Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    ešte že ste na konci recky nehodili tú 10tku ako bola v písanej recenzii ....hra je oproti jedničke fádnejšia takmer vo všetkom...level design, bossovia, ktorí nemajú prakticky žiadnu charizmu a zatiaľ čo v jedničke ste mali pred nimi obrovský rešpekt (Manus, Kalameet, Asylum Demon, Sif), to dvojke chýba ...fast travel od začiatku hry je blbosť ......čo ma zarazilo bolo to, že Lukáš nespomenul tragický systém poškodzovania zbraní, teda resp. ich opravovania, či nehorázny game-breaking nezmysel Ring of Life Protection, ktorý sa vám síce po smrti zlomí, no môžete ho opraviť za pár duší ...facepalm ...v jednotke sa zlomil a stratil sa navždy...dvojke je možné vytknúť omnoho viac vecí ako v jedničke ...napríklad aj soundtrack, ktorý je bohužiaľ fádnejší, a musím to priznať aj napriek tomu, že Motoi Sakuraba je môj idol...ale samozrejme, každý má na hru iný názor...prvý Dark Souls považujem takmer za dokonalú hru, ale klamal by som, keby som tvrdil, že ma DS II nesklamal, ...sklamal, nie nejako neskutočne, ale nie som z nej úplne nadšený
  • RazorProduction
    konecne :-) usem ani nedufal po tich 2 tiznoch zesa dockam *7* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit