Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkLurker mi delal taky problemy... mam taky melee charakter. Ancient dragon mi prisel mnohem lehci. Na DarkLurkera se mi nejvic vyplatil stit s vysokou dark/fire/lightning resistanci (kvuli Darklurkerovi jsem vylepsil rebel greatshield na +10 a podobne na sebe dej prsteny s resisty). Po jeho rozdvojeni to chce docela dluho vyckavat na vhodny moment k utoceni... vim, lehko se to rika a hur dela, zdechl jsem tam taky minimalne 20x :).
  • Jednicku urcite taky zkusim. Grafiku resi mod, ktery ze dvojky dela vizualne peknou hru a zlepsi atmosferu o par stupinku nahoru. Momentalne si ale vystacim s dvojkou... NG+ jde az prekvapive dobre (zatim :) ) a je to proste zabava a to je hlavni.
  • Skončil jsem taky nekde okolo levelu 200 s melee charakterem. Dál leveluju kvůli magii, kterou jsem vůbec nepoužíval a chci s ní vyběhnout na NG+. Některý lokace jsem kompletně vymydlil - musí se cca 15x zabít stejný nepřítel aby přestal respawnovat.
    NG+ bych už asi rozjel nebýt Darklurkera, kterého mi nejde zabít ani na desátý nebo patnáctný pokus. Celkem mě to stálo už cca 20 effigy, ale vždycky mi dá dvě rány a je po mě.
    Ještě pak vyzkouším Ancient dragona a pak bych se teprve vydal na druhé kolo.
    Oproti jedničce je hra lehčí a hlavně zmizel ten pocit provázanosti lokací. V jedničce všechno krásně sedělo dohromady. Úžasný, když jsem se vrátil z Blightownu a byl jsem zas na začátku u Firelink shrine.
    Jednička je rozhodně lepší o moc, ale i dvojka se dá.
    Hráno na X360
  • kennyB
    No možná kdyby jsi si alespoň jeden díl DS zahrál, tak zjistíš, že je to tu se spellama také tak *3*
  • Proboha další stupidní čobol, proč se u vás rodí tolik mentálků???
  • blbost, grafiku má dvojka daleko lepší, dole kdosi postoval screeny, textury jsou v dobrém rozlišení, rozhodně lépe než jednička, celý překopaný je mp, combat system je taky pozměněný, je tam hodně změn.
  • Nechapes, ocividne si stupidna cielova skupina. Napr Gothic, alebo starucka Arena a Dagerfall tam si mohol zamierit kuzlo kam si chcel.
  • Presne tak, vlastne rozdiel je tam jedine v roku vydania, system , grafika avsetko ostatne su rovnake.
  • A pak se určitě vrhni na jedničku, tam je ještě větší výzva, někteří bosové jsou hodně těžcí. Navíc jednička má skvělou mytologii. Na druhou stranu dvojka lepší hratelnost, možná jsi měl začít jedničkou :D
  • Klidne to zkus... tohle neni o tom, kolik denne hrajes, ale spis o tom, jestli Ti vadi umirat a ztracet nasbirane duse :). DS experti jsou v pohode, ale nam ostatnim nezbyva nic jineho, nez zatnout zuby a chcipat :). Kazdopadne pocit zadostiucineni kdyz boss na desaty pokus lehne je jednoduse k nezaplaceni.
  • Tak doparena zakladni NG, cca 90 hodin a SL 198 (ano, jsem DS lama a musel jsem vyzabijet skoro vsechno :) ). I pres to, ze jsem v DS novacek a chcipal jsem opravdu snad vsude kde to slo (a obcas i kdo to neslo), tak jsem si to opravdu uzil. Co-op a PVP nema chybu. S odehranym casem se tu hru clovek nauci a souboje si casem zacne uzivat. Pro me rozhodne nejlepsi "single"player hra za hodne dlouhou dobu. Tak a ted vzuru na NG+ !
  • kennyB
    Z gameplaye vidím... *7* Já taky v gameplay viděl, jak si pár hráčů v pohodě dává pvp týpky, ale reálné hraní bylo dost jiné *1* Jinak bych docela rád věděl, v jaké že to hře se sesílájí kouzla jinam, než dopředu??? Jestli myslíš plošná, tak ty jsou zde taky *3*
  • A to co si napisal ma byt akoze obhajoba?? Je to dost stupidne, s gameplay vidim ze s lukom sa zachadza normalne, teda az na ten podivny dostrel - to ako keby sipy zrazu zmizli za urcitou hranicou.
    Je to pi... a hru zachranuje jedine to ze je svojho druhu jedina.
  • flash789
    jezis to je zas nick..padne do ty hry jak ulitej teda..chjo
  • kennyB
    PravyMonty: Jo, na tu jsem zapoměl, pravda *1*
  • V hodne vecech ti musim dat za pravdu
    Za sebe bych pridal
    -hazet bomby a noze kam chceme
    -mirit na misto s kusi
    -moznost si namapovat jednotlive pohyby / vytvorit si vlastni comba u zbrani

ale na druhou stranu tohle by mohlo zvysit naklady na vyvoj a management chce co nejvic prodeju za co nejmensi cenu
    je proste mnohem levnejsi zmenit obsah ale zachovat/lehce poupravit system
  • PravyMonty
    V DkS jsem teda zažil více *kašel* "romantiky" *kašel* než u Skyrimu, abych se přiznal, pokud to někdo nechápe tak Princess Guard covenant!
  • xH4wK
    no ver si comu chces ale je to tak ;)
    boss souls pouzivam a nevymienam zbytocne za zbrane/spelly kedze to vsetko mam uz na prvom chare
    nekupujem upgrade itemy pretoze upgradujem len co potrebujem
    a proste levely idu takto hore ;)
  • S mym stylem kdy si zahraju v prumeru tak hodku denne..na tohle proste nemam cas a nervy :) ale lake me to jo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit