Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
Akoze z casti mas pravdu,ta hra je v porovnani horsia,bossovia,prepojenie sveta,soundtrack, tie ohne su lahky terc ale vzhladom na to ako je ten svet prepojeny to tam nemohlo nebyt lebo by to bola katastrofa bez toho. System poskodozvania zbrani mi pride lepsi,lebo v jednotke za normalnych okolnosti sa tie zbrane nemohli nikdy rozibt,aky to malo potom zmysel? Tu ti ich sice opravi ohen ale na druhej strasne sa stane xy krat ze ta zbran sa ti proste rozbije ked to necakas co sa v jednotke nestalo a musis to nejak riesit. Ale inak si myslim,ze sa zlepsili covenanty,pride mi ze su zaujimavajsie a tie ''dedikovane'' pvp zony pre bell keeperov a pre potkany su podla mna dost dobre, tiez celkom ocenujem tu zmenu craftingu lebo ten crafting v jednotke bol proste otravny,ani nie hardcore ale proste otravny,ale mas pravdu celkovo je to horsia hra,ale stale super.
-
Souhlasím, jen si nemůžu odpustit poznámku, že "demagogický" je taky dost ohrané slovo... a hlavně ho 99% lidí používá špatně, včetně tebe. Just sayin'...
-
Pěkná recenze... Spolu s videama které zase o něco více vysvětlují lore mě to nažhavilo na nový průchod... Dodělat zkoušky a bude se pařit! Dark Souls serie si me ziskala... trvalo ji to dlouho, ale stálo to za to...
-
Je rozdíl mezi kritikou designu a střílením se do vlastní nohy. Když dají do hry tlačítko, které zabije bosse na jednu ránu, tak to bude v pořádku, jen to prostě nepoužívej? Tenhle demagogický pseudo argument "tak to nepoužívej" je už hodně ohraný. Přesto se najde pár ťulpasů, co se jím ohání.
-
Each king has his rightful throne.
And when he sits upon it,
he sees what he chooses to see.
Or perhaps, it is the throne,
which shows the king only what he wants :). -
Ve dvojce se mne zda, ze ty kotouly jsou mene pouzitelne nez v jednice, cili ja je vubec nepouzivam, bud block, parry nebo chozeni do strany okolo pomalejsich bosu.
-
Hra si hodne potrpi na to abys perfektne nacasoval kotoul, moc brzo nebo pozde a dostanes dmg jako za trest... Trollove budto je vyčůrane obejit a oni budou porad padat a nebo je nechat byt a prijit si je zabit za par hodin...
-
To je pravda, vsude se da dojit po svych, ono je to propojene i ve dvojce.
-
ten svet bych spise nazval nihilstickym...
-
když se tu tak nadava na ten quick travel mezi ohnickama..proc ho pouzivate?..on vas někdo nuti? nenuti, ale presto ho pouzivate, a proc..protože je to jednodussi a vzasade to každému vyhovuje, ale rad si na to zanadava..jak se tomu říká..pokrytec?:)
-
To nebude bug, proste te trefil no. Ma nastaven velky range= dlouhe ruce :D
-
Tak to je snad největší kravina, co jsem tu četl. Proč by se jako lidi měli ochuzovat o tu majoritní část hry, o multiplayer ...
-
To tých trollov som ešte nemal zabíjať ? To nebolo povinné ? Aha, tak to som nevedel. No dobre teda, tak sa ešte k tomu vrátim. Ale len tak mimochodom, ak ma ten troll išiel šlahnúť, tak ja som sa kotúlom hneď uhol, ale on mi aj tak odobral život. Prečo ? Je to nejaký bug ?
-
Jsou snad lidé povinni ti dát plus, když řekneš, že je to "jen tvůj názor"? Pokud máš nevětšinový názor a vadí ti mínusy, tak se s ním nikde nerozšiřuj.
-
Poněvadž jseš zmlsanej z jedničky, pro toho kdo se s dark souls setkal poprvé to musí být pecka. Každopádně co se týče hratelnosti tak nemám asi žádný výhrady. Teleport mi nevadí, poškozování zbraní- nikdy jsem ještě nemusel opravovat. Ale mám velkej problém s designem světa, Earthen Peak→ Iron Keep WTF? Lore taky stojí za prd, v jedničce jsme měli nějakou kostru ke který se postupně přidávali další informace, kdežto tady máme jenom ty střípky o světě, který se snažej bejt hrozně enigmatický. Navíc spousta NPCček v dialozích hovoří spíše ke hráči než k chosen undead, což je špatně. Hudbě nemůžu nic vytknout, ta se mi zdá dokonce lepší.
-
Nelzi prosim tebe. Tak 75% všech npc ti toho navyklada az moc. Hned ten kartograf na zacatku mluvi a mluvi. Nebo hned v Majule taky jsou hodne sdilni. Mluvi teda nekdy az moc, info je treba tridit, ale zajimave veci o lore tam je zase dost.
-
Poradim Ti, je to jednoduche - koupis si sipy, a zacnes na nej strilet v prechodu mezi volnym prostranstvim a mistnosti, tam kde se udela bila mlha. Drak si ani neskrkne.
-
Tech NPC, ktere maji vet poviceru je malo a kdyz na nejake narazite po 4 hodinach kaseni, tak si za dalsi 4 hodiny stejne nepamatujes, co presne rikal. Nedej boze, kdyz na neho nelogicky narazis znova v jine lokaci po 20 hodinach, kde se odteleportuje pres vsechny bossy.
-
Ti trolove nejsou pro zacinajici level, ale az pro vyssi, kdyz te prestane bavit byt muz ci zena tak si prave u tech trolu muzes zmenit pohlavi..
-
Přesně tak, pokud člověk hraje s občasnou kooperací na NG tak to není vůbec žádná výzva..zvláště pro člověka co prošel NG+ v DS.
Co se týká skutečný výzvy, tak začne přituhovat u Skeleton Lords, kteří pokud nevíte jak na ně tak vás jsou schopný zadupávat na dost dlouho.
Dodneška jsem nesundal toho velkýho draka v dragon aerie, vždycky mě sundá ohněm :)