátku je, že svět hry je poměrně rozlehlý, když se hráč od začátku přemisťuje pomocí Bonfirů tak mu časem začnou z paměti mizet souvislosti .... často jsem se dostával do problému, že jsem si nemohl vzpomenout kde byly konkrétní dveře, nebo NPC. Což myslím, že kdyby nás vývojáři donutili nějakou část hry chodit po svých bysme si ty lokace a zvlášť jejich návaznosti lépe upamatovali.
    • Je rozdíl mezi kritikou designu a střílením se do vlastní nohy. Když dají do hry tlačítko, které zabije bosse na jednu ránu, tak to bude v pořádku, jen to prostě nepoužívej? Tenhle demagogický pseudo argument "tak to nepoužívej" je už hodně ohraný. Přesto se najde pár ťulpasů, co se jím ohání.
      • +1 za střelbu do nohy *1*
      • kickasl
        Dost slušné množství her má nějakou formu cheatů. Takže "zabij bose na jednu ranu" nebo "buď nesmrtelný" je celkem běžný. Stejně jako člověk (ne)bude zneužívat bugu, aby si hru zjednodušil. Zrovna k používání "fast travel(rychlého cestování" tě opravdu nikdo nenutí a hru můžeš hrát bez toho.
        Mě by tlaćítko, které zabije bosse na jednu ránu nevadilo, pokud by nijak nebránilo hře(např. nebylo přes celou obrazovku).

•_•)
        ( •_•)>⌐■-■
        (⌐■_■)
        YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH
        • kickasl
          Argumenty proti:
          A)"Potřebuju hru, co bude tak über-mega-hardcore, že ji skoro nikdo nedohraje, abych se mohl cítit výjimečně a nadřazeně, protože JÁ ji dohrál. Kašlat na to, jestli je to zábava."
          B)"99% procent lidí si vybere lehčí cestu, takže to vlastně žádný výběr není." Moje reakce na tohle se dá popsat jedině jako WTF? Jinými slovy: "Pepa si VYBERE možnost X, ale jeho 9 kamarádů si vybere možnost Y. Tudíž výběr neexistuje."
          C)"Nechci využívat rychlé cestování." Četli jste můj komentář?
          D)"Nechci, aby ostatní využívali rychlé cestování a užívali si hru! Vždyť hry jsou od toho, abychom si na nich mohli honit ego!"
          • A) Ano, AvP nebyla zábava. Jasně babi. A všechny hry, kde nebyl autoaim a autoheal taky nebyly zábavný, protože byly strašně moc hardcore. Lidi to hráli jen kvůli e-peenu. To si dobrej žvanílek.
            B) Já nikde netvrdil, že nemáš možnost volby. Většinou jsou volby o tom, že mají nějaký pro a proti. Pokud to tak není, tak je to špatný design. Ale to by si musel pochopit pointu a ne jen slovíčkařit.
            D) Pokud je pomalé cestování nuda a neužiješ si tak hru, tak je to opět špatný design. Pak tam ten fast travel logicky musí být, že ano.
          • Ad fast travel: hrál jsi to vůbec? Ta hra je postavená prostě tak, že tam fast travel je a používá se, level design s tím počítá a používat ho chtě nechtě musíš, protože úrovně jsou dlouhatánské, rovné a skoro nemají zkratky, protože "tam je přece fast travel". Když ho nebudeš používat, nechutně si tím hru zkomplikuješ, proto je špatně, že tam je. Je to jako bys hrál jinak fajn střílečku, kde v půlce dostaneš rychlopalnej raketomet, kterej to hraní prostě zabije. Můžeš ho nepoužívat: ale autoři počítali s tím, že ho máš, takže rozmístili po úrovních stovky malých nepřátel, který jinými zbraněmi neustřílíš. První díl měl chytře postavený svět, který sis objevováním odkrýval - a odemykal si zkratky zpátky, ve dvojce se na to vybodli a strčili tam teleport. Super. *7*
            Ostatní body, zejména ten kolem ega: no comment. Jestli někdo hraje hru, aby ukazoval, že je božan, tak je mu osm a je mi zcela ukradenej.
        • seprah
          no, jeden boss se ve hře dá zabít na dvě rány, při precizním načasování *2*
        • Bohužel, "nikdo tě nenutí" je jen další obdoba klamu "tak to nepoužívej". Nakonec, on tě nikdo nenutí používat save/load, můžeš to přeci dohrát i bez toho, že ano. Stejně tak nikdo nikoho nenutí po jedné smrti postavy hrát dál, můžeš si přece smazat postavu a hrát od začátku. Přesto existují ve hrách hardcore mody, kde máš jen jeden život. Zkus se nad touto logikou zamyslet.
          • flash789
            hardcore mody s jednim životem jsou uplne stejne volitelne a nepovinne jako ten quick travel v DS2, je to jen na hraci jak to udela:)
            • flash789
              *7* *7*
            • Quick travel je sice volitelný, ale používá ho 99.9% lidí. To mi moc jako volba nepřipadá, narozdíl od softcore vs hardocre, kde to má sakra vliv na hratelnost. Prostě je to jen pohodlnější, tak proč se střílet do vlastní nohy. Nakonec, autosave, autoaim a autoheal je taky pohodlnější, proto je to dnes pomalu v každý hře.
          • trosku zcestné přirovaní dávaš jako příklad. Minimálně load je většiny her vyžadován. jako co budeš dělat až chcípneš? Začneš od znova? Bullshit. Tady je možnost vlastního chození nebo teleportu. Jasně 99% bude využívat teleport, protože cesta z Iron Keep do Majuly by trvala věčnost, ale pokud tu hru chceš hrát víc hardcore, tak je tu spousta možností jak si tu hru stížít, což je snad fajn ne?
            • Ani bych neřekl. Můžeš hrát na jeden život. Jsou hry, kde můžeš savovat jen na určitých místech, nebo jednou za misi atd. Má to sakra vliv na napětí, ale takový hry asi nehraješ. Jasně, můžeš říct, tak prostě nesavuj i ve hře kde můžeš savovat a máš to hardcore, problém je, že většina lidí to neudělá, protože to není pohodlný. Řekl bych, že tam hraje roli i psychologický efekt, protože mám dojem, že nastavení drsných pravidel sám pro sebe je mnohem těžší, než jen přijmout drsný pravidla tý hry, pokud už jsou tak standartně nastavený. Většina lidí si zvolí cestu nejmenšího odporu, to je přirozený, takže tvrdit, že tě nikdo nenutí jít cestou nejmenšího odporu je trochu nesmyslný.
        • ucho
          *5*
      • Psychotic
        Souhlasím, jen si nemůžu odpustit poznámku, že "demagogický" je taky dost ohrané slovo... a hlavně ho 99% lidí používá špatně, včetně tebe. Just sayin'...
        • To máš asi pravdu i když to nesouvisí s debatou.
          • flash789
            tezko rict jak tohle je, podle me to je daleko slozitejsi..kolikrat mas třeba v nejake hra tlacitko..delete character...a presto ho málokdo pouzije:)
            Argumentace muze byt jakakoliv, ale myslim ze když někdo ten qiuck travel používat nechce tak nemusi a je to jen ciste na nem, protože se nejdna o povinou soucast hry, ale volitelnou. Spatne by podle me bylo kdyby hrac byl ten quick travel nucen pouzit..ale to není...takze dle mého anzoru se z toho dela zbytecne velka bublina..
            • flash789
              *7*
            • Chceš mi říct, že třeba v AvP bylo špatně, že si nemohl savovat na každém rohu? Neřekl bych. Je to o nastavených pravidlech pro všechny, které mají vliv na hratelnost. Jak už sem uvedl příklad s hardcore - každý si může smazat postavu po smrti, tak proč existují hardcore módy?
    • To je pravda, vsude se da dojit po svych, ono je to propojene i ve dvojce.
  • XXHUGOXX
    Dark souls 2 som ako nováčik na chvíľu skúsil ale vzdal som to a to práve kvôli tomu ako hrozne ťažká je tá hra. Na začiatku som ani na 20 pokus nezabil toho blbého zeleného trolla a to už som mal život na polovičke. Tak som tú hru išiel od znova a až na nejaký 15 pokus som ho konečne dal. Prejdem kúsok a som pri pobreží. A tam hneď dvaja trollovia. Aj na 10 pokus som nezabil ani jedného, nie ešte dvoch. Po nejakej hodine som to s frustrácie musel vypať. Príšerne ťažká hra a že vraj je "ústretovejšia" k nováčikom. No určite. Jednotku som aspoň vydržal hrať cca 5 hodín a aj toho prvého 15 metrobého bossa som dal na tretí pokus. Ale táto dvojka je už od žačiatku fakt brutálne ťažká. Nemohli to aspoň od začiatku urobiť trocha jednoduhšie, nech do tej hry lahšie preniknem ? *10*
    • Zlaté pravidlo Dark Souls: když ti něco nejde ANI NÁHODOU zabít (tj. když tomu neděláš skoro nic a ono tě to masí na dvě rány), děláš něco špatně. To platí u všech (třech) dílů: prostě to obejdi a přijď později. *3*
      Smelter Demon je čestná výjimka (ale i ten je nepovinný)...
    • Ti trolove nejsou pro zacinajici level, ale az pro vyssi, kdyz te prestane bavit byt muz ci zena tak si prave u tech trolu muzes zmenit pohlavi..
      • XXHUGOXX
        To tých trollov som ešte nemal zabíjať ? To nebolo povinné ? Aha, tak to som nevedel. No dobre teda, tak sa ešte k tomu vrátim. Ale len tak mimochodom, ak ma ten troll išiel šlahnúť, tak ja som sa kotúlom hneď uhol, ale on mi aj tak odobral život. Prečo ? Je to nejaký bug ?
        • Zkus udělat kotoul směrem k němu, místo od něj, některé potvory tam mají slepé místo.
        • Miserius
          Hra si hodne potrpi na to abys perfektne nacasoval kotoul, moc brzo nebo pozde a dostanes dmg jako za trest... Trollove budto je vyčůrane obejit a oni budou porad padat a nebo je nechat byt a prijit si je zabit za par hodin...
          • Ve dvojce se mne zda, ze ty kotouly jsou mene pouzitelne nez v jednice, cili ja je vubec nepouzivam, bud block, parry nebo chozeni do strany okolo pomalejsich bosu.
            • seprah
              u v některých lokacích jsem byl za kotouly hodně vděčnej, třeba Old Dragonslayera bych bez nich nedal ani omylem... a u dost nepřátel se kotoul taky hodí mnohem víc než třeba block, protože jeden kotoul ti sežere míň staminy, než když do tebe ten žebrák třikrát práskne *1* jasně, pokud máš na sobě moc těžkej equip, tak je to takový těžkopádný, to zas ale záleží, za koho hraješ a co používáš no.
        • To nebude bug, proste te trefil no. Ma nastaven velky range= dlouhe ruce :D
  • Rekl bych, ze hra ma snad jeste povedenejsi lokace nez jednicka. U Shrine of Amana, Dragon Aerie,Aldia's Keep,Doors of Pharros jsem se opravdu kochal jako nikdy. Nevim jestli je to mody, ale obcas je ta hra az moc tmava, cili porad chodím s pochodni. Docela fajn vec je v Undead Crypt, kdyz nevidis na krok a je tam kult, ktery ti zakaze ohen a vrhne se na tebe. Tohle v jine hre clovek proste nenajde. Masterpiece AGAIN!!!!
  • Jako vždy skvělá videorecenze, část s "opravářem Lakatoše" se vážně povedla... *1* *3* Jen tak dál kluci... *3*
  • Nejvice me toci, ze neopravili ty do oci bijici chyby v soubojovem systemu.
    Proste copy paste z DS1. Opet tu mame prosekavani skrz steny, dvere, kouzla letici skrz stenu. Nejvetsi sranda je, kdyz jeden nepritel doslova prepuli sveho partaka a samozrejme mu nic neudela, ale Vas to sejme. To bohuzel znemoznuje krasne soubojove taktity, kdybyste mohli vyuzit vetsi pocet nepratel proti nim samym.
    Dale je to klasika - sipy visici ve vzduchu, zatacejici sipy, chybejici zasahove zony na nepratelich s vyjimkou hlavy - fakt nechapu, jak muze drak zemrit, pri strelbe z luku do spicky kridla. Kdyz nekomu strilim na nechranene nohy a on ma zvednuty stit, nechapu proc se mu odecita pocet hitpointu, jako kdybych strilel do stitu. Neexistuje moznost zranit nepritele, tak aby napr. zacal kulhat, byl zpomalen. Navadeni zbrani nepratel, kdy jsou locknute na Vas. Zmeny smeru ve skoku nepratel atd.
    Inteligence nepratel je slaba, asi proto vsichni tupe stoji na miste dokud Vas nespatri, pri dosazeni urcite vzdalenosti se proste otoci a tupe odkraceji zpet na misto. To ze na schodech Vam machaji zbranemi nad hlavou a nemuzou se trefit je opravdu vtipne.

Opet jsou zde nesmysly s bleedem a otravou, kde prestoze Vam seka do stitu a neubere Vam zadne hitpointy, tak Vas otravi, nebo zpusobi krvaceni. Co se tyce zbrani, opet neni moznost se naucit specialni komba, vse mate k dispozici, jakmile muzete danou zbran ovladat. Zase nejde zrychlit udery zbrani (na rozdil od kouzel), pouze jak rychle chlemtate lahvicky.

To, ze ve hre je Ring of Life by nevadilo, ovsem to, ze se za opravu plati 3000 dusi a cena neni navazana na Vas level, je tragedie. Jasna 10, jak vysita pro fanboye.
    • V hodne vecech ti musim dat za pravdu
      Za sebe bych pridal
      -hazet bomby a noze kam chceme
      -mirit na misto s kusi
      -moznost si namapovat jednotlive pohyby / vytvorit si vlastni comba u zbrani

ale na druhou stranu tohle by mohlo zvysit naklady na vyvoj a management chce co nejvic prodeju za co nejmensi cenu
      je proste mnohem levnejsi zmenit obsah ale zachovat/lehce poupravit system
    • RazorProduction
      sem ty dal palec na horu jen kvuli tomu zesi se rozepsal ,inac mne tyhle veci vubec nekazia zazitek z hry *4* *15*
      • Hele, takze az zkopiruji DS2 do DS 3 se vsemi chybami, ktere se tahnou minimalne od DS 1, tak tomu das taky 10? Jinak kdyz Te boss sejme halapartnou, tak ze pritom prosekne sve dvojce, nebo zed, tak to fakt n-asere
    • Tak třeba AI je o několik tříd chytřejší než v novém Wolfovi a to jsou něpřatéle v DS většinou chodící mrtovly...
      • Chodici mrtvoly maji stejnou AI jako houby, ci psi. Ze by se v DS diferenciovala AI podle typu nepritele jsem si fakt nevsiml. Proste vzali DS1, zmenili lokace -> k horsimu, prekopirovali soubojovy system a mame mlaticku DS 2.
        Uz Ultima Underworld z roku 1991 mela automapping, kde jste si mohli zapsat lokaci jednotlivych postav. To ze by ve hre mohl byt denik, kde by se zapisovaly rozhovory o tom si hraci mohou nechat zdat. Ovsem ne, ze by na tom nejak zalezelo, vzhledem k tomu ze NPC Vam rekne, tak cca 4-6 vet.
        • Hejtu schytáváš hodně i přes to, že ses dopustil konstruktivní kritiky...škoda, že to tady nejde jinak. Musím s tebou souhlasit v tom, že být zabit potvorou přes stěnu prostě není fér...a to pro hru, která se snaží být těžká ALE zároveň fér není nejlepší vizitka.
          souhlasím především s těmito body:
          -sekání přes stěny
          -sekání skrze jiné nepřátele
          -zatáčející šípy (kouzla se ještě pochopit dají, ale šípy?)

To by ve hře jako DS opravdu být nemuselo, ne NEMĚLO
        • Tech 4-6 vet v mozna v jednom kliknuti. DSII ma hodne ukecané NPC, ale musis na ne kliknout nekolikrat. Mrazik vytahoval myslim texty a vyslo z toho okolo 600ns... coz je na rpg bez narace uchvatne.
          • Tech NPC, ktere maji vet poviceru je malo a kdyz na nejake narazite po 4 hodinach kaseni, tak si za dalsi 4 hodiny stejne nepamatujes, co presne rikal. Nedej boze, kdyz na neho nelogicky narazis znova v jine lokaci po 20 hodinach, kde se odteleportuje pres vsechny bossy.
            • To jsem milý Lojzíku hrál před 15 lety a neminím to hrát znova. DS série je pro mě daleko zábavnější než BG či P:T a rozhodně nejsem konzolový hrač, ale prostě hráč a ty? Ty si prostě pc-guma. PS. Vždy se skvěle bavím, když tupci jako ty dojdou argumenty, tak vytáhně něco jako: Zahraj si BG, Zahraj si System Shock, já to všechno hrál a považuji to za dobré hry stejně jako Dark Souls, čili když neumíš diskutovat, raději nediskutuj.
            • Aha, jasne na konzolovou hru Ti toho napovida az moc. Chapu, uplny roman od Dickense. Zahraj si BG nebo Planescape, at vidis co jsou ukecane NPC.
            • Nelzi prosim tebe. Tak 75% všech npc ti toho navyklada az moc. Hned ten kartograf na zacatku mluvi a mluvi. Nebo hned v Majule taky jsou hodne sdilni. Mluvi teda nekdy az moc, info je treba tridit, ale zajimave veci o lore tam je zase dost.
  • KIMCID
    proti jedničce děs běs...u mne tak 5/10
    • KIMCID
      to je tak když člověk napíše U MNE *7*
      • Psychotic
        Jsou snad lidé povinni ti dát plus, když řekneš, že je to "jen tvůj názor"? Pokud máš nevětšinový názor a vadí ti mínusy, tak se s ním nikde nerozšiřuj.
        • píše psychotik dobrý *6*
          • Nejsi ty náhodou Jackovo dvojče? Stejně pojebaný, zbytečný, kokotský příspěvky a reakce.
  • Dodal bych jen, že tuturial trvá vlastně celou první hru a pravé Dark Souls začíná až na NG+. Bezesporu letošní GOTY Navíc grafika je famózní. GEM+Gedosato= pastva pro oči. Škoda, že recenze není dělaná s těmito mody, ta hra nabíra na atmosféře tak o 100%
    • Jo a ještě bych dodal, že NG a NG+ je lepší hrát offline bez pomoci hráčů, ať se to člověk pořádně naučí.
      • InfidelBro
        Tak to je snad největší kravina, co jsem tu četl. Proč by se jako lidi měli ochuzovat o tu majoritní část hry, o multiplayer ...
        • Proč ochuzovat? Mne by naopak ochudilo kdybych si ty bossy na 1., 2. projítí nedal sám, byl bych ochuzen o ten pocit že jsem to zdolal bez pomoci, co-op přijde na řadu také, ale až na vyšší obtížnosti ;). Navíc nám nic nebrání nabízet svoji pomoc ostatním a nebo hrát PvP, to můžeme i když si chceme bossy ve svém "paralelním vesmíru" odsólovat.
      • Přesně tak, pokud člověk hraje s občasnou kooperací na NG tak to není vůbec žádná výzva..zvláště pro člověka co prošel NG+ v DS.

Co se týká skutečný výzvy, tak začne přituhovat u Skeleton Lords, kteří pokud nevíte jak na ně tak vás jsou schopný zadupávat na dost dlouho.
        Dodneška jsem nesundal toho velkýho draka v dragon aerie, vždycky mě sundá ohněm :)
        • POZOR! Lehký spoiler:

Také mne trápil docela dlouho .. ale už jsem se ho naučil, teď už bych ho sundal kdykoliv :). Moje technika na jeho zabíjení byla, mít nejlépe jen pod 25% zátěže .... Vstoupíš skrz mlhu a drak se začne chystat k chrlení ohně, poběžíš směrem k jeho levé (z tvého pohledu pravé) přední noze, záleží jestli jsi melee nebo ranged, uděláš pocestě dmg, ale pozor abys měl dostatek staminy až se začne chystat k vzlétnutí. Jakmile jen pohne křídly (začne se připravovat) běž ve směru cca 90-110 stupňů od něj doprava, co to dá až téměř k okraji platformy, měl bys dechu v pohodě uhnout. Jen co začne mizet oheň utíkej zase z5 k němu stejně jako při vstupu, až se začne připravovat k letu uteč opět jako předtím. Po těch 2 vzlétnutí bys ho měl mít natočeného zadkem přesně k vstupní bráně a měl by být poměrně namačknutý na tu zeď, tzn na kulaté platformě bude před ním opravdu hodně místa. Pak už stačí jen běhat pod něj výždycky udělat dmg a když se bude chystat opět vzlétnout už utíkat přímo na opačnou stranu od něj (už ne o 90°) ale přímo zády k němu. Na plošině by mělo být tolik místa že ohni byste utekli klidně 2x ... pak už jen stále opakovat dokud ho neudoláš
        • Poradim Ti, je to jednoduche - koupis si sipy, a zacnes na nej strilet v prechodu mezi volnym prostranstvim a mistnosti, tam kde se udela bila mlha. Drak si ani neskrkne.
  • http://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo
  • flash789
    je skoda ze namco donutilo From Soft k druhemu dilu DS, a radsi neudelali puvodne planovany Kings Field 5. každému expertu přes DS Kings Field vrele doporucuji, aspoň se dozvi kde DS ma svoje koreny. Doufam ze from ten paty dil KF nakonec udela:)
  • maros.goc
    ešte že ste na konci recky nehodili tú 10tku ako bola v písanej recenzii ....hra je oproti jedničke fádnejšia takmer vo všetkom...level design, bossovia, ktorí nemajú prakticky žiadnu charizmu a zatiaľ čo v jedničke ste mali pred nimi obrovský rešpekt (Manus, Kalameet, Asylum Demon, Sif), to dvojke chýba ...fast travel od začiatku hry je blbosť ......čo ma zarazilo bolo to, že Lukáš nespomenul tragický systém poškodzovania zbraní, teda resp. ich opravovania, či nehorázny game-breaking nezmysel Ring of Life Protection, ktorý sa vám síce po smrti zlomí, no môžete ho opraviť za pár duší ...facepalm ...v jednotke sa zlomil a stratil sa navždy...dvojke je možné vytknúť omnoho viac vecí ako v jedničke ...napríklad aj soundtrack, ktorý je bohužiaľ fádnejší, a musím to priznať aj napriek tomu, že Motoi Sakuraba je môj idol...ale samozrejme, každý má na hru iný názor...prvý Dark Souls považujem takmer za dokonalú hru, ale klamal by som, keby som tvrdil, že ma DS II nesklamal, ...sklamal, nie nejako neskutočne, ale nie som z nej úplne nadšený
    • Preed
      Akoze z casti mas pravdu,ta hra je v porovnani horsia,bossovia,prepojenie sveta,soundtrack, tie ohne su lahky terc ale vzhladom na to ako je ten svet prepojeny to tam nemohlo nebyt lebo by to bola katastrofa bez toho. System poskodozvania zbrani mi pride lepsi,lebo v jednotke za normalnych okolnosti sa tie zbrane nemohli nikdy rozibt,aky to malo potom zmysel? Tu ti ich sice opravi ohen ale na druhej strasne sa stane xy krat ze ta zbran sa ti proste rozbije ked to necakas co sa v jednotke nestalo a musis to nejak riesit. Ale inak si myslim,ze sa zlepsili covenanty,pride mi ze su zaujimavajsie a tie ''dedikovane'' pvp zony pre bell keeperov a pre potkany su podla mna dost dobre, tiez celkom ocenujem tu zmenu craftingu lebo ten crafting v jednotke bol proste otravny,ani nie hardcore ale proste otravny,ale mas pravdu celkovo je to horsia hra,ale stale super.
    • irdzi
      Souhlasím ... v podstatě to mám úplně stejně. Jsem ze dvojky spíš rozčarovanej ale většina lidí je z toho koukám spíš nějak nekriticky nadšená ... bohužel:)
      • Kozy
        Poněvadž jseš zmlsanej z jedničky, pro toho kdo se s dark souls setkal poprvé to musí být pecka. Každopádně co se týče hratelnosti tak nemám asi žádný výhrady. Teleport mi nevadí, poškozování zbraní- nikdy jsem ještě nemusel opravovat. Ale mám velkej problém s designem světa, Earthen Peak→ Iron Keep WTF? Lore taky stojí za prd, v jedničce jsme měli nějakou kostru ke který se postupně přidávali další informace, kdežto tady máme jenom ty střípky o světě, který se snažej bejt hrozně enigmatický. Navíc spousta NPCček v dialozích hovoří spíše ke hráči než k chosen undead, což je špatně. Hudbě nemůžu nic vytknout, ta se mi zdá dokonce lepší.
        • ten svet bych spise nazval nihilstickym...
    • trošku vaříš z vody. Ta oprava to prstenu tě vyjde hodně draho, pokud jen umřeš 10* na bossovi tak proděláš, čili je nesmysl nosit ten ring.
      • irdzi
        oprava prstenu tě vyjde na 3000 ... v momentě kdy máš u sebe třeba 50 000 a jdeš do neznámý oblasti ... úplně vaření z vody bych to nenazval. Pokud tě bossák furt zabíjí, je lepší duše před fightem utratit samozřejmě nebo natrénovat ho pomáháním cizím lidem kde neztratíš vůbec nic neasi ...
    • Draken69CZ
      Podobně lidi hodnotí rozdíl mezi Demon's Souls a Dark Souls I
      • irdzi
        Mě příjde rozdíl mezi Demons Souls a Dark Souls, že to šlo kvalitativně skoro ve všem nahoru(propojení světa především). U dvojky mám pocit, že to šlo kvalitativně spíš nějak ... víc zpět než dopředu ... nenapadá mě co dvojka přinesla do serie jako novinku která by byla super ... teda minimálně pro hráče, kterej tu hru nehraje moc online (resp zajímal mě jen warior of sunlight) a nespatřuje sílu tý série v multiplayeru ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit