Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, takze az zkopiruji DS2 do DS 3 se vsemi chybami, ktere se tahnou minimalne od DS 1, tak tomu das taky 10? Jinak kdyz Te boss sejme halapartnou, tak ze pritom prosekne sve dvojce, nebo zed, tak to fakt n-asere
  • irdzi
    oprava prstenu tě vyjde na 3000 ... v momentě kdy máš u sebe třeba 50 000 a jdeš do neznámý oblasti ... úplně vaření z vody bych to nenazval. Pokud tě bossák furt zabíjí, je lepší duše před fightem utratit samozřejmě nebo natrénovat ho pomáháním cizím lidem kde neztratíš vůbec nic neasi ...
  • XXHUGOXX
    Dark souls 2 som ako nováčik na chvíľu skúsil ale vzdal som to a to práve kvôli tomu ako hrozne ťažká je tá hra. Na začiatku som ani na 20 pokus nezabil toho blbého zeleného trolla a to už som mal život na polovičke. Tak som tú hru išiel od znova a až na nejaký 15 pokus som ho konečne dal. Prejdem kúsok a som pri pobreží. A tam hneď dvaja trollovia. Aj na 10 pokus som nezabil ani jedného, nie ešte dvoch. Po nejakej hodine som to s frustrácie musel vypať. Príšerne ťažká hra a že vraj je "ústretovejšia" k nováčikom. No určite. Jednotku som aspoň vydržal hrať cca 5 hodín a aj toho prvého 15 metrobého bossa som dal na tretí pokus. Ale táto dvojka je už od žačiatku fakt brutálne ťažká. Nemohli to aspoň od začiatku urobiť trocha jednoduhšie, nech do tej hry lahšie preniknem ? *10*
  • Tech 4-6 vet v mozna v jednom kliknuti. DSII ma hodne ukecané NPC, ale musis na ne kliknout nekolikrat. Mrazik vytahoval myslim texty a vyslo z toho okolo 600ns... coz je na rpg bez narace uchvatne.
  • Rekl bych, ze hra ma snad jeste povedenejsi lokace nez jednicka. U Shrine of Amana, Dragon Aerie,Aldia's Keep,Doors of Pharros jsem se opravdu kochal jako nikdy. Nevim jestli je to mody, ale obcas je ta hra az moc tmava, cili porad chodím s pochodni. Docela fajn vec je v Undead Crypt, kdyz nevidis na krok a je tam kult, ktery ti zakaze ohen a vrhne se na tebe. Tohle v jine hre clovek proste nenajde. Masterpiece AGAIN!!!!
  • Chodici mrtvoly maji stejnou AI jako houby, ci psi. Ze by se v DS diferenciovala AI podle typu nepritele jsem si fakt nevsiml. Proste vzali DS1, zmenili lokace -> k horsimu, prekopirovali soubojovy system a mame mlaticku DS 2.
    Uz Ultima Underworld z roku 1991 mela automapping, kde jste si mohli zapsat lokaci jednotlivych postav. To ze by ve hre mohl byt denik, kde by se zapisovaly rozhovory o tom si hraci mohou nechat zdat. Ovsem ne, ze by na tom nejak zalezelo, vzhledem k tomu ze NPC Vam rekne, tak cca 4-6 vet.
  • irdzi
    Mě příjde rozdíl mezi Demons Souls a Dark Souls, že to šlo kvalitativně skoro ve všem nahoru(propojení světa především). U dvojky mám pocit, že to šlo kvalitativně spíš nějak ... víc zpět než dopředu ... nenapadá mě co dvojka přinesla do serie jako novinku která by byla super ... teda minimálně pro hráče, kterej tu hru nehraje moc online (resp zajímal mě jen warior of sunlight) a nespatřuje sílu tý série v multiplayeru ...
  • irdzi
    Souhlasím ... v podstatě to mám úplně stejně. Jsem ze dvojky spíš rozčarovanej ale většina lidí je z toho koukám spíš nějak nekriticky nadšená ... bohužel:)
  • RazorProduction
    sem ty dal palec na horu jen kvuli tomu zesi se rozepsal ,inac mne tyhle veci vubec nekazia zazitek z hry *4* *15*
  • KIMCID
    to je tak když člověk napíše U MNE *7*
  • Jako vždy skvělá videorecenze, část s "opravářem Lakatoše" se vážně povedla... *1* *3* Jen tak dál kluci... *3*
  • Tak třeba AI je o několik tříd chytřejší než v novém Wolfovi a to jsou něpřatéle v DS většinou chodící mrtovly...
  • Nejvice me toci, ze neopravili ty do oci bijici chyby v soubojovem systemu.
    Proste copy paste z DS1. Opet tu mame prosekavani skrz steny, dvere, kouzla letici skrz stenu. Nejvetsi sranda je, kdyz jeden nepritel doslova prepuli sveho partaka a samozrejme mu nic neudela, ale Vas to sejme. To bohuzel znemoznuje krasne soubojove taktity, kdybyste mohli vyuzit vetsi pocet nepratel proti nim samym.
    Dale je to klasika - sipy visici ve vzduchu, zatacejici sipy, chybejici zasahove zony na nepratelich s vyjimkou hlavy - fakt nechapu, jak muze drak zemrit, pri strelbe z luku do spicky kridla. Kdyz nekomu strilim na nechranene nohy a on ma zvednuty stit, nechapu proc se mu odecita pocet hitpointu, jako kdybych strilel do stitu. Neexistuje moznost zranit nepritele, tak aby napr. zacal kulhat, byl zpomalen. Navadeni zbrani nepratel, kdy jsou locknute na Vas. Zmeny smeru ve skoku nepratel atd.
    Inteligence nepratel je slaba, asi proto vsichni tupe stoji na miste dokud Vas nespatri, pri dosazeni urcite vzdalenosti se proste otoci a tupe odkraceji zpet na misto. To ze na schodech Vam machaji zbranemi nad hlavou a nemuzou se trefit je opravdu vtipne.

Opet jsou zde nesmysly s bleedem a otravou, kde prestoze Vam seka do stitu a neubere Vam zadne hitpointy, tak Vas otravi, nebo zpusobi krvaceni. Co se tyce zbrani, opet neni moznost se naucit specialni komba, vse mate k dispozici, jakmile muzete danou zbran ovladat. Zase nejde zrychlit udery zbrani (na rozdil od kouzel), pouze jak rychle chlemtate lahvicky.

To, ze ve hre je Ring of Life by nevadilo, ovsem to, ze se za opravu plati 3000 dusi a cena neni navazana na Vas level, je tragedie. Jasna 10, jak vysita pro fanboye.
  • trošku vaříš z vody. Ta oprava to prstenu tě vyjde hodně draho, pokud jen umřeš 10* na bossovi tak proděláš, čili je nesmysl nosit ten ring.
  • KIMCID
    proti jedničce děs běs...u mne tak 5/10
  • Jo a ještě bych dodal, že NG a NG+ je lepší hrát offline bez pomoci hráčů, ať se to člověk pořádně naučí.
  • Dodal bych jen, že tuturial trvá vlastně celou první hru a pravé Dark Souls začíná až na NG+. Bezesporu letošní GOTY Navíc grafika je famózní. GEM+Gedosato= pastva pro oči. Škoda, že recenze není dělaná s těmito mody, ta hra nabíra na atmosféře tak o 100%
  • http://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo
  • Draken69CZ
    Podobně lidi hodnotí rozdíl mezi Demon's Souls a Dark Souls I
  • flash789
    je skoda ze namco donutilo From Soft k druhemu dilu DS, a radsi neudelali puvodne planovany Kings Field 5. každému expertu přes DS Kings Field vrele doporucuji, aspoň se dozvi kde DS ma svoje koreny. Doufam ze from ten paty dil KF nakonec udela:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit